2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@Antimülakat hocam annemin sağlık sorunları var. sağlık sorunlarıyla ben ilgileniyorum. bu durumu sağlık raporuyla kuradan muaf olarak kullanabilir miyim?
-
@luca_07 aile mazereti dikkate alınıyor ama annenizin tedavisi sadece o yerde yapılabiliyor ise. Onun dışında biraz zor, yani bütün dokümanları ortaya koyarak talepte bulunun.
-
@Antimülakat anladım hocam. teşekkürler.
-
@Antimülakat atandığı unvan kısmına merkez memurluğa atananlar ne yazacak tamam memuruz ama unvanımız nedir? Birde eger birden fazla ilkokul degıstırdıysek hangısını yazıcaz egıtım bılgılerıne ?
-
@mervetohum yer varsa her ikisini de yazın, yer yoksa mezun olduğunuz okulu yazın. Ünvan kısmına memur (merkez kadro) yazılabilir.
-
@Antimülakat hocam sgk ya gittim dokumu verdi bir de dokumde cikmayan isyeri adini ayrica cikarip imzalayip verdi.ikisi gayet yeter diye dusunuyorum.yordum sizi sagolun sabriniz icin.
-
TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ RAPORTÖRlüğünde 1. yedek arkadaş sevinebilir, başka bir kurumu kazandığım için gitmeyeceğim.
-
@Antimülakat tamam teşekkürler hocam
-
@Antimülakat Hocam ben Ocak ayında askerlik durum belgesi almıştım. Damgali imzali. Elimde duruyor. Bakanlığa bunu versem sıkıntı olur mu? Bu belgenin geçerlilik süresi var mıdır?(6 ay vs.gibi) Tecilimin bitmesine daha var.
-
Mal bildirim beyannamesinde boş mu bırakalım tire mi koyalım olmayan kısımlara @Antimülakat
-
bugün teslim ettim belgeleri tavsiyem sonlara kalmayın
-
@zaknafein niye böyle dediniz ki hocam ?
-
@mervetohum çarpı işareti koyun. Boydan boya daha sonra birileri tarafından doldurulabilir ihtimaline karşı.
-
@superman özel cevap verdim, süresi yok kardeşim o belge yeterli.
-
@Antimülakat hocam cevap için çok teşekkürler. Peki e-devlet üzerinden alınan belgeler kurumca kabul ediliyor mu? Sorun çıkarılır mı? Ne dersiniz?
-
@superman hangi belge hocam?
-
@Antimülakat adli sicil kaydı arşiv kaydı,
Askerlik durum belgesi, sigorta hizmet dökümü gibi ilanda geçen belgeler. Bu konuda kafa karışıklığı var gibi. Gtb geçen sene e-devlet üzerinden alınan bu belgeleri kabul etmemiş deniyor bazı yerlerde. Sizin yorumunuz nedir? Sonuçta karekod var bu belgelerde. -
@superman dediğiniz gibi hocam karekök var. Resmi bir adres ancak kamu kurumları her şeye rağmen kurumdan alınan yazıları isteyebiliyor. Bu nedenle kesin bir şey diyemiyorum, telefonla sormakta fayda var.
-
@hukukcu123 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ RAPORTÖRlüğünde 1. yedek arkadaş sevinebilir, başka bir kurumu kazandığım için gitmeyeceğim.
Hayırlı olsun nereyi kazandınız bende raportörlükte yedeğim facede feragat edeceğim diye bir arkadaş yazmış o değilsiniz değilmi
-
@antimülakat bu ek 1 nolu dilekçede öğrenim yerleri kısmında ilkokul ortaokul mezunıyet tarıhını bıle soruyorlar onları nasıl yazmalıyız tam tarıh nasıl bılebılırız ki