İzlenmeden ölünmesi gereken filmler
-
@Antimülakat önce şişmanlar, sonra gözlüklüler ve sonrasında sarışın kızlar ölür
-
Bu nasıl başlık ya bende film tavsiyeleri yazacaktım tam. Neyse yazılanları okudum da anladım başlığı. Gereksiz bir başlık olmuş
-
Bende yanlış anladım herhalde:) o zaman recep ivedik izlenmeden ölünesi gereken filmlerin başında
-
1.A royal affair
2.quills
3.before night falls
4.The danish girl
5.time of the gypsies,black cat white cat
6.open your eyes
7.eyes wide shut
8.a clockwork orange
9.the secret in their eyes(favorim)
10.Kingdom of Heaven
11.seventh seal
12.seven
13.the usual suspects
14.the mother and the whore
15.saraband
16.naked (1993)
17.ıda (2013)
18.The Turin Horse
19.cold mountain
20.1492 conquest of paradise -
21.to rome with love
22. Love and Death
23.Eternal Sunshine of the Spotless Mind
24.The Fountain
25.midnight in paris
26.detachment
27.machuca
28.the dreamers (favorim)
29.Last Tango in Paris
30.dogtooth (favorim)
31.antichrist(usta yönetmen tarkovsky ithaf edilen bir film)
32.lolita (1962)
33.pawn sacrifice ( amerikalı satranç ustası bobby fisherın biyografisinden esinlenerek çekilen bir film)
34.winter light
35.immortal beloved (beethoven konulu favorimlerin arasında)
36.Le havre
37.Rain Man
38.creation ( Charles Darwin biyografisi, türlerin kökeni kitabının yazılış hikayesi
39.seven years in tibet
40.21 grams -
- pi (1998)(matematik konulu bir film)
42.picnic at hanging rock(ünlü politolog slovaj zizek'in analiz ettiği ve amerikada sinemaseverlerin filmin sonunu hala tartıştığı bir film.Freudyen ve lacan analizleri yapılmış
43.senso 45( cinselliğin çok ön safhada olduğu bir film, ünlü italyan yazar umberto eco'nun düşman yaratmak adlı kitabında okumuştum , ama çok hoşuma gitmedi) - the young victoria
45 .the hunger
şimdilik bu kadar yeter daha fazla öneri isteyen olursa , yazmaya çalışırım.
- pi (1998)(matematik konulu bir film)
-
@sbf12345 Ayy maşallah bukadar kötü filmin ismini nasıl aklınızda tuttunuz
-
Logan. 5 kurus para harcamadan yapilmis serinin en kotu filmi beklentilerin cok gerisinde kalmis tamamen hayal kirikligi
-
@Economi90 :)))
-
@sbf12345 hocam acaba başlığı yanlış mı anladınız yoksa bu filmlerin hepsi izlenmemeli mi:) siz bazılarının yanına favorim diye not düşünce tam anlayamadım:)
-
@bombiksmori başlığı ölmeden önce izlenmesi gereken filmler diye okudum :)) bunlar güzel film.
-
@sbf12345 bende diyorum nasıl bir film kültürüdür. 42 tane izlenmemesi gereken filmi listelemiş, demek ki izlediği bütün filmler hakkında kısa notlar alıyor diye düşünüyordum.
-
Harika bir başlık olmuş tam aradığım gibi site çok güzel ama biraz daha farklı konularda kategoriler oluşturulsa süper olacak.
-
@DjMehmet yavaş yavaş herşey açılıyor hocam. Arz-talep dengesi kurularak devam ediliyor ama zamanla herşey olacak burada inşallah.
-
Uzun süreli bir ilişkiyi ardımda bıraktım, sevdiğim kadınla gittiğim restorandan alıp cüzdanıma koyduğum şeffaf ambalajlı kürdanı görünce bile ağlamaklı oluyorum ama onunla çok romantik bir gecede izlediğim Eternal Sunshine of the Spotless Mind filminden nefret ediyorum. Senaryo, konuların bağlantısı, görüntü yönetmenliği vs. tam bir hayal kırıklığı. Hayal kırıklığı diyorum çünkü bi insan film tavsiyesi aratmaya görsün hemen bu film tavsiye edilir... İzlemeden ölün, günahınız çoksa zaten ahirette size izleteceklerdir.
-
@sbf12345 siz yalnız kesinlikle izlenmesi gereken filmleri yazmışsınız..İçlerinden özellikle Danish Girl oyunculuk açısından favorimdir..
-
İnşallah benim yaptığımı yapıp bu filmleri izlememişsinizdir.
*Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu
*Babaların Babası
*Recep İvedik 5 (ilk 4 filmi komikti ama bu güldürmedi)
*Kadri'nin Götürdüğü Yere Git
*Ömerçip
*Bizans Oyunları
*Keloğlan Karaprense Karşı
*Hababam Sınıfı Üç Buçuk (ilk 2 film fena değil de bu rezaletti, flash tv yapımları gibi) -
kardesim seviyosan bence konus. ne dedigin anlasilmiyor cunku. bu nasil basliktir arkadas
. -
Hint dizilerini izlemeden hatta mümkünse denk gelmeden ölmek gerekiyor. Abi bunlar nasıl sahneler öyle ya? Bir bakışma sahneleri var? Tusubasa'nın şutu gibi yarım saat sürüyor. Valla bizim 30 sene önceki diziler bile bunlardan çok çok iyi.
Adamların film sektörü bu kadar iyi konuları hala senaryolarla ele alırken, dizilerinin bu kadar berbat olması çok şaşırtıcı.
-
@hgrotius izlediğim en güzel filmdi. Kisiden kisiye cok degişiyor bu kavramlar