11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@eomer a grubunda mülakatı kolay kolay kaldırmazlar kardeşim. Mülakatlar teknik olarak kalkacak olursada sözlü sınav yapıyoruz deyip adayları yine komisyon karşısına birşekilde çıkartırlar. SGK özelinde bakacak olursak halihazırda mülakat yapmıyor. Sözlü sınav olarak geçiyor. Bu mülakat işinin kaymağını öğretmenler yiyecek gibi. İibf'ye yedirmezler herzamanki gibi.
-
@lion Ben biraz iyimser dusunuyorum.Kaymakamlik hakimlik gibi birkac ust duzey meslek haricinde mulakatlarin komple kaldirilcagini dusunuyorum.
-
@hellsing kaç puanla başvurdun hocam vmy ye ?ben 87.5 ile basvurdum
-
@lion salı günü taslak açıklanacak diyorlar orda herşey belli olur.Öğretmen ve belediye personel alımlarında mülakatın kesin kaldırılacağını düşünüyorum.Eğer geniş kapsamlı düşünüyorlarsa biz de dahil oluruz bu gruba.Bir de kanun maddesi net olmalı uçu açık bırakılmamalı yoksa kamu alımları çok davalık olur.
-
@eomer hayırlısı kardeşim. Beni düşündüren şey. Normalde her yıl ilan edilen kamuya alınacak personel sayısının içerisinde malum üzere a grubu alımları yer almıyor. Bu alımlar daha sonra bakanlık/kuruluşlara atama izni ayrıca verilerek tahsis ediliyor. A grubu alımlarının bu potaya girmemesi dolayısı ile mülakat mevzusunun bize vurmayacağını düşünüyorum. Fakat bellide olmaz. Bazı spesifik kadrolar hariç bir bakmışız ki a grubu kadrolarındada mülakat kalkmış. Metin bir açıklansın detaylar belli olur. Hayırlısı olsun ne diyelim.
-
@eomer güzel şaka
-
@eomer güzel şaka
-
Önceki promosyonun davasiyla simdi gelecek ilanin ne alakasi var allahaskina. Bu sacma yorumlari ciddiye alip uzulen arkadaslarim üzulmeyin. Kendisi de çok degil bir önceki promosyonda yerlestiya artik boyle yorumlar yapacak kivama gelmis. Siz bekleyenler diye de vurgulamis bir de güya kendisi arttik beklemeyenlerden. Hey allahim
-
Ben bir şey duyunca sizinle de paylaşıyorum o kadar. KPSS sonrasına kalsın,gelmesin gibi bir yorumum yok. İnşallah kalmaz. KPSS’den önce mutlaka gelmeli.
-
Abdullah Başol’a böyle bir soru sorulmuş:
“Abdullah Başol hocam şubat sonu yarın bitiyor. Herkes sizden gelecek haberi bekliyor emin olun. Sgk denetmen yardımcılığı icin bakan yard.sorduracaktiniz insallah unutmadiniz?“Cevabı:
Unutmadım sorduracağım inşallah. Bakan beyin çok yakın arkadaşı bir abimiz var o direk yanımda aramıştı yine öyle olsun diye onunla görüşme ayarlıyorum. Bu hafta değil de haftaya görüşelim dedi. Ben yine de telefondan sen direk görüşüp bilgilendir diyeceğim. Karşıdaki bakan olduğu için surekli arayamiyorsun ve tek şansın oluyor. O şansı doğru kullanmak lazım. Yanlış bir şey sorsan bir daha arayamazsın. Yarın söyleyeceğim arasın. Umarım olumlu bir haber alırız. Bu arada sorduracağım kişi Ahmet Erdem. Personelden ve SGK dan sorumlu kişi. Haziranda emekli olacak bu aralar çok yogunmus. Umarım ilgilenir. -
Gülmeyi unutan yaşlı gözlere mutluluktan haber ver sayın Abdullah Başol
-
Kaymakamlığı kazanan bir dostum 92 puanla SGK gelse de başvurmayacak. 1 kişi 1 kişidir. Umarım bilmediğimiz fazla aday vardır. İnşallah bazı güzel kurumlar hızlıca açıklanır.
-
@gmzankr066 oh oh süper,1-2 azalıyor yüksek puanlılar en azından buna sevinebiliriz.
-
@hellsing Baya gitti hocam 90 üstü az neredeyse önemli olan en az 400 kişilik bir ilan.
-
İçimden bir ses 400 geleceğini söylüyor, bir zahmet bu kadar bekletmeye 400 versinler artık, ayrıca denetmen olup kaymakamlığa vs başvurup kazananlar da İllaki vardır adam defterdarlığa bile başvurmuş. Denetmen sayısının azalmasını bile olumlu görüyorum. Pollyanacılık oynuyorum artık ince hesap bizimkisi.
-
@hellsing İnşallah hocam tek temennimiz onun olduğunu düşünüyorum
-
@eomer son dönem bu mu konuşuluyor. Denetmenlik için zor mülakat olmadan alım diye düşünüyorum.
-
Adalet Bakanlığı'nın hazırladığı İnsan Hakları Eylem Planı'na göre, kamu görevine yapılacak atamalarda, görevin niteliğinin gerektirdiği haller dışında mülakat kaldırılacak. Atamalar sadece merkezi sınav sonuçlarına göre yapılacak.
Böyle bir durum var geniş bir yelpazede alınırsa biz A grubuna da vurabilir. -
@eomer öğretmenler için hazırlanıyor
-
@eomer
görevin niteliğinin gerektirdiği haller..
bizim için kilit nokta burası. idarelere hareket alanı tanıyan kısım burası. bakalım bu çerçeveyi ne kadar genişletecekler ne kadar daraltacaklar?
bekleyip görelim 2 martta.
tabi yine 2 martta cumhurbaşkanı bu detaylara girmeden üst başlığa değinip geçebilir. farklı konularda olduğu gibi detaylar zamanla da ortaya çıkabilir.
ki bence böyle olacak. cumhurbaşkanı üst başlığa değinecek, detaylar ilgili idarelerin açıklamaları, ilanlar vb ile belli olacak gibi.