Daha önce bu sınava girip mülakatta elenmiş biri olarak söylüyorum
Özellikle 80 altı puanı olanlar için İlan geldiğinde facede forumlarda mesela istanbul ilini yazacaklar puanlarını yazsın tarzında gönderiler görürsünüz puanınızı yazmayın o ileti altındaki puanlara itibar etmeyin millete msj attıp bende bu ili yazacam sence kaçla kapatır demeyin yüzde 90 ı sizi aldatır. Facede forumlarda anket yapacaklar çıkar hiç bir ankete katılmayın anket sonucuna bakmayın. Başvurular bitene kadar facenizi kapatın daha iyi olur. Söylenenlere göre il tercihi yaparsanız başınızı duvarlara vurursunuz. Ben daha önce 0.1 ve 0.9 gibi bu spekülasyonlar yüzünden sıralamaya giremedim. Yani KİMSEYE İTİBAR etmeyin gönlünüzden geçeni yazın nasipte varsa sınava girersiniz
köyünagası
@köyünagası
köyünagası tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bilindik şehir ne hacı kars lıyım ben benim bildiğim şehirler kars ardahan bayburt kime göre bilindik şehir
-
@konyalı daha önce çok söylendi il tercihi için vekillerede söyledin ama bir sonuç çıkmadı şuan ilanın geleceğine şükretmeliyiz
-
Şaka yaptım gençler sıkıntı etmeyin 75 üstü puanı olan herzaman sınava girme şansı vardır 80 ve üstü hiç bir yer kapatmaz kimse hangi ilin kaçla kapatacağını bilmez her seye inanmayın sizi denedim
-
Eskiden diğer ay diğer ay şeklinde duyum alırdık sonra bu 15 gün e düştü ayın ortası ayın sonu gelecek diye şimdi haftaya diyip duruyoruz:) her stres yaptığımda biraz daha kilo alıyorum:)
-
@turkkızı 3 yıldır fit değilim oturmaktan göbeğim 10 kilo yağ bağladı:)
-
@aksoyefecan tanımıyorsunuz tugrulu maalesef 2016 lı arkadaslar kısır bi döneme denk geldi yoksa duyumları ilk agızdan duyar zaten
-
@guyan-gelmiş bakan 3 gün önce imzalamış göndermiş bem bugün bekliyorummm:)
köyünagası tarafından gönderilen son iletiler
-
@ddguy ben şahsen sınav tarihinin de belli olduğunu düşünüyorum ama bekletiyorlar işte
-
Tugrul hoca yazdıysa başbakan onaylamıştır kurumu biliyor çünkü yani gible içli dışlı onu tanısanız boşuna yazmayacağını bilirsiniz
-
@jevons başbakan ile bakan onaylamış onların üstü başka kimse yok cb de mi sanki imza atacak sınav kurulu başkanı falandır yani ilan hazır eli kulağında arkadasın görüştüğü de onu diyordur
-
Geçen güne kadar ilan ne zaman diyordu birden cinler mi duyum getirdi takılmayın bırakın eğlensin herseye inanıyorsunuz:)
-
@LUCASS her ay talep topluyor gib herhalde ocakta da toplamıştı ekimde de toplamıştı sayı belli ise hangi il ne kadar alacağı da belli dir
-
Bence önce resmi gazetede yayınlanacak geçen sene herkes resmi gazeteden baktı