2021 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Merhaba arkadaşlar, hızlı başlayan bu sınav dönemini yine hızlı bir şekilde tamamladık, herkese geçmiş olsun. Mülakata katılmaya hak kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederim. Sürece dair paylaşımlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
-
Çok şükür buraya yazmak nasip oldu bütün dostları canı gönülden tebrik ederim.
-
Geçen sene siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölümü ve diğer 11 kodlu başvurular için eş değerlilik istenmedi diye hatırlıyorum.Bilgisi olan var mı?
-
iyi çalışmalar dilerim. mülakat tarihleri ne zaman açıklanır? bu konuda belli bir standart yok sanırım.
-
Arkadaşlar hepimizin gözü aydin:) bundan sonraki süreç nasıl işliyor?
-
Yerimizi alalım
-
çok şükür mülakat başlığı altında yazı yazmak nasip oldu bize de..hakkımızda hayırlısı artık.
-
Ben de beşinci kere buradayım. Daha doğrusu beşinci kere kaybetmek için...
Muhtemelen haftaya evrak teslimi için duyuru yapılır.
Şahsi kanaatim, şimdiye kadar sürecin hızlı işletmesinin, bundan sonra da böyle devam edeceğinin göstergesi olduğu yönünde. Mülakatlar da Ekim ayı içinde olur herhalde. Ekim başı daha muhtemel gibi sanki. -
Yerimizi alalım krallar
-
Buraya da bismillah diyelim. Sonu hayrolur inşallah.
-
Hayırlı olsun arkadaşlar, başarılar dilerim.
-
Cümleten hayırlı olsun.
-
Bismillahirrahmanirrahim bu sefer mülakatı geçmek duasıyla
-
@turgut_2018 bakanlık evrak teslimi duyurusu yapacak evrakları teslim ettikten sonra mülakat tarihleri duyurusu. Sonra mülakata giriyoruz mülakattan sonra da bakanlığın ışıklarını takip ediyoruz çünkü genelde gece açıklanıyor mülakat sonuçları
-
Hayırlı olsun Dostlar.
-
Kazananları tekrardan tebrik ederim, Allah hepimizin emeklerinin karşılığını fazlasıyla versin inşallah.
-
@olursaekime sanirim bu dediklerin 3 aylik bi sureyi bulacak ki 2020 de öyle olmuş gördüğüm kadarıyla..
-
en çok hak eden 110 kişinin olması dileğiyle yerimizi alalım.
-
@hedefkaymakamlık ortalama 3 4 ay sürüyor tüm süreç. son 3 senedir aynı.
-
@hedefkaymakamlık aynen