arkadaşlar bence canınızı sıkmayın şimdiye kadar neler duyduk olmadı olmıcak diye üzüldük bakan açıklama yaptı.. bu saatten sonra bence 2000 rakamını verip onu geri çekmekle tepki çekmek istemez diye düşünüyorum zaten sırf referandum için bekliyo oyalıyolar bizi bu saatten sonra bunu söylerlerse göz boyama amaçlarına ulaşamazlar sonuçta bunları kendileri de düşünmüşlerdr hadi 1750 1500 deseler anlarım ama yarıya indirmek bence çok fazla olur
Siyocu
@Siyocu
Siyocu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
Olsun sonucta 2017 kpss ye kadar giren girdi onlardan ve siralamamiz belli bu saatten sonra yani ozamana kadar eger alim yapilmazsa ozaman bunun icin canimizi sikariz bi de simdiden vmy lere gelene kadar bi suru sorun var ki zaten o 2013 alimlarini bariz feto mensuplari yapti bizzat sahidim cogu gidicek insallah bizler de artik hakettigimiz yerlere aliniriz umarim.
o yzden bosverin bu konuyu zaten alim acilsa su anki durum onemli bir de bunu dusunup caninizi sikmayin zaten yeterince yiprandik
-
@köyünagası @turkkızı yalnız değilim bu konuda ne kaa güzel
-
@marshallinksi cok dogru soyluyosunuz yas siniri olan arkadaslar tamam anliyorum ama burda o kadar kisi tek bir haber icin bekliyor kaldi ki zaten daha once insan kaynaklarinin bilgi veremeyecegi soylenmisti niye boyle bir paylasimda bulunuluyor hic anlamadim duyumlari olan arkadaslar zaten nerden kimden bilgi aldiklarini aciklayamiyorlar gizlilik geregi bilgi sizdirilmamasi kuralindan bi umut bekliyoruz yapmayin kesin olmayan bi dayanagi olmayan ilan yok alim yok yorumlarini
-
@AbuZiTTin hocam kizmayin ama bence bunu takmiyolar ya ne zaman bi etkjnlik yapilsa bi sorun cikkaya basladi millet korkuyo artik.. keske dinleseler de her gun yapilsa ama ne yazikki olmuyo kadro varken almiyolar niye onj da anlamis degilim zaten calisanlar yapilandirma falan cok yogunlar olandan da cikarildj onjmuzun acilmasi gerekirken bir surekli bekliyoruz
-
@Kürşad-Atilla hocam sizin olayınız ne? ya kusura bakmayın bi şey demiyim diyorum ama kaç iletidir yok memurlara söyle yok böyle gidin özelde calışın yukselin bu kadar laf atıyosanız da calışmayın guy a falan.. napalım yani yatıyolarsa hepimiz keyfimizden girmeye çalışmıyoruz biz burda elimize bişey geçmicek bişey var mı duyyum falan diye giriyorum kaç seferdir destan gibi yazılar.. Allah aşkına ya git arkadaşınla dertleş bu konuları ya da git yetkili makamlarla görüs burayı da meşgel etme lütfen bircok kişi vaktini harcıyo su yazıları okumak için bi ümitle
-
@kürşaddd arkadasim senden bisey bekleyen de yok isteyen de su sayfayi amacinin disina cikarma ben ornek verdim.. surekli laf yetistirecegine vak arladasimiz sana dogru yeri gostermis git orda dok icini bu sayfada degil. Daha da bisey demiyorum bu kadar lafib ustune de anlamayip daha laf ediyosan bisey diyemem senin dertlerin beni yada baskalarini yada benim dertlerim seni baskalarini ilgilendirmiyo burda konu guy sinavi bunun hakkinda konusuyosan buyur ama cok farkli boyutlarda konunun disinda konusmayi kes artik gercekten 4yilimi verdm diysn belli yasa gelmissindir diye düşünüyorum olgunlas biraz lutfen bosu bosuna burda kimseye saldirma artik.
-
Iste demwk istedigim bu arkadas bu kadar yazinca heyecanlaniyoruz ama maalesef okuyunca bi hayal kirikligi butun motivasyonumuz kaciyo.. rica ederek anlamak istemiyo hemen saldiri ricafdan anlamayinca da artık kusura bakmayın arkadaslar rahatsiz olan olduysa sert konustum ama sıkıldım artik guy icin acilmis baslikta guydan baska seyler donmeye basladi sadece bu forum yok sonucta herkes yerinde konussun
-
arkadaşlar sınava dogru face te falan yazıyolar toplu halde ordan alın bence son zamanlarda baksanız yeter parça parça şimdi uğrasmayın derim yine de siz bilirsinz
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@ddguy 2yıldır hiç arkadaşım kalmadı sayılır maalesef zaten akrabaların zaten yüzünü örmek istemediğimden evden dışarı adım atmıyorum sürekli konu çalısıyrm ama böyle bi eksiklik hisseip duruyorum kpss de aynısı olmuştu sonra saçmasapan hatalar yaptım sınavda yaa bide 2016 kpss den beri tam istikrarlı bi çalışamadım şimdi de yetistirememe yapamama korkusu sardı off
Siyocu tarafından gönderilen son iletiler
-
@O'connor basvuruda belirttiniz mi acaba giris kartinizda falan yaziyo mu?
-
Arkadaslar gozluk kullananiniz var mi?
-
arkadaşlar referanslarda çalıştığı iş yeri adres ve telefonu yazıyo ya oraya ne yazdınız ben sadece çalıştığı kurum ve cep telefonlarını biliyorum yeterli oluyo mu acaba önceki alımlarda başvuru yapan arkadaşlar bi yardımcı olabilirler mi
-
@paretowilfredo hocam kusura bakma ilanda göremedim de direk sorıyım dedim
bakıyorum teşekkür ederim
-
arkadaşlar kurum sınavını 5 kat kişi çagrılıyo ya mülakata kat katı kalıyo acaba?
-
@HaniYaKi maşallah hocam
bir de çok başını agrıttım valla kusura bakma ama son bi soru daha sorucam 81.95 ile antalya mı konya mı sizce hangisinde şansım daha yüksek? kurum sınavıyla beraber düşünürsek tabi
-
@HaniYaKi günde kaç saat çalıştınız peki o son 2haftaya kadar
-
@HaniYaKi peki hocam tekrarlarınızı nasıl yaptınız ben imeceyi 3 tane sınavı falan çözdüm rahat 90 doğru falan çıkarıyorum fakat mesela ticarete kpss de çalışmadım doğru düzgün ozamandan beri de bakmadım icra iflasa da öyle mesela ama ona kpss de çalışmıştım oralar için örneğin ne önerirsiniz tekrar ve imece gidiyorum şimdilik hangi konulara tekrara yoğunlaşılmalı sizce
-
@HaniYaKi hocam şimdi ben ilk kez gricem ama korkuyorum açıkçası uzun zamandr tam teferruat çalışmamıştım fakat sorulara baktım gerçekten basit ama yine de yetiştirememe korukusu sardı ya konuları halbuki bitti birazı.. sizce guy kurum sınavı için ne yapmak gerkir hocalardan ziyade bizzat giren arkadaşlarıma sormak istedim nasıl bi yol izlediniz acaba o sınavlara girerken çalışırken öneriniz var mı