Umarım kamuda çalışan çalışmayan diye bir ayrım olmaz en azından düz memurlar için.Hem işimize gidip hem de gece gündüz çalışarak (üstelik evli olarak )bu puanları aldık, ben düz memurum 3 yıldır a kadroya geçmeye çalışıyorum. Biz ordan bakınca evet işi var rahat gibi görünebiliriz, nasıl inandırabilirim bilmiyorum ama ben de uyuyamıyorum , beklemekten stresten her yerimde yaralar çıktı. Ve burda böyle şeyler söylediğinizde tüm enerjimiz gidiyor azıcık umudumuz var bizi ayakta tutan. Lütfen biraz daha duyarlı olalım.
..
ayilmaz37 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Twit atmaya devam edelim arkadaşlar ilk defa bu kadar katılım oldu, umarım işe yarar
-
@kizilderili sadece istatistik mezunları yok alımda matematik ve aktüerya ( hatta biz matematik ve aktüerya olarak daha mağduruz) da var bu bölümlerin tamamı hesaba katmak lazım, ben de inan tartışmak istemiyorum sınava bir gün kala bu konuşmaları yapıyor olmak saçma ama biraz duyarlı olalım lütfen , doğru yöntem istatistik matematik aktüerya alımını azaltmak mı sence? ibf nin alım sayısı diğer bölümleri azaltarak mı sağlanacak, evet etkinlik yapın biz de destek verelim 500 değil 1000 kadro isteyelim ibf ye ama diğer taraftan da diğer bölümleri ya hiç almayalım ya da 25 tane alalım diyerek mi hakkınız koruyacaksınız, şimdi twit atılırken tüm kadroları bize verin veya diğer alternatif istatistiğe 25 kadro verin derken biz incinmicekmiyiz ,ha şu da var 5 yılda bir matematikçiler guya girio daha doğrusu fen fakültesi için durum böle , bir de elimzde sgk var tek umudumuz olan .. o kadar kadro boşaldı ki hocam sana da bana da yeter gerçekten layık olan kazansın gerçek anlamda emek veren, konuda kapansın , allah herkesin gönlüne göre versin , iyi çalışmalar
-
@ParadoX bence de bakanları da etiketleyip durumu izah edelim
-
@wesley10 kesinlikle katılıyorum twitlerin çok etkisi oluyor.
bence uzmanlık 120 gün açıklanmadı o açıklandıysa bizimki de açıklanır, biz mücadele etmezsek kim bizim için mücadele eder -
Matematik mezunuyum ibf gibi okullarda detaylı görmedğim istatistik dersini 3 ay gibi kısa sürede bitirip bir istatistikçi gibi net yapıosam kusura bakmayın arkadaşım sinirlenirim,ne demek istatistikçi alımı az olsun ?ya arkadaşım hacettepe matematik mezunuyum ( ki övünmek için demiyorum sadece hak ettiğimi vurgulamak istiyorum) matemematikten iş bulamayıp açıköğretim işletme okuyup siz ibf lilerin küçümsediği düz memurluğu yapıyorum ( bi dönemde bu kişilere sınavlarda öncelik verilmeyecek diye trollüyodunuz)biz sizin gibi bencil düşünmeyip birlik olmak istedikçe her kadro bana verilsn diosun yds yapmadan bir matematik kadrosu gördünüz mü en azından sizin rakip olabileceğiniz kadrolarınız var. Artı 75 e düşüyor diosunuz ya haksızlıkmış ( ki ben 88 aldım bana bile demeseniz canımı sıkıo) o puan türü siz ibf lilern puan türü değil aynı dersler aynı oranda yok kıyaslama yapamazsın. İşimden gücümden izin alıyorum 1 günde tekrar yapmaya çalışıyorum bu forumda azcık kafam dağılsın derken insanın bütün motivasyonunu alıp götürüyosunuz, işte bu da hak emin olun....
-
pazartesi insan kaynakları ile konuştum güvenlik soruşturması yazıları geçen hafta tamamlandı, en az 1,5 ayınız var dedi, özellikle büyük illerde daha uzun sürüyor , süreç daha da uzayabilir dedi. Bu süreçte işe başlayan arkadaşlar başladıklarını yazarlarsa seviniriz.
-
@uzmanyrdd iller belirleniyor, mülakat puanına göre illeri tercih ediyorsunuz
-
@kütüphanesakini başkanlık listeyi oluşturur bakanlık onaylar ve bakanlığın onayıyla yayınlanır. Bakanlıktaymış liste; ben de biran önce açıklansın isterim beklemek çok kötü gerçekten, twiter etkinliği umarım işe yarar
-
@Memnun-Kaygısız hiç bir duyum yok, beklemek çok zor..
ayilmaz37 tarafından gönderilen son iletiler
-
@serkan21 ne polis geldi ne de tebligat
-
@mfurkantuna anladım hocam teşekkürler, buarada hayırlı olsun
-
@mfurkantuna hangi ilde ikamet ediyordunuz hocam.
-
@iüiktisat nereye giden evraklara sayı verilmiş kurumdan çıkanları mı kasdediyorsunuz
-
Bu süreçte çok sipekülasyon oldu herkes bişiy diyor, bir iki kişi için soruşturma negatif sonuçlanmıştır doğrudur da bunu genellemek yanlış olur, zaten en başta araştırılıyoruz(benim bildiğim kadarıyla) içinizi rahat tutun arkadaşlar, allahın izniyle başlarız .
-
@stat91 ben de ankarada ikamet ediyorum , henüz herhangi bir telefon gelmedi .
-
@2525 daha çok bekleyeceğiz anlaşılan
-
@vmyveyagtbmy emniyette bir tanıdığım vardı her işlemin bir süresi var o sürede cevap verilmesi gerekir dedi ama bu sürenin ne kadar olduğunu söylemedi
-
@vmyveyagtbmy büyük illerde işlemler daha uzun sürüyor, bizimkine başlanmış mıdır diye merak ettim
-
@vmyveyagtbmy arkadaşınız hangi ilde