2021 Kaymakamlık Sınavı
-
@balporsuğu Türkiye Ekonomisi nasıl sorun oluyor ki? Geçen sınavda nasıl ay bazında sorduysa, bunda da aynı şekil yapabilir.
-
Yakın eğitimin online kaymakamlık kursuna giden arkadaşım var mı acaba ?
-
@vasathane evet sorun varsa özelden de yazabilirsin.
-
Merhaba arkadaşlar, son 5-10 yılın kaymakamlık sınav sorularını elinde bulunduran var mı? Foruma yeni üye olan bir arkadaşa lazımmış da kendisi ileti oluşturamadığından onun yerine ben yazıyorum.
-
@siyasalllııı, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
Merhaba arkadaşlar, son 5-10 yılın kaymakamlık sınav sorularını elinde bulunduran var mı? Foruma yeni üye olan bir arkadaşa lazımmış da kendisi ileti oluşturamadığından onun yerine ben yazıyorum.
Soruları @34sb34 nicknameli arkadaşa yollayabilirsiniz.
-
@kılıçlar, içinde söyledi: 2021 Kaymakamlık Sınavı
Merhaba elimde 1tane 2020 hamal serisi çiziksiz
1 tane anayasa Nohutçu 2018 sıfır
1tane iktisat 2018 prf.Y.Bilgili
1 tane insan hakları K.Kararlı 2019
1 tane hukuk çıkmış sorular 2019
(Bu üçü sorular işaretlenmemiş ama çizik var.)
1tane idare hukuku Nohutçu 2018 kitap sayfaları çıkmış
2 tanede deneme yarısı çözülmüş yarısı temiz ritüel ve kaim 5 hepsi 150 lira1 tane 2019 Türkiye ekonomisi Y.Çoban
-
Berkay cihan önerir misiniz?
-
@siyasalllııı çok teşekkür ederim yardımınız için.
-
@34sb34 rica ederim hocam. İyi çalışmalar
-
İyi aksamlar belki bilginiz vardır diye bir şey soracaktım. Aday kaymakamlik durumunda 1 yılımızı yurtdışında geciriyoruz. Tam olarak yerel yönetimleri inceleyip tez mi yazıyoruz yoksa bir üniversitede eğitim mi alıyoruz. Göreve başladığımızda da yüksek lisans seviyesinde mi oluyoruz?
-
@maximum evet
-
Aramızda iktisat mezunu ya da iktisatı iyi olan varsa dersle alakalı birkaç soru soracağım da rica etsem özelden mesaj atabilir mi ?
-
Selamün aleyküm arkadaşlar. şimdi bi kaç yerde okudum. ''ÖF mezunları kaymakam olma hakkına sahiptir fakat teamüller gereği yapılmazlar.'' böyle bir durum söz konusu mu? ben aöf mezunuyum şimdi sınavı kazanıp mülakata girince aöf mezunu olduğum için beni elerler mi? yani böyle bi durum varsa boşuna çalışmayalım sınava.. bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
-
@bahargelecek bi bitmediniz
-
@bahargelecek Hocam kaymakamlık sınavında 2 sınavlık tecrübem var bir buçuk yıldır konuşulanlara bakıyorum AÖF ile ilgili sizin bahsettiğiniz bu konu sürekli konuşuluyor. Kimse tatmin olmuş değil. Benim anlayıp gördüğüm tecrübeli kişiler böyle bir durumun olduğundan bahsediyor. Ancak bu tecrübeli kişilerinde dediği gibi bu sizin için sınava çalışmaya engel değil. Siz sınava çalışıp mülakata kalın. Elenirseniz bizide bilgilendirirsiniz bu konuda açıklığa kavuşur. İşin garip tarafı ve bu konudaki şanssızlık her Aöflü bu soruyu soruyor ancak hiç sınavı kazanıpta oldum veya olamadım diyip herkesi aydınlatabilecek bir kişiye rastlayamadık.
-
Geçen senelerde herhangi bir kaymakamlık kursuna giden arkadaşımız varsa eğer tecrübelerinden bahsedebilir mi acaba ya da şu an da bir kursa devam eden ?
-
-
@ilhannnn eyvallah çok teşekkür ederim. benim asıl yazıp öğrenmek istediğimde aslında belki birileri çıkar der ben aöf mezunuyum oldum. yada tanıdığım vardı aöf mezunu kaymakam oldu diye rahatlatır bizi diye umuyodum. Herkes için hayırlısı yinede.
-
@unknownsoldier konuya hakimsen cevap ver . değilsende boş yere yazıpta burda bilmişlik yapma.
-
@sapere-aude ben yeni başladım hocam.