Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
Geçen hafta kritik eşik oldu geçen hafta da açıklanmayınca artık tahmin bile yürütemiyorum.
-
@melikeseven hayır aranmadı ama şimdiye kadar yazılanları bir araya getirince benim yarın için umudum var. çünkü bir kişi perşembe toplantı olduğunu kararın ordan çıkması gerekebileceğini söylemişti (ki mantıklı atamalar için genel müdürün imzası gerekebilir) bir kişi de 15'i veya ayın sonu demişti. en kötü ihtimalle bu ayın sonuna kadar açıklanır sanırım, ona da pek bir şey kalmadı zaten.
-
@nurayse bu perşembe mi toplantı peki
-
@gamze-bolat geçen perşembe böyle bir sohbet döndüğü için söyledim bu konuda bir fikrim yok ne yazık ki
-
@nurayse 2019 da da Eylül Ekim gibi açıklanmıştı. Uzayabiliyor , olağanüstü bir durum yok şuan dediler bugün aradığımda.
-
@gklp vakıfbank mülakatlarıyla aynı civarlarda yapılan hakimlik mülakatlarının bile açıklanacağı söyleniyor bu hafta. Düşünün alım 1000 küsür kişi ve hakimlik gibi kritik bir meslek.
-
okulların açılması ve ofislere dönüşün etkisiyle her geçen gün kiralar biraz daha artıyor şehir değiştireceklerin mağdur olmaması açısından artık süreç bir an önce sonuca bağlanmalı
-
@jwinnfield olumlu dönüş olsun da gerisi bir şekilde halledilir.
-
@muddei-hususi mutlaka kendilerince sebepleri vardır. Bilmediğimiz için gerginiz zaten. Ama sonuçta açıklanacak bir şey bu. Bugün yarın haftaya diğer ay neyse. Sürecin yıpratan kısmı bu zaten. Alışmak gerekiyor demek ki. Az da alım olsa çokta olsa malesef keyiflerini beklemek durumundayız
-
Durumu göstermesi açısından kıyas yaptım elden bir şey gelmediğinin farkındayım ama en azından dile getiriyoruz problemi
-
Konuştum hocalarım bir zaman verir mısınız mesela bir ay sonra derseniz is bakiyim kazansam bile bir aylık maaşımı alırım dedim. Anlıyorum sizi çok haklısınız biz mesajlarınızı iletiyoruz ama genel müdür bir şey demeden yayınlayamıyoruz ya da bir şey diyemiyoruz dedi son kısmı anlamadım tam peki sizin bir tahmininiz var mı belki yıllardır orada çalışıyorsunuz dedim bizim bir tahmin söylememiz uygun olmaz dedi. Hem liste hem mail hem aranarak acıklanacakmiş son olarak telegrama yazdım buraya da yazıyım dedim.
-
en az 1 ayı daha var hissi uyandı bende son konuşulanlardan
-
@gklp kendilerince bir sebebi var ne demek hocam. Bizim de giden bir gençliğimiz var. Umutlarımız var. Beklentimiz var. Böyle herşeyi kabul ederek nereye varacağız acaba? En azından bir süre bir şey söyleseler beklemek daha kolay olur fakat öyle belirsizlik içinde beklemek de beklemek... Tek beklenen bizden beklemek. Zamanımız hiç önemli değil zaten.
-
Arkadaşlar bu haftayı da boş geçtik umarım en kısa sürede açıklanır, yorulduk yıprandık fakat beklemekten başka çaremiz yok
-
Valla söylenecek söz kalmadı arkadaşlar üst düzey yöneticiler nazarında bir önemimiz yok gücümüz zaten yok maalesef
-
Mülakatlar Bittiğinden Beri : 2 Ay Oldu.
Mülakatlar Bittiğinden Beri : 9 Hafta Oldu.
Mülakatlar Bittiğinden Beri : 64 Gün Oldu.
Mülakatlar Bittiğinden Beri : 1,537 Saat Oldu.
Mülakatlar Bittiğinden Beri : 92,223 Dakika Oldu.
Mülakatlar Bittiğinden Beri : 5,533,508 Saniye Oldu. -
@muddei-hususi Keyiflerine kaldik.
-
@gürkan35 imzadan 10 güne kadar onaylanıp gelecegini demişlerdi maillerin
-
@gamze-bolat ne zaman söylediler hocam
-
@mars9698 18 ağustosta