10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Herkese hayırlı uğurlu olsun dostlar.
2021 yılı Kaymakam Adaylığı sınav tarihi ve başvuru takvimi belli oldu. Duyumlarım ve şahsi düşüncem yine 100 kişilik bir alım olacağı yönünde.
Sınav ve başvuru takvimi ile sınava dair bilgileri içeren tüm çalışmalarımızı bu iletide paylaşalım, her zaman ulaşılabilir olsun.2021 Kaymakam Adaylığı Sınav İlanı
2021 Kaymakam Adaylığı takvimi;
2010 - 2021 Kaymakam Adaylığı sınavları alım sayıları ve sınav taban puanları bilgileri;
Kimler Kaymakam Adaylığı sınavına başvuru yapabilir? Eşdeğerlik Belgesi nedir? Nasıl Alınır?
Kaymakam Adaylığı sınav konuları;
Kaymakam Adaylığı sınavı okunması gereken Mevzuat Listesi;
Kaymakam Adaylığı sınavına hangi kaynaklarla nasıl hazırlanılır?
Kaymakamlık MESLEK TANITIMI;
Hepinize başarılar diliyorum dostlar.
-
Öncelikli olarak bu yılın geçen seneki sınavdan yola çıkarak farklı bir metoda dayalı olması gerektiğini düşünüyorum dostlar. Geçen yıl gördük ki Ekonomiye dair hususlarda güncel konular çok öne çıktı. Bu birinci nazara alınacak husus. Bir diğer konu da kesinlikle ilave kanunlar, mevzuat konuları. Ya güncelliğinden emin olarak kaynakları edinin dostlar ya da yukarı da yer verdiğimiz mevzuat listesinde yer alan her mevzuata ihtimam gösterin.
-
Yeni bir 70 günlük serüven bizleri bekliyor hayırlısı olsun arkadaşlar..
-
Bismillah diyerek Yerimizi alalım.
-
2 yıllık bir aradan sonra yeniden sınava hazırlanacağı acaba yetiştirebilir mıyım çalışma için önerileriniz nelerdir
-
Son giriş deneyicez bakalım oldu oldu olmadı çay demleriz
-
Bu başlık bizsiz olmaz, sınav ilanımız cümleten hayırlı olsun kaynak çalışma programı vs. konularda yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar istedikleri zaman yazabilir, elimden geldiğince yardımcı olurum.
-
Biz de yavaş yavaş yaş sınırına doğru ilerliyoruz bir kez daha yerimizi alalım..
-
Hayırlı uğurlu olsun inşallah yetiştirebiliriz yerimizi alalım.
-
Herkese başarılar arkadaşlar.
2020 yılında 72 puanla kaldık. Umarım bu sefer sıralamaya gireriz.
-
Arkadaşlar elimde Ahmet nohutçu hocanın 2020 yılı altın seriler var sizce 2021 Yılı için olanı alayım mı, gerçi kaim Makam 2021 alıcam zaten.
-
107den çıktık yola 110da kendimizi bulduk. Bu son olsun bu son...
-
Hayırlı olsun. Kaim makam konu + soru bankası almayı düşünüyorum. Kullanan var mı, yorumlarınızı alayım. Yoksa mevzuatlardan okuma + Statüs Soru Bankası mı alayım çok kararsızım.
-
2 aydır foruma bile girmiyorum düzenli nerdeyse tüm konuları 3.defa bitirdim şimdiden
Bir iç güdü vardı yazın erken olacak diye
İNŞALLAH BU SENEDE SINIRDA KALMAYIZ DİYİP BİSMİLLAH DİYORUZ.
Bu arada Forumu özlemişim :))
-
iktisat için youtube videosu öneriniz var mı ?
-
@keynesin-faizi "...nerdeyse tüm konuları 3 defa bitirdim" derken oh ohh diye hareket yapiyo gibi hayal ettim seni
-
@balporsuğu İktisat medresesinden memnunum, bir bakın isterseniz.
-
Insan haklari icin soru bankasi ne önerirsiniz?
-
2020 sourlarına nerden ulaşabiliriz arkadaşlar
-
@clementine_010, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Hayırlı olsun. Kaim makam konu + soru bankası almayı düşünüyorum. Kullanan var mı, yorumlarınızı alayım. Yoksa mevzuatlardan okuma + Statüs Soru Bankası mı alayım çok kararsızım.
Statüsü almanı önermem hocam. Kaimmakamın sorusu kesinlikle alınmalı. Mevzuatlar elimde toplu olarak olsun istiyorum dersen Kaimmakamın konusunu da alabilirsin.