2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@siyaset-bilimci umarım bizde öyle bisey olmaz. iki gün sonra tak diye hadi zoomdan yapiyoriz demezler inşallah
-
@beirutde en son isteyeceğim şeylerden biri online mülakat cidden çok stresli
-
@siyaset-bilimci ayni dusuncedeyim. umarim oyle bisey olmaz
-
@siyaset-bilimci bilemiyoruz ki hocam. Kurumun personel ihtiyacının aciliyetine göre belli olur herhalde. Ben karma liste hazırlanmasından sonra herşeyi bekliyorum artık yine bekleyip göreceğiz. Şu aralar Ankara pek yüzyüze mülakat için uygun görünmüyor. Ama belli de olmaz.
-
Merhabalar
ilan ve mulakat tarihi arasindaki süre hakkinda herhangi bilgisi duyumu olan var midir? -
@sefa-turkdonmez Bilgim yok ancak bu yıl yapılan diğer alımlarda 1,2 hafta gibi bir süre oldu. Benzer şekilde olacağını düşünüyorum. Zaten süreç gereğinden fazla uzadı.
-
@sefa-turkdonmez duyum değil de kamu kurumlarının genel sürelerine bakarsak 25 30 gün oluyor sanırım hocam
-
@keynesinvarisi gecen seneki 25 gun falanmis sanirim yanlis bakmadiysam
-
ben hem sözleşmeli hem de geçen yılki alıma bakmıştım 1 hafta sonra yapılmış genel olarak mülakat.
-
@beirutde Doğrudur hocam ona bakmamıştım.Bu yıl yapılan Basın enformasyon personeli ve tercüman alımlarında bahsettim.
-
Zaten @siyaset-bilimci bugün görüşmüş muhtemelen haftaya tarihler belli olur. Ekim ortası gibi olur mülakatlar. 1 ay içinde de açıklandı genel olarak sonuçlar.
-
İletişim Başkanlığında çalışmak hakkında bir bilgisi olan varsa Allah rızası için paylaşsın:) Uzman yardımcıları tam olarak ne iş yapıyorlar burda, özlük hakları, sosyal imkanları nasıl vs hiçbir şey bilmiyoruz..
-
@siyaset-bilimci https://www.tercihiniyap.net/m/maas/cumhurbaskanligi-iletisim-uzman-yardimciligi-maasi-2020-ne-h10140.html
şu sayfa disinda hicbir sey bilmiyorum:) -
Aslında forum böyle konularda birinci ağızdan bilgi edinebilmek için muazzam bir platform. Ancak maalesef kazanan arkadaşlar bir daha uğramıyorlar o nedenle soramıyoruz.
-
@beirutde hakikaten ya ışığı gördük gidiyoruz ama ucu nereye çıkacak muamma:) ben geçen sene kazananlardan birkaçıyla sosyal medyadan konuşmaya çalıştım biraz bilgi alayım diye ama pek başarılı olamadım
-
@siyaset-bilimci Ne mümkün bilgi almak hocam
-
@keynesinvarisi yok yani muhtemelen mesajları görmüyorlar takipleşmediğimiz için o yüzden havada kalıyor
-
@siyaset-bilimci Bir istek atın hocam o zaman size zahmet belki kabul ederler
-
pek bi kapali kutu gibi
-
Geçen sene mülakatlar için 18 Mart'ta ilan verilmiş, Nisan başında mülakat yapılmış. İşin sıkıntılı tarafı mülakat sonuçları Temmuz sonunda açıklanmış. Yani mülakat yapılıp açıklanana kadar 4 ay gibi bir süre geçmiş... Bu arada bu sitedeki ilk gönderim. Hepinize mülakatta başarılar diliyorum.