2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Biri bu cenkk İ durdursun dostlar ,Afyon a 82 diyor sürekli Kardeşim benim seviyorum böyle arkadaşları
-
@cenkk hmm o zaman 95-96'yla falan kapatır. Ben ikna oldum.
-
Hepsi nasıl sevinyor.. Referandumda evet vericez diye tag açmışlar.. Kardeşim gelir uzmanı olmak istiyorsan gir sınava ol ama yok.. Orda yarışamazlar bakanım ne olur deyip basit yolu tercih edecekler. Dediğiniz gibi millet niye dursun ki kurumda..
-
@reagan haklısın kardeşim.Gir sınava puanını al.
-
boşverin kurum içi sınavı bizlerin işlerini o kadar yokuşa sürüyorlar ki şaşırmadım yapmicaz hak iibf lilerindir deseydi daha çok şaşırırdım.bakalıım bir sonraki ilana etkisi nolucak
-
Arkadaşlar Afyon Bnce de yüksek kapatacak. Ancak 79-80 bandın da kapatır
-
-
arkadaşlar aranızda kurum sınavını daha önce geçmiş birileri var mı acaba yorumları takip edemedim kusura bakmayın direk soruyrm
-
@Siyocu 3 kere geçtim dostum, dinliyorum
-
Liseden sonra girmedik sınava atanmak bı yere.simdi De al sana üniversite mezunu,hayrını da goremedik
-
@Hipokrat sanki 50-60 kişi alıyormuş gibi konuşuyorsunuz. 10 kişi alıyor sadece. 2000 kişinin 10'u sadece. neye dayanarak rahat konuşuyorsunuz.
-
@HaniYaKi hocam şimdi ben ilk kez gricem ama korkuyorum açıkçası uzun zamandr tam teferruat çalışmamıştım fakat sorulara baktım gerçekten basit ama yine de yetiştirememe korukusu sardı ya konuları halbuki bitti birazı.. sizce guy kurum sınavı için ne yapmak gerkir hocalardan ziyade bizzat giren arkadaşlarıma sormak istedim nasıl bi yol izlediniz acaba o sınavlara girerken çalışırken öneriniz var mı
-
@cenkk belediyenin bana verdiği yetkiye dayanarak.değil tabi.
-
@Siyocu dostum daha önce de belirtmiştim. imeceyi anlayarak 2 kere çözenin taban puanı 90dır. ben imecesiz ilk sınavımda 84 almıştım, burada daha önce belirttim, profilimden de bakabilirsin eski yorumlarımdan.sınavdaki en büyük sıkıntı uykusuz olmak ve stres yapıp sınava konsantre olamamak...süreye gelince süre fazlasıyla yeterli. hatta 100 soruyu yarım saatte rahat bitirip 2 3 kere de tekrar edebilirsin eğer kendini ayarlayabilirsen.
-
@cenkk afyon 77 yi geçerse sana bi yemek borcum olsun geçmezse de senin. anlaştık mı?
-
@HaniYaKi peki hocam tekrarlarınızı nasıl yaptınız ben imeceyi 3 tane sınavı falan çözdüm rahat 90 doğru falan çıkarıyorum fakat mesela ticarete kpss de çalışmadım doğru düzgün ozamandan beri de bakmadım icra iflasa da öyle mesela ama ona kpss de çalışmıştım oralar için örneğin ne önerirsiniz tekrar ve imece gidiyorum şimdilik hangi konulara tekrara yoğunlaşılmalı sizce
-
@HaniYaki kardeşim sınırı 78 koy da garanti olsun küsüratla kaçırma yemeği
-
@Siyocu guy sınavı kpssye göre çok daha basit ve yüzeysel sınav, üstelik de 4 şık.bu nedenle ben kpssye hazırlanır gibi normal çalıştım. son 2 haftada guy denemeleri ve imeceye yüklendim.benim tavsiyem; çalışmak için çalışmamak. anlamadığında veya kafan doluysa, odaklanamıyorsan bırak. sonra telafi edersin.
-
@Hipokrat mantıklı geldi 1 puan daha yükselteyim. ama böyle böyle müneccim sevgilisi cenkin öngördüğü 82 sınırına doğru kayarım diye korkuyorum
-
@HaniYaKi günde kaç saat çalıştınız peki o son 2haftaya kadar