Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@mouseblood Evet yan haklar da duyduklarım kadar gayet iyi. Ben de bir sene kurs devam edip iyi bir YDS puanı almak isterim. Hayırlısı olsun hakkımızda. Devlet bankaları gerçekten çalışanlarına bakıyor. Bir tanıdığım vardı çalışan, çalışanlar da maddi olarak çok memnun.
-
aranan var mı yedeklerden ziraat uzman yardımcısı icin
-
ziraat katılım için asil kazananlara dün mail geldi eğitim 2 ağustos istanbulda s.zaim üni’de olacak, 2 ay sürecek, serbest kıyafetle eğitimler devam edecek ama bazı günler takım elbise zorunlu. 13 tane maddesi olan kocaman bir evrak listesi yapmışlar, feragat edecek varsa bizi arasın bildirsin yazmışlar. Program boyunca biz seni sen de bizi tanıyacaksın, yetkinliklerine uygun şekilde eğitimin sonlarına doğru uygun kadrolarımıza yerleştirileceksiniz yazıyor mailde. Üstü kapalı da olsa aşınızı yaptırın demeye getirmişler riski yönetebilmemiz için aşı durumunuzu falan takip edeceğiz demişler, pcr testi istiyorlar eğitimden 2 gün önce. Tam teşekküllü devlet ya da üniversite hastanesinden sağlık heyeti raporu istiyorlar.
-
Ziraat Finans uzman yardımcılığında feragat durumu nedir kaç kişi feragat etti bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
@abruzzi teşekkürler hocam
-
Ücret ile ilgili bir bilgilendirme yapılmadı şu ana kadar. Bu bilgiyi İnsan Kaynakları'na soran oldu mu? (Brüt ve net ücret olarak ve/veya şu bahsedilen çift maaş, temettü primi gibi durumları)
-
@mouseblood Heyet raporu mu yazıyor acaba? Finans grubu sadece tetkikler diye listelemiş de ben sadece tetkikleri yaptırdım. Heyet raporu mu almamız lazım bizim de? bilgisi olan var mı?
-
@buralardan tercihiniyap ın internet sitesinde 2021 uzman yardımcılığı için 16 maaş, ortalama 2 temettü ve 3 ayda 1 performans pirimiyle aylık ortalama 6400 maaş olduğu yazıyordu.
-
@gearcy ziraat katılım için uygulama bu açıkça yazmışlar heyet raporu olması gerektiğini sanıyorum ziraat finansta durum sizin yaptığınız gibi farklılık var
-
@oktaykdr +
ist tazminatı 1100 ve yds 70 için sanırım 400-500tl idi.
oooo zengin oldunuz -
Konaklama tesisinde kalmayacak olanlar için servis vb ulaşım imkanı sağlanacak mı bilginiz var mı??
-
Arkadaşlar tam teşekküllü sağlık heyeti raporunu nasıl almamız gerekiyor bir bilgisi olan var mı hastanede hangi bölüme gitmemiz gerekiyor bir de bayramda da alabilir miyiz acaba
-
@oktaykdr Arkadaşlar selamlar . Bugün rapor için hastaneleri gezdim ancak pandemiden dolayı randevulu çalışıyorlarmış.Eylül e randevu vermeyi teklif ediyorlar.Ayrıca ek olarak doktorlar da izinlerini bağlamışlar bayram dönüşüne kadar hastanede raporu imzalayacak kimse yok.raporu alabilen oldu mu ? Yazdıklarım Tekirdağ cevresi için geçerli .
-
arkadaşlar ziraat bankası uzman yardımcılığında ilk maaşı peşin veriyor mu? 1 agustosta verecek mi?
1 ay ankarada maaşsız zor olabilir işssizler için
-
@buzdevrisid yök dil puanı geçerli oluyor mu ?
-
@shewolf ne için?
-
@buzdevrisid dil tazminatı için hocam.
-
@shewolf yökdil geçerli değil hocam