2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Yerimizi alıyoruz..
iller yakında çıkar ortaya ilan bu gece gelirse şaşırmam en geç pazar gecesi düşer artık çalışma vakti herkese hayırlı olsun -
Sgk denetmenlik açıklanırsa 89 ile başvurmayacagım arladaşlar ben de, umarım hemen açıklanır herkesin işine gelir
-
Bence ilan bu gece gelir. Bakana haber gitti çıkıyoruz ilana diye o da duyurdu gibime geliyor.
-
@paretowilfredo @Antimülakat herşey bu kadar belli iken hadiii illeri öğrenin
-
Bende dahil tercih yapacak arkadaslar, tercih esnasinda forumlardaki insanlarin negatifligi etkisi altinda kalmayalim lutfen. Cunku gercekten kotu kalpli insan ne yazik ki cok ve amac zaten moral bozmak, bize yanlis dusundurmek. Herkes kalbinin ekmegini yiyor. O sekilde kotu kalplilerde bi yere varamiyor, varsa da ondan hayir gormuyor zaten. O yuzden mantikli dusunmeye calisip ve tevekkul edip il secimi yapalim.
Kotu kalpliler gelmeden ben uyarimi yapayim da:)) kimsenin sinirlerinizi bozmasina, motivenizi dusurmenize izin vermeyin yeterli. Basarilar herkese -
@kismetnasip herkesten önce benim moralim bozulur. benim motivasyon zaten yerlerde Etkilenmemek elde değil. Hep iyi niyetli düşündüğüm için herkesi de öyle saniyorum
-
Dünkü umutsuz arkadaşlar burada mı?
-
-
@karakalpaklı utanıyorum şu an burdayım
-
@hkkcndr bence başbakan yazıyı imzalayınca cepten arayıp söylemiştir bakana.
-
300 vmy den bahsedilmişti onu sonraki kpss ye mi saklıyorlar acaba
-
@lal hocam hakimlige calisirken bir arkadasim vardi, hergun beni arar "bugunde calisamadim,dizi izledim vs" ayaklari yapar, bana surekli negatif enerjisini verip calisip calismadigimi sorardi. Bende kolay etkilendigimden calisamazdim. Ama megersem kendisi benim moralimi bozmak icin yapiyormus. Ben 1 puanla kacirdim kendisi beklenmeyecek sekilde kazandi:) yani en yakinlarimiz bile bunu yaparken burda tanimadigimiz kisiler haydi haydi yapar. Kesinlikle etkilenmeyecegim. Basvurdugumuz il nasipse bize zaten dunya onunde dursa kimse engel olamaz. O yuzden umur etmeden kendi yolumuza bakalim:)
-
@diyar merak etme kardeşim zaten imzalanmisti ilan
-
-
bakan sınav mayısta demiş doğru mu?
-
@karakalpaklı amin inşaAllah şimdi dua zamanı herkes dua etsin birbirine
-
Vmy de eli kulağındadır Guy ile aynı zamanda izin süreci başlatılmıştı. Ki onun da onaylanması makuldur. 20 Gün içinde gelmesini bekliyorum. Sınav ise takvim sıkışıklığından dolayı haziranda olacaktır
-
@sradaninsan doğru ya video varmış sınav 13 14 Mayıs ya da 22 Mayıs yada 22 Mayıs olursa çok zor olur bizim için
-
@sradaninsan zaten basvuru 28 nisanda bitiyor:) en mantiklisi mayis. Ya da haziranin ilk haftasi olur en gecte.
-
10-28 nisan başvuru tarihi çok uzun değil mi ya mayısın ilk 2 haftasında sınav olacağına göre sıralamaya girenlerin açıklanması fln var daha başvuru süresini niye öyle yaptılar acaba