2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Yetenek Soruları
-
@Kullanıcıadi %20sini yayinlamis galiba. bu olayi da asla anlamayacagim ne gibi bi sonuca ulasmamizi bekliyorlarsa %20den yola cikip ulastigimiz neti 5le carpip sinav sonucunu tahmin etmemizi beklemiyolar umarim
-
@extraordinary tamamı sistemde var hocam soruların
-
Türkçeden silip değiştirdiğim soru doğru çıkmış ya
-
@extraordinary hacı abi isyanın yersiz çünkü soruların hepsi yayınlanmış durumda
-
İsim zarf sıfat sıfat olacakmış değil mi cevap zamiri nasıl bulmuştunuz peki siz
-
Elmaymış elma
-
62.5net iş gorurmu dostlar alan calistim
-
@siyasetbilimci sen alanda 100 net yap her türlü görür
-
@iyimser16 100 nasıl yapılıyor ya
-
@malthusss dostm nerde bu sorulr
-
@düsenberi 4 dersten 25"er net yaparsan 100 neti yapabilirsin kardeşim, kafanı karıştıran unsur nedir?
-
İşte sorun o dersten 25 er net nasıl yapılacak
-
100 mu .:( Kamu yönetimi de çalışıyorum cekoda keşke bunlarda ise yarasa
-
@siyasetbilimci ben geçen sene ikisinede hiç çalışmadan birinden 7 diğerinden 6 net yapmıştım gerçi bi halta yaramadım ama sen onlara kafana kadar 4 dersten yapmaya bak
-
@Albert ais.osym.gov.tr gir hoca oradan basvurularim kisminda 2017 lisans seç. Sonra üst tarafta yazıyor kitapçık goruntule diye sonra ordan tek tek goruntuleyip bakacaksin
-
@iyimser16 sizin puan kaçtı hocam
-
İl göç fln gelir diye baktım.alanim zaten ayırdığım zaman ceko kamu iki saat diğerlerine çalışıyorum hukuk tekrar larindayim
-
@siyasetbilimci hocam onların etkilediği puan türlerini bilmediğim için nasıl geldi hiç dikkat etmedim, ama eski sistemde 4 ana ders çok domine ediyordu
-
soruların tamamına nerden ulaşabiliriz ben bulamadım
-
@totti ais"e gir hocam 2017 gk-gy için sınav giriş belgesi aldığın sekmeye gir, orada sınav giriş belgesinin yanında yazıyor