2017 ALES İlkbahar Sınavı
-
@bombiksmori benim ilk girisim oldugu icin alese, yorumlayamiyorum o yuzden
-
@genclerbirlikli nasıl çalıştın hocam ya da çalıştın mı
-
Benim de ea 74 gelmiş istediğimizi aldık çok şükür İngilizceyi de halledersek tezli'ye geçiş yapabiliriz
-
Çalışmadan ilk kez girdim. Puan hesaplama robotunda biraz daha yüksek gelmişti de o yüzden biraz düşük buldum.
-
@Lex-fori yok hocam çalışmadım öylesine girdim. Hatta 20 dk kala bitti çıktım
-
@genclerbirlikli helal olsun çok başarılı
-
@bombiksmori demekki bu sinav diger sinavlara gore daha kolaydi, puanlar dustu Zaten sonbahara giren bi arkadasim kiyas yapmisti, biraz daha kolaydi diye
-
@Lex-fori eyvallah
-
@genclerbirlikli dil varsa siyasalda yuksek yap bari bosa gitmesin puan:)
-
@genclerbirlikli netlerini yazarmısın rica etsem
-
@bombiksmori hocam EA dan aramızda 13 kişi var benimde puan 77.85463 kpss ye çalışmaktan zaten alese bakacak vakit yoktu ama güz dönemine biraz bakarsak 85 90 çok zor olmaz diye düşünüyorum şu sonuçlara oranlayınca
-
@zweig hocam ilk kez girdiğim için süreyi ayarlamakta acemiydim ama güz döneminde çözeriz bu işi:)
-
@bombiksmori benim de aynı inşallah olacak ama bu puanlarla da marmarada falan yaparsınız bilginiz olsun en azından EA cıysanız yds iyiyse zaten çoğu yerde yaparsınız.
-
@zweig yds orta şeker hocam biraz yükseltmem lazım. En iyisi sonbaharda hem ales hem yds yapayım
-
..................
-
Say1 23 e 7
Say2 27 ye 1
Söz1 35 e 5
Söz2 0 a 0 -
@kismetnasip yds 68.75 ben de düşündüm siyasalda yapmayı. Ama iktisat yapmam maliye yaparım
-
@genclerbirlikli maliye candir:) buarada o nasil bir sayisal2 neti. Masallah masallah:) hizinda hic paslanma olmamis:)
-
Arkadaşlar kaç puanla girebiliriz bakıyorum netten yüksek lisans maliye kontenjanlari az .puanım istediğim gibi gelmedi düşük
-
Bunu söylemeden geçemeyeceğim, Ales söz bölümünde TY adminlerinden biri 97,7 puan alarak Türkiye 12. oldu. Dostumu yürekten tebrik ediyorum.