2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
ahmet deniz yönetim kurulu üyesi bence
-
@kaymakam1842 Başkan da olabilir
-
Personel genel müdürü olmasın
-
@AhmetDenizzz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Sonuçlar belli artık, Başkanın masasında,tam rakam da belli, mülakata kalan kişi sayısı da, takipte kalın..
mülakata kalan kişi sayısı da dediğine göre 400 den fazla kişi mülakata kaldı ahmet denize göre
-
Ahmet trolmu bilmiyorum ama dediklerini dikkate alın bence.
-
Arkadaşlar Ahmet yerine sizinle "açık açık" dalga geçen diğer trollere yönelseniz daha mı iyi edersiniz dicem ama tabi yine de takdir sizin...
-
@can-mavi bu duruma ne dersin dostum bazı ipuçları var gibi geldi bana öncelikle 400 den fazla kişi mülakata kalacak 71 küsürler rahat olsun dediğine göre 71 veya 71.25 ile kapattı bir de başkan mevzusu..
-
@kaymakam1842 kardeş soru iptali yoksa 400 den fazla kişinin mülakatını bilmek için duyuma gerek yok . Ama 71 lerin rahat olsun demesi bilemedim
-
@kaymakam1842 temkinli olmakta fayda var
-
@can-mavi Ben bu yönetim kurulu, başkan muhabbetini ilk kez duydum açıkçası bu şekilde mi oluyor işler
-
Daha önce sınav duyumuna güvendiğim bir tanıdığım da soru iptalinin olmadığı yönünde bilgi aldığını ve 71,5 dedi. Geçen senede çok keskin duyumlar vardı fos cıktı, en iyi kaynak yine ösym nin kendisi derim. Zaten şurada kaç güncük kaldı, üzülenler olacağı kadar bi o kadar sevinenler de olacak. Kaçla kapatırsa kapatsın bu mesleği dava haline getirmişler zaten yolundan vazgeçmez. Diğerleri için de güzel bir deneyim olmuştur. Hayırlısı olsun
-
@AhmetDenizzz rica etsem, küsürata dair bir şey söyleyebilir misiniz? Çünkü tam o sınırdayım. Çok merak ettim.
-
ahmet genelkurmay cumhurbaskani basbakan kesin duyum ..
-
@IS-LM hahahah bu arkadaşın Ahmet olmadığından eminim ama dedikleri duyumlarla örtüşüyor artık burdan mı bilgileri harmanlayıp söylüyor yoksa kendi duyumu mu bilemiyorum
-
Adam gerçekten forumun yarısını kendine inandırdı. Ahmet bir çiftlikbank gibi bir şey mi düşünsek kardeşim ya nasıl fikir
-
Saka maka duyumlar 71 de sabitleniyor. Bakalım bence artık pazartesi açıklanacaktır. Ösym nin ilgilemeceği çok da bir sınav yok. Hayırlısı diyelim.
-
-
Nedense yüksek kapatacak hissi doğdu bugün bana....
-
Forum saman alevi gibi bir an da parlayıp sönüyor
-
Bi açıklanıyor baraj 75 herkes şok ; ty formunu listeye almayı unutmuşlar tekrar açıklanıyor 71.25 burası bayram yeri