2017 lys sıralamaları
-
@Agor valla hocam obp 81 kurtarmaz mı ki ?
-
@rvpbrs14 sanmıyorum 50 ile 65 bin arasında bir sıralama gelecektir diye tahmin ediyorum.
-
@Agor 50-65 çok fazla değil mi hocam ya? tm3 le alıyor. 2014-2015 arası olacak diyorlar siz ne düşünüyorsunuz ?
-
@rvpbrs14 söylediğiniz netler üzerinden tahmin ettiğim aralık o hocam yanlışlık yapabilirim ama benim bireysel fikrim o yönde.
-
@Agor Sıralamalar düşer mi sizce? düşerse ne kadar
-
@rvpbrs14 Hocam sıralamaların düşmesi ile ilgili yapılacak yorum biraz kehanet gibi olur. Şuna bir göz atın isterseniz
https://www.tercihiniyap.net/haber/2017-universite-puanlari-duser-mi -
100bindeyım 18 mart bilgisayar muhendisliği gelme ihtimali yüzde kaç ?
-
@ugurcan123 gelecek MF 4 puanınızla 100 bin olacaksa muhtemelen kazanırsınız, 100 bindeyim dediğinizin ne olduğunu tam anlamadım ben.
-
@Agor mf 4 yerleştirme sıralama 100 bin 101 bınle almıs gecen sene yüzde kaç sızce sansım
-
@ugurcan123 hocam geçen sene alınan puanlara göre hesap yaptıysanız sıralamanız 20 bine yakın daha iyi gelecektir. Bu durumda sizi istediğiniz bölüme rahat sokacaktır.
-
@ugurcan123 @Antimülakat hocamın da belirttiği gibi o sıralamayla Allah'tan bir aksilik olmazsa yerleşirsiniz
-
Ygs5 138K
Edb 46
Coğ 16.5
Mat 24
Obp 78
Tm3? -
@phmmm TM 3 sıralamanızın ortalama olarak 30 40 bin arası gelme ihtimali yüksek.
-
Teşekkür ederim bende o aralıkta bekliyorum
-
@Agor hocam ben ygs 5 de 199bindeyim okul puanım 88 mat 20.25 edebiyat 50.5 coğ 13 sizce 40 k gelir mi?
-
Hocam Ygs2 18k . Matematik 55-60 arasi Fizik 24 kimya 27.5 biyoloji 24 ilk 10 k gelir mi ?
-
@mehmeteminatli @duygu308 hocam hangi puan türü için soruyorsunuz lütfen belirtin, bir de ygs sıralamanızı değil de ygs netlerinizi yazarsanız daha sağlıklı tahminler yapılabilir.
-
@raskolnikov tm3 için soruyorum ygs 5 türkçe 25 net mat 13 sosyal 25 fen 11 net
-
@duygu308 hocam kullandığım veritabanına göre bu netlerle ygs5 sıralamanız 200 bin çıkıyor, yani sizinkiyle tutarlı. aynı veritabanı tm3 sıralamanızı 30 bin çıkarıyor yani beklediğinizden daha iyi gelebilir. bu da okul puanınızdan kaynaklı diye düşünüyorum zira ham puan sıralamanız 50 bin çıkıyor.
-
@duygu308 Hocam 35 ile 50 k arasında sıralamanız gelecek diye düşünüyorum, bununla beraber sizin üzerinizden buraya genel bir yorum yapacak olursak adayların edebiyat coğrafya netleri genellikle yüksek, bu durumda sıralamalar bu söylediklerimizden farklı da gelebilir, bunlar sadece birer tahmin lütfen bunu unutmayalım.