Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Bu iş kabak tadı verdi artık, atanmadan kurumdan soğuduk resmen.
-
12'den önce açıklanır,sonuçta olumlu olur ise;yeni yaşıma iş sahibi olarak girmiş olucam.
-
Arkadaşlar akşam saat 9 buçuk 10 san sonra sonuç açıkladıkları oldu mu yoksa bu günden umudu keselim mi ?
-
Vallah agam bizimle egleniy
-
@Zteorisi 23.00 de açıklandığı oldu
-
@ayilmaz37 O zaman inşallah açıklanır telefon pc başında ağaç olduk hocam
-
@Zteorisi çok zor bir gündü allah herkese sabır versin
-
@mov o zaman ortalık karışmadan doğumgünün kutlu olsun hocam
-
@nefiseok teşekkür ederim hocam
-
Başkan burdan duyum aldı heralde
-
21:45 demiştim ama patlıcaz gibi
-
Isterseniz hazir boş bekliyorken bugun aciklanmazsa nasil bi etkinlik yapariz onu dusunelim. Cunku cok uzak bi ihtimal olmamaya basladi
-
@ayilmaz37 Amin hocam
-
sgk anasayfadaki duyurulara gire gire hemen üstteki yaslı amca teyze çifti beynime kazındı açıklanana kadar bizde beyleee diyolar galiba....
-
tıbbi malzemeyi okumaktan sıkıldım
-
Arkadaşlar ben daha fazla bekleyemeyeceğim. Referansım olmadığı için bir beklentim yok.. O sebeple yatıyorum.. Kazanan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum.. Kazanamayacak olanlara da Allah tan sabır diliyorum.
-
@joeblack16 Amin kardeşim ama ümitsizlik şeytandandır bilesin, kimse kimsenin nasibini yemez bir şeyler bahane olur
-
@joeblack16 arkadaşım inandırıcı gelir mi bilmem ama mübarek günde karamsarlıgına iyi gelir diye soyluyorum uzmanlık listesine araya hic kimseyi koymadan girdim evet yedekteyim ama cok baslarda yedekteyim muhtemelen olacak, baska kurumlara yerlesenler olmus asillerden.Daha sonuc aciklanmadigindan denetcilige de basvurmustum bekliyoruz bakalım
-
@joeblack16 tamamen aynı psikolojideyim yani açıklanması fikri beni kahrediyo ilk mülakat ve...uzadı kesin işin içine neler girdi hiç umudum yok ve bu asıl başlangıç olacak bundan sonra belkide beş defa girdim bu yedinci bu üçüncü diyecem sanki bu sonuç onun başlangıcı olacak ..sanırım bende uyuyacam şu anı kaldırmıyo psikolojim
-
@hedefsgkk o teyze ile amca tazminat davası açsa kazanır. yabancı bir çift. izinsiz kullanım var sanki