Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@paretowilfredo Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017) içinde söyledi:
@arthur-smithes Sayın Apaydın yetiştirmeye çalışacağını söyledi. Puan türleri de belirlendi denebilir. + olarak P46 ve P113 eklenecek yönetmelik değişikliği gönderildi. Onaylandığı vakit 100 kişi SGK Teftiş ilanı da yetişir inşallah.
reis o dediğin puanlar eklenirse çarşı karışır işler çok değişir normalde p57 ile başvururdum o puan türüm KPSSP57 82,74289 ancak p113 eklenirse KPSSP113 84,52376 olacak. Kesin bilgi mi bu sevindim şuan
-
@Sipsilimarpuc Çarşı karıştı zaten
O dediğim SGK Teftiş için kardeşim Yani P118'e Ek olarak P46 ve P113 eklenecek SGK'da. Burda durum yine
P40, P54, P57
-
@paretowilfredo kardeşim beklediğin taban puan kaç olur vmy 300 gelirse yine sistem 5 katı sanırım
-
@totti Kardeşim 3 puan türü, alımsız bir yıl. Tahmin yapmak için en kötü dönem bence
-
@paretowilfredo 9.promosyon sgk denetmen yardımcılığı hakkında var mı bilgi?
-
@paretowilfredo öyle tabi de senin analizlere güveniyorum ona göre çalışmaya başlanır
-
81.9 ile vmy sınavına giremicez inşallah sgk teftis 100 kişilik ilan açar ve p46 da eklenir de 90 puanla ordan ekmek yeriz bizde
-
@paretowilfredo sayinin daha yuksek olma ihtimali varmi hic sevinemedim 300 ne ya kime yeter
-
82,9 ile Allah'a sığındım bekliyorum.
-
@mulkiamir06 evet var talep edilen kadro sayısı daha fazla
-
Şimdiye kadar kaç kişi atanmıştır acaba ? Özellikle sgk denetmenlik açıklansa çok iyi olurdu. @paretowilfredo hocam sence vdk dan önce açıklanır sgk denetmenlik
-
vakıflar genel müdürlüğü mülakat sonucunu bekliyorum inşallah olursa 89 puanla buna başvurmicam arkadaşların önü açılır belki
-
http://tercihiniyap.net/naci-agbal-uzmanlikta-ve-mufettislikte-sinav-acacagiz
Buradan da kısa süre içerisinde ilan çıkar umarım. Hayırlı olsun arkadaşlar. Umarım ilanlar ardı ardına gelir. -
@mulkiamir06 daha yüksek olmaz düşük olabilir, izin talep edilen sayı 300
-
80.2 bende umudu kestim valla Gerçi tek beklediğim mhuy ondan da hiç haber yok
-
Ya arkadaslar belki sevincirici haber gibi geliyor ama sevindirici degil yani 300 cok cok azben 1000 falan saniyordum soka girdim
-
SGK teftiş kaç katı çağırıyor ??
-
@şakagibi 5 kat..
-
@senolforum hocam arada senin içinde dua edeceğim
-
@hayalimsgk 5 katsa 1500 kişi. 82 83lere gelmesi düşük ihtimal.