2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@ryu753 hocam sınavın üstünden kaç gün geçmiş vay efendim ısrarla sordular vay efendim dayanamadık tahmin ettik yazıyor bakıyorsun sayfada etkileşim yok. Eleştirince de işte bundan söylemedik diyo hemen
-
Dediğiniz instagram sayfasına baktım da altında ki yorumlar çok komik. Adamın biri sınav çok kolaydı tarih insan hakları iktisat herkes yapabilirdi 75+ çok rahat yapılırdı yazmış. Kendi neti 75 den az ama
-
Eğer 75 ustu kapatırsa zaten o yayinevi kendine yansın kitaplarında olmayan neredeyse 4 5 kanun cıktı sınavda, 10 soruluk kısmı zaten yok kitaplarında, soru tarzına gelince de 100 sorunun 50 sorusu o yayinevinin soru tarzı ile tamamen farklı
Ösym bu yıl en bilindik bilgiyi bile evire çevire sormuş
en basit sorulardan biri olan mahalli idarelerin birlik kurmasına kim izin verir sorusunu bile eğitmiş çevirmiş öyle sormuş millet içişleri bakanına atlasın diye
-
@can-mavi neymiş efendim farklı illerde bulunan belediyelerin birlik kurmasına kim izin verirmiş, şimdiki psikolojiniz ile değil sınav psikolojisi ile bi düşünün, ösym artık en basit soruyu bile öyle soruyor ki insanlar soruyu okuyunca daha önce okuduğu kanun maddesi çağrışım yapıp doğruyu hemen bulsunlar istemiyor
-
@can-mavi bilgiyi bilmek yorumlamak ve bilgiyi çağırıp olaya uygulayabilen kişinin doğru yapmasını istiyor, ki bu da bakanlığın isteği bence
-
@can-mavi soru eğer mahalli idarelerin birlik kurmasına kim izin verir olsaydı eminim ki sınava gerçek manada hazırlanan her kişi bu soruyu yaparbilirdi, ancak soruyu böyle sorduğunda sınava ciddi manada çalışanlardan bazıları sınav psikolojisiyle eminim ki içişleri bakanına atlamıştır
-
Gecen senenin korkusuna 75 ve ustu dedigini kendisi de cumlesinde aciklamis zaten. Tutarsa ne alâ tutturduğunu 7 cihan duyar, tutmazsa da biz değerli adaylar için müthiş bi fırsat
-
@can-mavi aynen hocam kesinlikle haklisiniz son yillarin sinavlarida öyle gosterdi ve maalesef o tarzda piyasada soru bankasi yok hepsi birbirinin tekrari mahiyetinde
-
@can-mavi aynen öyle hocam, ben sırf kararname ve kanundan çalıştım ona rağmen zorlandım, mesela personel prensipler gm nin o kadar spesifik gmrevi varken en akılda kalmayanı sormuslardı ösym ters köşe yaparım diye uğraşmış, mahalliden 2972 kanundan 2 soru vardı bir çok kişi o kanuna az bakar, ayriyeten iktisatta o kadar kolay değildi, tüketici rantı hesaplatma, esneklik hesaplatma, arz şoku sorusu bunlar bilinmeden yapılmaz. Millet kpss ile arada az zaman olunca iktisat görece kolay geldi tabi:) sınav taktik işine dönmüş insan üzülüyor...
-
@1baksan ofislerin hizmet birimlerinin gorevlerine bile tek tek bakmistim. Kamu ihaleyi ezberlemistim
-
@1baksan Afet cart curt soracağına devlet ihale veya kamu ihale veyahut özelleştirme kanunundan en zor soruyu sorsaydı bare daha itibarlı bi sınav olurdu 2 sınavdır bunlardan hiç sormayıp sırf elemek için o kanunlardan sorması saçma ötesi...
-
Forumda çok güzel bir katılım sayısı sağladık ama özellikle facebook gruplarında insanlar netlerini söylemek istemiyorlar gizliyorlar yani. Sebebini bilmiyorum ya düşük yaptığı için ego yapıyor ya da yüksek aldılar herkese sürpriz olsun istiyorlar.
-
Arkadaşlar şahsi görüşüm tabi buna reklam denmemesi için isimde sölemicem ama sınavın kaçla kapıcagını yukarıda paylaşan yayınevinin tam olarak dayanagını çözemedim açıkçası,sınava giren sen ben burdayken bize kaç yaptın die sormadan baraj tahmini yapmak komik Bi kumar oyununa benziyor ya tutarsa, onun yerine anket yapan ögrencilerin mesajlarına dönen hatta sınava giren son 10 yıl sınavlarıyla kıyaslayan kısacası dogru olsun veya olmasın anket yapıp bizleri yoklamaya çalışan hocalar da var onlar daha gerçekçi Bi dayanaga istinaden tahmin yaptığını düşünüyorum, genel olarak bu güvenilir analizlere bakınca da sanki 72(+1-1) civarı en azından bizlerin verdiği bilgiye istinaden sonucu çıkıyor.son sözü ösym sölücek tabi 76 derse amenna, ama elimizde ki sınırlı bilgilerle yapılan tahmin sanki böle göstermiyor,hepimiz için hayırlısı olsun...
-
Merhabalar. Onay e-postası gelmediği için listeye erken katkı sağlayamadım. 74 bekliyorum 1 aşağı 1 yukarı belki.
-
@mmülkiyelii listeye artık eklemiyoruz
-
@suigeneris123 bilmiyordum, tamamdır
-
@raskolnikov1 hocam yüksek değil mi şaşırdım acikcasi gelsin 18 kasim
-
73 le kapatir iptal olmazsa basindan beri soyluyorum
-
Arkadaşlara kaymakamlık sınavı için aldığım kaynaklar var. Tufan Samet Makro, Yüksel Bilgili Mikro. Özelden mesaj atanlara bilgi verebilirim. İhtiyacı olanlara kargoyu ben göndereceğim. Herkese iyi çalışmalar
-
@ryu753 doğru diyorsunuz