Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Gönderi adresine Personel Koordinatörlüğü mü yoksa Ajans Başkanlığı mı yazacağız, posta ile gönderenler nasıl yaptı acaba?
-
@twopod Ben daha göndermedim ama insan kaynakları ve idari işler birimini yazın. Başkanlığa gönderirseniz başkanın önüne gider muhtemelen
-
@diamond15, içinde söyledi: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
arkadaşlar, bildiğim kadarıyla konuyla ilgili kurulmuş bir whatsapp grubu yok. kazananların dayanışma ve yardımlaşması için bir grup açayım diyorum zira burayı kontrol etmekten yoruldum. numaralarınızı özelden gönderebilir misiniz? Ahmet Çağrı Azman ben.
13 kişi oldu
-
Yedeklerle ilgili bir gelişme var mıdır? Ya da feragat eden arkadaş var mıdır ?
-
@quovadis benim feragat etme ihtimalim var. Kamu/Uluslar grubundan. Bu hafta içinde netleşir yazarım. Hayırlısı olsun
-
ben de hukuk uzman yardımcılığından feragat edeceğim arkadaşlar, hukukçu yedek arkadaşa hayırlı olsun.
-
Başka feragat eden / edecek var mıdır ?
-
sizce 18 ekime kadar başlamış olur muyuz? bir de 3600 ek göstergeli yazıyor bu nasıl bir şey bilen var mı?
-
@quovadis ben kamu/uluslardan feragat dilekçemi yolladım bugün. Ellerine ulaştığında iletişime geçerler sanıyorum. Hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar, kaç feragat dilekçesi teslim edildiğine dair bilgisi olan var mı?
-
@sehrazad Bilgim yok ancak bugün 1.yedekten itibaren aranmaya başlayacağını düşünüyorum. Yedeklerden aranan var mı ?
-
İyi akşamlar, evrak teslimi yapmış olan arkadaşlardan biri bana mesajla ulaşırsa çok hayra geçer.
-
Evrak teslimini yaptım, Whatsapp grubuna müdahil olabiliyor muyum ?
-
@güzelyalı ekledim hocam
-
Merhaba arkadaşlar bugün belgeleri mail atmam gerektiği söylendi yedektim ben. Mal bildirim formunu nereden bulabilirim?