2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Hukuksever ders çalışıyor musun hocam 2018 de sınava girdiğimden beri çalışmadım
-
şu an çalışıyorum işte. o yüzden nasıl ders çalışabilirim ilan gelirse ne çalışayım tavsiyesi olan var mı
-
@manisalipinar iktisata çalışıyorum şimdi muhasebe maliyeye hiç hazır değilim kitap ayarlamam lazım
-
imece yeterli olur mu acaba
-
@Hukuksever 70 puana gelir o da ayrı
-
750 vmy test şeklinde geleceği söyleniyor. Öyle bir durumda tabanı 75 e çekerler mi
-
@duyumcu olabilir puanlar düşük gibi özellikle 2019 puanları
-
@Hukuksever gelebilir nasip
-
@duyumcu akıyo bugün maşallah.
-
Bakan bey samimi şekilde Guy 1-2 hafta içinde çalışmalarımız var. dguy içinse müspet çalışmalarımız var 1-2 ay olabilir sende çalışmalarına başla dedi umarım o kadar soğukta beklememe, koruma ve izdiham kalabalığını aştığıma değer ver yanıltmaz beni
-
@maveraünnehr35 Kaynak sizsiniz dostum sanırım Emeğinize sağlık gerçekten. Bunca dostumuz adına çabanız ve çoğunluğun iyiliği adına uğraşınız için tüm dostlar adına teşekkür ederiz
-
@maveraünnehr35 çabaların için teşekkürler dostum.
-
@paretowilfredo evet üstad bizzat soğukta polisler ve korumalarla bekledim ve sonuç aldım ilan gelmedi ama yine de çok mutluyum. Elendiklerimi anlatınca bakan bey daha samimi anlattı durumları. İnşallah yanıltmaz beni
-
@maveraünnehr35 vmyden haber yok mu?
-
@maveraünnehr35 Sanmıyorum dostum. Dediğim gibi hep planlama dönemi bu dönemdi. Siz de büyük bir gayretle teyit ettirdiniz bunu. İnşallah sizin de bizim de bahar konusunda yüzümüz kara çıkmaz dostum. Tez zamanda ilan gelir ve siz de bu emeğinizin, iyi niyetinizin karşılığını alırsinız dostum. Tekrar teşekkür ederim herkes adına. Bahtınız açık olsun
-
@beveridge-eğrisi aklımda vmy ve mhuy da vardı lakin soramadım çünkü esnafları ziyaret ediyor bi yandan kalabalık bi yandan korumalar zar zor yanına geçebildim. Guy ve dguydan elendiğimi anlatınca Kisa vakitti ikisiyle ilgili öğrenebildim. Keşke biraz daha vakit olsaydı ...
-
@maveraünnehr35 dostum Allah razı olsun.Hepimizde bir kıpırdanma yarattın.Dostum tam olarak ne konuştunuz?İlk yazdığin tam anlaşılmıyir.Şimdi hangi ilanları bekleyelim.1 2 ay hangisi için
-
@paretowilfredo Guy için çok net ve samimiydi hissettim. Dguy dan da elendiğimi söyleyince 1-2 aya Müspet çalışmalarımız mevcut sende çalışmalarına başla dedi
-
@zenginmemur Guy ve dguy sorabildim ikisinden elendiğimi de bahsettiğim için konu oraya geldi Guy için çok samimi şekilde 1-2 haftaya çalışmalarımız var. Dguy içinse müspet çalışmalarımız 1-2 aya olabilir sende çalışmalarına başla diyerek tokalaştık umarım herkes adına güzel bi sonuçla taçlandırırız
-
Ya bizim yasimiz geçmeden gelse ne vardi su ilan vallahi billahi gozum kaldi sinir oldum