@paretowilfredo ogretmenler her yerde birlik olmus durumda tüm haberler onlarin mulakat durumunu anlatıyor haksizlik deniyor. Biz yillardir böyleyiz neden sesimiz çıkmıyor? Neden kimse bizden bahsetmiyor ? Mulakat sadece ogretmenlerde varmis ve bir tek onlarin hakki yeniyormus gbi yayinlar yapılıyor boyle bir algi olustu
marshallinksi
@marshallinksi
marshallinksi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KPSS 2016 A Kadro Sınavları Bekleyenleri MAĞDUR ETTİ :(
-
RE: VMY duyumu
Guy icin en azindan duyum varken vmy icin hic bi haber duyum yok
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Arkadaslar icerden yetkili kisilerle konustugum kadarıni soyliyim. Bekleyin su anda ciddi temizlik yapılıyor yeni listelerle beraber ihraçlar yapılsın sonra alimlara baslanicak Ama su sureci bekleyin sabredin çalışın şubatı bile bulsa paniklemeyin denildi. Dediği kadarıyla baya ihrac varmis guzel alim olacak . detayli bir şekilde yarin aksam veya pazar gunu yazicam sinav olacak mi kac kisi gibi şeyleri . umarim guzel haberler gelir
-
RE: 82.4 iktisat
Merhaba bende yeni uyeyim malumlardan kurtulmak istiyordum ve bu sayfa bunun icin ideal olmus @paretowilfredo
P3 83.8 m7 sıralamasi 3400 . a grubuna hazirlandigim icin bunda umut var mi bilmiyorum -
RE: KPSS 2016 A Kadro Sınavları Bekleyenleri MAĞDUR ETTİ :(
Fatih portakala yazabiliriz
-
RE: Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
83.8 le tasraya başvurdum ve bu yüzden kaybettim saka gibi 0.2 puanla gitti. Benden dusukler yerlesti. Ne yani kumar gibi mi bakicaz olaya yeter artik sınava gireriz öne alinir darbe olur alim ertelenir alim olmaz 0.2 lerle memurluk gider sonra boyle mal gibi kalinir. Alan desen ses seda yok bir umut vardı buydu bu da gitti
-
B grubundan alımlar sozlesmeli olacak sanirim osym sitesinde geciyor. A grubunu nasil etkiler?
-
Abartmayin arkadaslar eninde sonunda gelecek bu ilan. Temizlenmeyen bir komisyonda mulakata girmektense bırakın kimi ihrac edeceklerse etsinler ve bizde o zamana kadar calisalim. Tekrar yapmak bisey kaybettirmez . karamsar olmak için çırpınan insanlar var ve bunu gorup kullanmak isteyen cok insan var. Alım yapilmamasi gereken hic bir durum yok. Eylul veya ekim de ilan gelmek zorunda da degil. Önceki süreçlerde olduğu gbi kasimda da gelebilir. Beklemek zor evet ama hepimiz bu süreci göze aldik basta umarim sonu da guzel olacak
-
Bir mujde de benden olsun duydugum kadarıyla iller taleplerini yollamis ilan geldi gelecek diyelim. Yani ilanin gelmeme gibi bir durumu olduğunu sanmıyorum.
marshallinksi tarafından gönderilen son iletiler
-
83.8 le tasraya başvurdum ve bu yüzden kaybettim saka gibi 0.2 puanla gitti. Benden dusukler yerlesti. Ne yani kumar gibi mi bakicaz olaya yeter artik sınava gireriz öne alinir darbe olur alim ertelenir alim olmaz 0.2 lerle memurluk gider sonra boyle mal gibi kalinir. Alan desen ses seda yok bir umut vardı buydu bu da gitti
-
@paretowilfredo kesin bise olmasa da söyle bizde burda duyumlarimizi paylastik kimse herkesin sozune gore hareket etmiyor ki sadece aa en azindan bak böyle bir haber var deniyor
-
RE: Açıklanmayan mülakatlara dair son dakika bilgisi!
Nolacak peki simdi bu khk nin etkisi ne olur sizce ?
-
Bu sene kpss a nin geçerlilik süresinin 1 yila dusurulmesiyle ilgili yaziyi resmi gazetede okudum. Orada 2017 Kpss a grubu sinavlarinda değişiklik yapilacagi icin sure 1 yila düşürülmüştür yazıyor. Bu konuda bilgisi olan var mi? Sinavda ne gbi degisiklik olabilir ki?
-
Arkadaslar başvuru yapicam 83.8 le ne zamandir bende yaziyorum ama hala kararsizim. Muayene ve muhafaza disinda bu puana gumruk memurlugu mu gelir sadece ?
-
Osym takvimi aciklamis kpss yine mayis da alan da. Öğretmenlerse yine temmuzda
-
@vanim Ust bir göreve atandigniz icin gecis olur dediler
-
Herkes muayene muhafaza dan bahsedince dedim heralde ankarayi kimse istemiyor@guyan-gelmiş