Kamu Yönetimi Formasyon Sayfası
-
Evet arkadaşlar Adalet öğretmenliği için formasyon almak isteyenler buraya gelsin.
-
Malumunuz son alimda 85 adalet öğretmenliği için mülakata son giren 72 puan ile girdi.
-
@ErtuğrulBEY ortalamanız kaç
-
@ErtuğrulBEY İlanlar ne zaman gelmeye başlar acaba?
-
@aliveli ne ortalaması hocam okul mu okul ise 3.16
-
@krtdtl hocam bende yeni yeni bu formasyon işini düşündüm tecrubesizim.Benim bildiğim eylül gibi gelir.Bide hangi üniversitelerde veriliyor formasyon bilen var mı?
-
Uzaktan eğitimi gibi birsey varmış herhalde bunu bilen var mı.
-
@ErtuğrulBEY Ben Gazi mezunuyum.Bizim okul veriyor.Dicle Üniversiteside veriyor diye biliyorum.
-
@krtdtl hocam sistemleri nasıl ücret falan ders zorunlu mu gibi
-
@ErtuğrulBEY Hocam detaylarını bende bilmiyorum.Takip etmek lazım.
-
@krtdtl nereden takip edelim yaa bu formasyon çok önemli öğretmen maaşı guy maaşından iyi
-
@ErtuğrulBEY Dediğim gibi ben b planı olarak formasyonu düşündüğümde kendi okulumda var mı diye baktım ki varmış :slight_smile: Sizinde düşündüğünüz bir üniversite varsa sitesinden daha önceki formasyon ilanlarını inceleyebilirsiniz.
-
@krtdtl eyvallah hocam çok sağolun.Bide sence bu adalet öğretmenliği alımı aynen artarak devam eder mi?
-
@paretowilfredo ve @Antimülakat hocam bu Adalet öğretmenliği için bi yazı kaleme alabilir misiniz?Bildiğiniz gibi son alımda 85 kişi alindi ve her sene alımlar artıyor.Kamu yönetimi mezunları için yeni bi iş kapısı.Bu formasyon konusunda da yardımcı olursanız iyi olur.Hangi üniversiteler veriyor,uzaktan öğretimi varmi Vs gibi...
-
@ErtuğrulBEY hocam çok yoğun bir araştırmamız bu konuda olmadı ama bir bakalım durumlara bir şeyler ortaya konulabilir mi? Uğraştırır ama değinmek gerekir gibi duruyor.
-
@Antimülakat hocam kamsamli bir şekilde deginirseniz çok iyi olur.Çünkü artık iyi kadrolar verilmeye başlandı.iibf için yeni bir ekmek kapısı.
-
Arkadaşlar burası niye bu kadar sessiz.
-
@ErtuğrulBEY pek bilinmiyor yoksa gayet makul ve mantıklı bir tercih.
-
@Antimülakat hocam işte bilinmediği için geniş bir araştırma yapılıp sunulursa kamu mezunlarida ona göre twetterda orgutlenip kadro isteyebilirler.
-
@ErtuğrulBEY tamamdır bir şey çıkarırız inşallah.