Yeni yönetmelik yayınlandı rotasyon kaldırıldı gençler..
uzmanyrdd
@uzmanyrdd
uzmanyrdd tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@mediş Guy taşra uzmanlığıdır Dguy merkez uzmanlığı. Guylar 2200 ek göstergeye dguylar 3600 göstergeye tabidir. Dguy da yds den 70 almak tez yazmak ve yeterlilik sınavından geçmen gerekirken guy da sadece yeterlilik sınavına girersin 3 sene sonunda. Guylar genelde vergi dairesinde çalışırlar dguy ise gib merkez teşkilatında daha teknik konularda çalışır.(Gib merkezde çalışan guylar da var) Dguy olursan sadece Ankara da çalışırsın guy olursan çoğu ilde çalışabilirsin.
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
@savcıturgut kaymakamlıkla aynı gün olması iyi olmadı bu sınavın hazır kaymakamlığa gitmişken ysk ya da girer çıkarım demişlerdir cengaver kaymakam adayları
-
RE: Forum ve Site İçin Önerileriniz Nelerdir?
Bir arkadaş da yazmış ana sayfaya, meslek tanıtımlarını v.s okurken sayfa sürekli yenileniyor okuduğumuz yeri kaybediyoruz bence bu düzeltilmeli saygılarımla..
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
@Galata Guy personel alım yönetmeliğinde öyle bir değişiklik henüz yayınlanmadı. Bahsettiğin şey sadece duyum..
-
RE: DHMİ Asistan-Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Alımı
Bildiklerimi yazayım. Öncelikle bana gelmez demeyin başvurunuzu yapın genelde çok yüksek kapatmıyor bu ilan. Kazananlar Ankara da 14-15 ay süren bir eğitime alınıyor bu eğitimde en son 5000-5500 bandında ücret alıyorsunuz. Eğitimden kalanlar daha önce aim memuru ya da normal memur olarak dhmi de yollarına devam ediyordu şu an ki uygulamayı bilmiyorum. Göreve başladığınızda 7500-8000 tl bazında maaş alırsınız. Kontrolörler dhmi de en fazla Eurocontrol tazminatını alan gruptur. Çalışma saatleri 12-24 12-48 diye biliyorum limana göre de değişebilir. Haftasonu bayram resmi tatil diye bir şey yok bu meslekte. Birde azami dikkat gerektiren bir iş yüzlerce insanın hayatından siz sorumlusunuz..
-
RE: Genelkurmay Başk. Sözleşmeli Personel Alımı (ANKARA)
4 b li sözleşmeli personel B grubu alım.
-
RE: 3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
Adli mezun 6000. kişi 63 küsürde kalmış sanırım birde 80 alan iibf lileri beğenmez bu hukukçular peh!!!
-
RE: F/P Anlamında En iyi Otomobil Hangisi?
Çok genel sorulmuş soru, fiyat geniş tutulmuş aslında bu sorunun belli bir cevabı da yok. Neye önem verdiğinize göre değişir dizel-benzin yakıt tüketimi motor hacmi güvenlik hatchback mi sedan mı yol tutuş v.s Benim bu kadar param olsa güvenliğe önem verdiğimden volvo alırdım s 60 gibi..
uzmanyrdd tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İTKİB Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
Buraya talep neden az olmuş ki baya da düşük kapatmış.
-
RE: 2019 Mali Müşavirlik Staj Başlatma
@marjinalfaydali istanbulda mı çalışıyorsunuz?
-
@marjinalfaydali genelde ofiste stajda para vermezler yada az veriyorlar iyi yer bulmuşsunuz
-
Adli Tıp Kurumu Personel Alımı
https:// www. atk. gov. tr /haber27.12.19.html
-
@marjinalfaydali şirkette çalışmıyorsunuz değil mi?
-
Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı Uzman Yardımcılığı 2019
Milli Savunma Uzman Yardımcılığı ilanı için;
https://www.tercihiniyap.net/ilan/msb-milli-savunma-uzman-yardimciligi-alim-ilani-2019-h9490.html
Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcılığı ilanı için;
-
RE: 2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
@hussle youtube de hangi hocayı tavsiye edersiniz?
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Arkadaşlar ahmet nohutçunun kanunname serisiyle bu tek kitaplar(anayasa-idare-idari yargı) arasında ki fark nedir?
-
RE: 2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@Shady1 buranın sanırım ankarada da ofisi var burada uzman yardımcısı yok mu?