2016 Aralık GUY Sınavı
-
@marshall haber beklıyrz zorla onları
-
@marshall kardesim ogrenirsen iyi olur
Tvlerde onumuzdeji aylarda diyorlar bayburtta yskin zamanda oluyor -
@marshall hocam neyi ogrenebiliyosan öğren özellikle ilan kpss öncesi gelecek mi zaten soruları sende biliyon güzel cevaplarla bekliyoruz inşaAllah
-
@ddguy aynı şeyi anlattım ben de..numara mı aldı..yarın arayacak bakan beyi..bugün bakanlar kurulu toplantısı varmış.
-
Arkadaslar genel hattıyla anlattığım; Kpss puanimiz yanmadan ilanın gelip gelmeyeceği..Öğretmenler gibi net tarih istiyoruz dedim..90 ile atanamayan insanlardan bahsettim..Sınavın en azından kpss öncesi olup olmayacağını öğrenmesini rica ettim..Dua edelim de öğrene bilelim.
-
@marshall inşaAllah hadi bakalım bugün bitmek üzere zaten yarına ne kaldı ki
-
@marshall hocam bayburt'ta feci bir tipi var. Bu havada gittiğiniz için de ayrıca teşekkűrler.
-
@marshall teşekkür ederiz.. Sunun şurasında cumaya ne kaldı
-
@bombiksmori sormayın hocam o durumu..ben bereket getirdim diyorum
-
@miss-smith inşAllah hocam öğrenebilirsek çok çok güzel olucak..Ama bence Kpss öncesi bu sınav yapılacak.
-
@marshall ilanı versinlerde sınav ne zaman olursa olsun
-
Ilan cumaya kadar gelir mi sizce? Ders de calisamiyorum. Neye calisacagimi da bilmiyorum.
-
@justalone aynen hocam bi ilan gerceklessin de kesin tarih ne zaman yaparlarsa yapsinlar yeter ki puanlarimiz yanmadan degerlendirelim ,,
-
Kurum sınavlarında hangi il kaç ile kapatmış sonuçları internette vRmıdır ben bulamadım da
-
@gozde41 hele ilan gelsin ben sana hepsini atarım.
-
@gozde41 bende var ama fotografi yukleyemedim
-
-
@Recep_Alemdar benimki sadece merak :)inşallah hemen gelir ilanlar
-
@turkkızı çok teşekkürler
-
@brcnert eğer varsa sadece izmir i söylesen de yeterli