10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Moral kırmak gibi olmasın ama sizce bu kadar siyasi bir yeri referanssız kazanmak ne kadar mümkün? Adamlar KPSS şartı bile koymamışlar. Beşir Atalay dönemi çoktan geride kaldı.
-
@gpale hocam artık kazanmak hayal oldu 70 netin altında net varsa forumdaki bütün arkadaşlar mükemmel yapmış neler 75 in üstünde 80 ler 90nlar var moral tamamen bozuluyor arkadaşları da kutluyorum mesela bizler yapamıyoruz
-
@rb5168 inşallah hocam baya iyimser bir temenni olcak ama insallahhh bir supriz olur
-
@herseye-rağmen inşallah hocam ama umudum yoktur çok yüksek netler var kazanmak çok zor inşallah gönlümüze göre olur
-
Selam arkadaşlar. Ben şimdiye kadar 70 net altının önemli olmadığını düşündüğüm için netimi yazdırmadım ama şimdi bakıyorum da önemli sanırım sizin hesaplamalarınıza göre.
Benim de 62-63 gibi bir netim var (hesapladığım kağıdı işte bıraktım, tam söyleyemiyorum maalesef ama 62den düşük değil).
Dilerseniz eklersiniz listeye.
-
arkadaşlar alınmayın ama ''bazılarınıza'' bunu söylemek zorundayım;
-saf rolünü oynayacaksanız zekice oynayın
ya da
-ülke şartlarını düşünün ve ona göre yaşayın
lütfen.
-
@ese0303 hocam üzerime alınmadım ancak biz konuyu değiştiriyoruz amaca yönelik konuşmaya çalışıyoruz böyle muhabbetler hoş olmuyor sürekli bölünüyor muhabbet
-
Çarpan sorusuna itiraz yapıldı mı bilen var mı
-
@çetin hocam forum da itiraz edildi şeklinde bilgi verildi
-
Soru iptali yok arkadaşlar . Endişeye gerek yok kapatma puanı abartıldığı gibi yüksek değil.71.25 şimdiden hayırlı olsun . İyi bayramlar iyi forumlar.
-
@hasancankaya hocam verdiğiniz bilgiler güzel ancak kaynak sağlam mı ?
-
@mencikof 511 kişi mülakata girecek kadar sağlam.
-
71 kişi aynı puanı almış ve bu puan 71.25 ilginç.
-
@hasancankaya hoşgeldin ahmet reis
-
@fenecus hocam derdi ne bu Ahmet reisin iyi midir kötü müdür nedir bu
-
@mülki üstad son durum hakkında yorum yapabilir misin baraj ne olur ?
-
Arkadaşlar sınavın açıklanmasına 20 günden fazla varken çıkıp yok soru iptali olmayacak, yok taban puan şu olacak yok efendim şu kadar kişi mülakata kalacak diye ortalarda gezinen umut tacirlerine prim vermeyin lütfen. Siz onları kaale aldıkça onlar da tacirliğe devam ederler. Her sene bu tarz 3-5 kişi çıkıyor, boş verin konuşup konuşup gitsinler..
-
@gencburokrat ben de size katılıyorum hocam. Bu kadar net konusan arkadaşlar ÖSYM başkanını falan mı tanıyor? Boşa ümit vermekten başka bir şey değil
-
Bu tip insanların psikolojik sorunları olmalı başka bir açıklaması olamaz
-
@gencburokrat sonuç açıklanacağı gün ne kadar da haklı olduğumuzu göreceksiniz.