Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@yusufyigitt07 hocam gümrüğe geçince maaş artırımı var guydan fazla alıyolar ve guya göre prestiji yüksek şuan guyların normal memurdan farkı yok ve guy denetmenliğe göre yoğun bi iş
-
@yusufyigitt07 hocam eğer guyda kendi yaşadığınız şehri kazandıysanız Guy'u tercih etmenizi öneririm. Çünkü denetmenlikte nereye gideceğiniz belli değil ve gittiğiniz yerde ekstra masraflara katlanacağınızı göz önünde bulundurun( tabi guyu yaşadığınız şehir için kazandıysanız) İkisi de taşra kadrosu sonuçta maaş olarak aralarında çok bir fark olacağını zannetmiyorum.
-
@yusufyigitt07 @blcmert guy ve duy'da rotasyon yok. Problem edilecekse bir bu var problem edilebilecek. Haftasonu ve bayramlarda da çalışabiliyorlarmış. Dinamik bir iş ben olsam burayı seçerim. Ticaret dnt yard ve sgdy mesleklerinde sınırlar daha net. Ticaret denetmenleri yolluk da alıyorlarsa maddi imkanları daha iyi demektir. Küsuratla yazılı sınavı kaçırdım giremedim çok istiyordum burayı. Rotasyonu iyi düşünüp karar verin. O da kalkabilir burası Türkiye 24 saatte ne değişir belli olmaz ama kalkmayabilir de.
-
@onuktekin duy da guy gibi çakılı kadro mu hocam
-
@onuktekin Uzman yardımcılığı gibi yıl içinde ikinci kez ilana çıkabilir mi? Kaç yılda bir geliyordu normalde.
-
burayı kazanan arkadaşlar en iyisi bir ticaret denetmeni bulursanız sorun yorum yapanlar sadece birkaç yönünden bahsediyor işin içinde olmayan kim ne derse desin hep eksik veya yanlış olur mesela ticarette gümrük memurları diger uzmanlardan bile fazla aldıgı oluyor ama iş zor kimse kimseye fazladan para vermez ona göre de bir zorlugu vardır iyice meslekleri araştırıp kararınızı verin kulaktan dolma sözlerle degil
-
@fiona13 Ne zaman gelir tekrar bilmiyorum.
-
@maziyebirbakıver aynen ikisi de çakılı kadro. Denetim yetkisi olan defterdar uzmanının rotasyonu var diye yazılmıştı. Öyle hatırlıyorum.
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/7114/ticaret-bakanlığı-ticaret-denetmen-yardımcılığı-alım-i̇lanı-2021/78
"2200 ek gösterge Ticaret Denetmen Yardımcılığına girdikten 3 sene sonra Ticaret Denetmeni olursunuz eskiden rotasyon yoktu Ticaret İl Müdürlüklerinde çakılı kadro olarak çalışıyorduk ve maaşımız taşra uzmanları ile aynıydı yalnız Ekonomi Bakanlığı ile birleşme neticesinde oradaki ürün denetmenleri ile Ticaret Bakanlığı Gümrük ve Ticaret Denetmenleri birleşerek ki ben Gümrük ve Ticaret Denetmeni olarak görev yapmaktaydım-ortak bir unvan altında Ticaret denetmeni olduk Ticaret İl Müdürlüklerindeki Ticaret Denetmenleri buralardan çekilerek ürün denetmenlerinin oldukları illere gönderildi.Şu an ise yönetmelik çıkmadı ama rotasyon yüzde 90 gelecek zira artık gümrük bölge müdürlüklerine bağlı olarak çalışacaksınız maaşlar gümrüğe bağlanınca arttı ben en son denetmenken 7 bin küsür alıyordum ayrıca tatil günlerinde ve hafta sonu da çalışma var." -
@onuktekin Sen istemediğin sürece görev yerinden tayin olmuyorsun yani
-
@maziyebirbakıver evet öyle. Defterdarlık özelinde bahsettiğim özel durum var.
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
@venüs-0 hocam mevzu şöyle belgelerinizi götürmemeniz yeterli. Feragat verme mevzusu belge götürdükten sonra gerçekleşiyormuş. Götürmezseniz otomatık yedeğe geçiyormuş.
-
Yedekte bulunan arkadaşlar bugün mü aranmaya başlayacak? Hiç aranan arkadaşımız oldu mu yedeklerden?