KPSS 2017/1 İİBF Bölümleri İçin Kadro ve Kontenjan Sayıları
-
KPSS 2017/1 NİTELİK KODLARINA GÖRE KADRO SAYILARI
4001 NİTELİK KODU İLE YAPILACAK ATAMA SAYISI : 296
4421 NİTELİK KODU ( İKTİSAT BÖLÜMÜ ) İLE YAPILACAK ATAMA SAYISI : 10
4427 NİTELİK KODU ( EKONOMETRİ BÖLÜMÜ ) İLE YAPILACAK ATAMA SAYISI : 1
4429 NİTELİK KODU (ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ ) İLE YAPILACAK ATAMA SAYISI : 32
4431 NİTELİK KODU (İŞLETME BÖLÜMÜ ) İLE YAPILACAK ATAMA SAYISI : 83
4459 NİTELİK KODU (MALİYE BÖLÜMÜ ) İLE YAPILACAK ATAMA SAYISI : 61
4503 NİTELİK KODU ( KAMU YÖNETİMİ ) İLE YAPILACAK ATAMA SAYISI : 39
4507 NİTELİK KODU ( ULUSLARARASI İLİŞKİLER ) İLE YAPILACAK ATAMA SAYISI : 2Bu kadrolar dışında da ortak nitelik kodlarıyla yapılacak atamalar olacaktır. 4421 ve 4431 nitelik kodları ile ortak açılacak toplam kadro sayısı 104, 4421, 4431 ve 4503 nitelik kodları ile ortak açılacak toplam sayısı 39 ve sadece İİBF bölümleri nitelik kodlarına göre açılacak kadro sayısı ise 51 olarak belirlendi. 4001 kodu ile yapılacak tercihlerde dahil olmak üzere, KPSS 2017/1 tercihlerinde " İİBF bölümü mezunlarının tercih edebilecekleri kadro sayısı toplam 813 kişiliktir. " İşte sizler için hazırladığımız, kpss 2017/1 iibf kadroları tablosu.
KADRO DETAYLARI VE TABLOMUZ İÇİN : https://www.tercihiniyap.net/haber/kpss-2017-1-iibf-kadro-ve-kontenjanlari
-
@Antimülakat süper paylaşım
-
@cerenogu kolay olmadı ama bence de güzel oldu. En azından hangi kurum, kimleri alıyor sorusu kısmen netleşir. Bir de taban puanları yazarak güncellersek çok daha iyi olacak.
-
Atanamsdim KPSS girdim bu süreçte beklemeyim diye özel sektörde iş arıyorum işkur dahil her yolla iş aradım en az 20gorusmeye gittim .geri ararız diyorlar aramiyorlar
Adalete bitirdim bu dip lomayla dahi başvuru yapıyorum .neden iş tr . -
teşekkürler hocam.
-
@Antimülakat bu hazırladığınız tabloyu ösym hazirlasa ösym başkanı 2 gunde bir kamera önüne çıkıp kendini överdi
-
@guyan-gelmiş bizde bu boşluğu dolduralim kardeşim, faydalı oluyorsak ne mutlu.