Askerlik tecili için yüksek lisans
-
@Antimülakat abi vakit daralıyor Yüksek lisans kovalicaz belki de sal şu yazıyı
-
@pozitifdışsallık ver çoşkuyu diyorsun da ev taşıdım henüz internetim bile yok kardeşim aklımda ama merak etme şimdiye yazardım da internet bir bağlansın gerisi kolay
-
@pozitifdışsallık aynı dert. derman yok mu
-
arkadaşlar tezsiz yüksek lisans kaydın var ise başka bir tezsize kayıt yaptırabiliyormuşuz. Benim tezsiz den tecilim var ikinci kayıt olduktan sonra sildirip kaydımı yeni tezsiz ile tecil yaptırmayı düşünüyorum.Bir problem yaşarmıyım bu konuda bilgisi olan varmı?
-
@Antimülakat Tezli yüksek lisans da harç var mı acaba
-
@tolga80 ilk 2 sene de bitirirseniz yok ama sonraki senelerde 129 tl olarak ödeme yapılıyorsunuz +2 yıl boyunca, 4 sene sonunda o da 2'ye katlanıyor diye biliyorum.
-
Merhaba Arkadaşlar Bir Sorum Olacaktı Yardımlarınızı Bekliyorum, 2016 Haziran Ayında Lisastan Mezun Oldum Ve 2016 Yılı Eylül Ayında Tezli Yüksek Lisansı Kazanıp Askerliğim Tecil Edildi (3yıl) Sorum Şudur Şuan Maddi Sıkıntılardan Dolayı Y.Lisansa Devam Edemiyorum Ve Kaydımı Sildirmek İstiyorum, Kaydımı Sildirdiğimde Tecil Durumum Ne Olur? Direk Askere Mi Alınırım Yoksa Tecilim Devam Eder Mi? Teşekkür Ederim
-
@salih1940 önceden üniversiteler tecil edip sonra karışmıyordu ama şimdi durum farklı sanıyorum çünkü yüksek lisansı bırakınca tecili bozulanlar olmuş.
-
Kararımı verdim. Benim son tecil ekim sonu. Guy Mülakat da 6ekim. Sonuçlar hemen açıklanır atanırsam yırttık. Ekim sonuna kadar açıklanmaz veya basarısız olursam doğru askere..
-
@davetsiz Askerlik tecili için yüksek lisans içinde söyledi:
6ekim. Sonuçlar hemen açıklanır atanırsam yırttık. Ekim sonuna kadar açıklanmaz veya basarısız olursam doğru askere..
hocam sağlık raporu al bir sonraki celp dönemine atıyorlar -
@davetsiz hocam sağlık raporu al bir sonraki celp dönemine atıyorlar
-
Arkadaşlar ben iki sene önce belgelerimi göturup muayene oldum ve tecil ettirdim.
Aldığım kağıtta 30/09/2017 TARIHINE KADAR ASKERLIK ISLEMLERI
YÖNÜNDEN BIR SAKINCASI YOKTUR yazıyor ve celp dönemi kasım diyor. ben kasımda gitmek istiyorum bunun için şubeye uğramam gerekiyor mu herhangi bir işlem yaptırmam gerekiyor mu yoksa sadece bekleyecek miyim. -
@ibra 30/09/2017 tarihine kadar şubeye gidip askerlik işlemlerini başlatacaksın sadece kardeşim. Sonra Kasım' da askersin
-
@anduril sağolun hocam
-
@MET
Saglik ocagindan alabiliyor muyum? Nasil aliniyor almak kolay mi? ne zaman teslim ediliyor bununla ilgili biraz bilgi verebilir misin? -
@davetsiz hocam ben geçen hafta gidip sordum sağlık ocağından veya hastaneden 30 Eylülü kapsayan 3 günlük rapor bile yeterli dedi. Ekimde getir Şubat celbine atarız dedi. Benim bütün mülakatlar eylül-Ekim-Kasım dönemine denk geliyor çünkü
-
@MET eyvallah dostum..benim son ekim 31. Kasimda götüreyim o zaman. Yerim falan belli olmuşsa sıkıntı yapmazlar umarim
-
Zamanında dedik guy mülakatlarını bekleyenler vakit kaybetmeden gidip gelsinler diye. Aradan kaç ay geçti, bence neticelenene kadar da askerlik biterdi. Neyse umarım dikkate alıp gidenler olmuştur.
-
arkadaşlar yüksek lisansa kayıt yaptırdıktan sonra üniversite ne kadar sürede tecil ediyor bilen var mı? mevcut kayıtlı olduğum yüksek lisans programı var onu sildirip yeni bir bölüme kayıt yaptıracağım.
-
18 Eylül'de mülakatım var bakaya kalmaktan korkuyorum