@hayalimsgk Hocam İş Müfettişliğinde Çok Bariz Çeko Soruları Soruluyor Zaten Hiç Bir Emek Boşa Değil Ki, Kaldı Ki P43den İyi Puan Almak İçin İlla Çeko Kasmaya da Gerek Yokmuş Onuda Bir Kaç Arkadaşın Sonucunda Gördük, Bende Derecelerdeyim Ama Herkes Kendi Kısmetini Yer Hocam Hayırlısı Neyse O Olsun.
salih1940 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: SGK TEFTİŞ 2000 Kişi
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Tarih Sorularını Nerden Bulmuşlar Ya O Kadar Kpssye Girdim İlk Defa Bu Kadar Zor Tarih Soruları Gördüm.
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@genclerbirlikli Kusuruma Bakmayın Ama Ya Şuan Kosgeb Alımından Haberiniz Yok Ya Da Art Niyetli Düşünüyorsunuz, Kosgeb Alımında %60 İşletme Etkili Sizin Söylediğiniz Mantığa Göre Bir 'Uzman' Olmak İçin Sadece İşletme Bilmek Yetiyorsa, Sgk Alımlarında Da Sadece Çeko Bilmek Yeterlidir. Helal Olsun Adamlar İşletmecilere Sahip Çıkmış Darısı Çalışma Bakanlığına Olsun..
-
RE: FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
Sıfır Bir "Bir Zamanlar Adana'da, izlenmeye Değer Bir Dizi.
-
Bence Çok Saçma Bir İlan Olmuş, Birden Fazla Puan Türünün Olması Ve Gelir İdaresinin Guy Mülakatına Halen Başlamaması Puanları Yükseltecektir, 82nin Altına Düşmesi Çok Zor..
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Mevlana: "Kalbin bir gün seni sevgiliye götürecek. Ruhun seni sevgiliye taşıyacak. Acında kaybolma. Bil ki çektiğin acı dermanın olacak"
-
RE: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
İngilizce Çevirisi Var Diye Başvurmadım Açıkcası, Sınava Girecek Arkadaşlara Şimdiden Sonsuz Başarılar.
-
RE: Bu Uzlaştırmacı Eğitimi hakkında bir bilgisi olan var mı arkadaşlar nedir ne değildir?
Sanki Bu Da Para Üzerine Kurulmuş Bir Siste Gibi Duruyor, O Kadar Para Verdikten Sonra İş Bulamamaktansa Smmm Stajı Başlatmak Daha Mantıklı Duruyor.
-
RE: Sıfır-Bir bir zamanlar adana'da
Gerek Oyuncu Kadrosuyla Gerekse Adananın Tarihi Dokusunu Anlatış Biçimiyle Muazzam Bir Youtube Dizisidir, Her Bölümünü Milyonlarca Kişinin Takip Ettiği Ve Yeni Sezon Çekimlerini Merakla Beklediğimiz Adana Dizisi.
-
Guy Mülakatı Ve 2 Puan Türünün Kullanılması Çok Kişinin Canını Yakacak, En İyi İhtimalle Bile 82inin Altını Görmesi Çok Zor Bence.
salih1940 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo İstihdam uzman yardımcılığı ilanı gelir mi, gelirse kaç kişi olur
-
RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo İstihdam uzman yardımcılığı duyumu vardı, bu yıl ilan gelir mi ve gelirse kaç kişilik olur tesekkurler
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo hocam Merhaba, çalışma uzman yardımcısı ve Sgk müfettiş yardımcılığı ile ilgili bir duyum var mı acaba?
-
RE: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
Kitaplarım geldi bu süreçte emeği geçen @paretowilfredo ve Kitabı Gönderen Arkadaşımıza Sonsuz Teşekkürler, Allah Razı Olsun.
-
RE: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
Alican Hocadan Muhasebe çıkmış sorular ve Katalaksi
-
RE: İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
@kalendermeşreb Evet Sordum Sıkıntı Olmaz Dediler Ancak Ben Yine de Sildirdim, Riske Atmak İstemedim.
-
@mevlüt Teşekkür Ederim Hocam Ben Bir Sorayım
-
Merhabalar Arkadaşlar Bende Başvuru Yaptım Ancak Normal Mezuniyeti (Çeko) Yazdıktan Sonra İkinci Üniversite Bölümüne Halen Okumakta Olduğum Üniversiteyi Yazdım, İkinci Üniversite Bölümünde Mezuniyeti Sorduysa Bir Yanlışlık Yapmış Olabilir miyim?, Kurumu Aramaya Gerek Var mı?
-
RE: Ysk personel alımı 2018
Katiplik için il seçimi sonradan olacak değil mi arkadaşlar ?
-
RE: ÇİFTLİKBANK
@waitforit Zamanında jetfadılarda yaptı bunu hocam, yıllar geçiyor ama yine kandırılıyoruz, herkesin başına gelebilir ama bu kadar da göz göre göre dolandırıcılara kanmakta çok saçma, internetten hayvanları yemlemenin açıklanacak hiç bir tarafı yoktur. Bilgisayar başında hayvanlar kaçmasın diye nöbet tutmayı saymıyorum bile.