2016 Aralık GUY Sınavı
-
@k67 şehir tercihi yaparken içimden geçeni yapıp gecicem ha baktım ortada ayarsizlar dolasiyo onlara da lafını vercem
-
@Keymarsh yoooo herkes aynı kafada ilan referandum öncesi sınav kpss sonrası istiyor kaygılanma eksi almıcaksın
-
@guyan-gelmiş tahammül sınırlarımi astım valla ama daha hazır değilim mülakata kalacak puanı alsam yeter
-
@Keymarsh imza butonu olsa imzami atarım iletinin altına
-
@Keymarsh ben de senin gibi düşünüyorum ancak deseler ki şu kadar şuraya adam alıcaz diye o zaman sınav sonrası yapsınlar sorun değil. Şuan ki psikoloji çok farklı hala gelmeyecek korkusu var insanlarda. İlk işe başladığımda ben de aynı duygudaydım maaş alana kadar bana maaş verecekler mi acaba diye soruyordum
-
Gelir idaresini arayıp yardıma gidelim bence işin içinden çıkamadılar.O personelleri en iyisi emekliye falan ayirsinlar ama kurum aksini düşünüp içerden uzman alma peşinde oldugu soyleniyor
-
@ddguy dikkat et herkese laf yetistircem diye derslerini ihmal etme
-
Simdi dershaneye giden bi arkadas aradı o 2000 kişinin 1000 kişisi nisan da 1000 kişisi de 2017 puanıyla alınacakmis Dershanesi öyle diyomus bakan açıklama yaptı 2000 dedi i kadar dedim yok kuzu boluncek dedj yemin ederim şu süreçte arkadaslarimi bile sorgular oldum simdj kız bana alenen küfür mu etti yoksa bana iyiniyet dileklerini mi iletti anlamadım adam 2000 demiş dershane 1000 diyo aklınız varsa dershane den uzak durun ya
-
@k67 dersler bende ya sıkıntı yok heryere yeterim ben kapasite sağlam
-
ders çalışıyormusunuz hiç ne zaman gelsem burdasınız
-
@ddguy Dershaneyi linç edelim bence. Yok öyle bir şey. Bizzat bakan dedi 2000 kişiyi 2016puanıyla alacaz diye.
-
@ddguy seni bu özgüvenle direk sınavsız mulakatsiz alsınlar zaten
-
@diyar değişik bi şekilde de olsa sınav kpss den sonra olsun ama 2016 puanlarıyla girilsin demişim topa tutulmuşum
-
@ddguy dersane , öğrencisini teşvik etmek için öyle diyecek tabi ki yoksa 2000 alıncak dese 16 ay da bir gelen ilan için 2017ye hazırlanan birinin moralini düşünemiyorum
-
@karakalpaklı izmirde dershane ya basın ya orayı COOk sinirim bozuldu ozolmo nolor diyo bide
-
@ddguy onu bi ara kutluay kararlı yazmıştı ama ben inanmıyorum
-
@k67 almazlarsa kurum da sıkıntı vardır zaten
-
@miss-smith o adama da yazım ben niye sorulan sorulara cevap vermiyonuz hocam dedim cevapların altına yazmışsın görmedim özelden sor dedi dedim hocam ilan gelecek mi tekrarliyorum sorumu hiç bi sey net değilken niye kurs açtiniz dedim tabi ki cevap yok
-
@ddguy kendinde kabahat bulma sen aman neyse umarım aylar sonra burda yazarsın kazandım diye
-
@köyün-agası agaaa kafam bi milyon oldu yine ben iyi değilim