TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kaymakamlık kaymakam 2017 mülki idare
    560
    15631
    5526782
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      mehmetsy @kombassankoma Son düzenleyen:

@kombassankoma eyvallah hocam sayı konusunda bir duyum var mı 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • K
        Kaydı Silinmiş Son düzenleyen:

9 Eylül bir aksilik olmazsa kesin gibi görünüyor.
        Sayı ise değişiyor. 100 kesin sayıdır. Aşağısına inmez inşallah. Ancak 150 ye yükseltilebilir. Sayının artması yönünde eğilim var şuan.

M T 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • M
          mehmetsy @Kaydı Silinmiş Son düzenleyen:

@Kaydı-Silinmiş kralsın hocam 👍🏻 Durum böyleyse en geç haftaya cumaya kadar ilana çıkması lazım

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • K
            k-33 Son düzenleyen:

Bu kesinliğin kaynağı nedir acaba

• K
              Kaydı Silinmiş @mehmetsy Son düzenleyen:

@mehmetsy gelecek hafta perşemce-cuma ösym sınav takvimine girmesini bekliyorum. sonraki p.tesi salı da resmi ilan gelebilir. tabi bu bizim tahminimiz ve genel kanı da bu yönde. Yarın ne olacağını kestirmek imkansız malesef.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • K
                Kaydı Silinmiş @k-33 Son düzenleyen:

@k-33 kim burada kaynağını söylemiş ?
                Ahmet Nohutçu bile facede açıklarken ne zaman kaynak gösterdi?

• K
                  k-33 @Kaydı Silinmiş Son düzenleyen:

@Kaydı-Silinmiş biri gösterdiğinden demedim yanlış anladıysanız özür dilerim siz çok kesin konuşunca heycanlandım.

• T
                    taromisaki9 @Kaydı Silinmiş Son düzenleyen:

Sayının artması mümkün mü gerçekten de ? Güzel bir haber olur tabi ama 150 çok uçuk bir sayı bu sınav için.Rekor olur yani...

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • M
                      mehmetsy @taromisaki9 Son düzenleyen:

@taromisaki9 Bana da uçuk geliyor hocam ama 823 ilçe var, geçen gün de 459 kaymakam hakkında inceleme başlatıldığını düşünürsek neden olmasın

• sofuoglu
                        sofuoglu Son düzenleyen: sofuoglu

Dostlar bir kaç soru sormak istiyorum bilhassa geçen sene sınava giren dostlara.Türkçe sorularının içeriği nasıldı cümleyi deyimlerle tamamlama ve imla kuralları şeklinde miydi. Ekstra bir şey yapmaya/kaynak almaya gerek var mıdır? Tarih içinse elimde kendi özet kaynaklarım ve ramazan yetgin'in 2015 ders notları var, iş görür mü geçen seneki tarih sorularının zorluğu nasıldı. Son olarak KAS çözmeye başladım ve Ahmet Nohutçu'nun önsöz kısmında önce kurşun kalemle ve bilmediğimiz/boş bıraktığımız soruları ise tükenmez ile doldurmamız gerektiğini belirtmiş. Fakat önceden gelen alışkanlık dolayısıyla ilk etapta üzerine işaretlemekten kaçınıyorum;çünkü imkan dahilinde 2. veya 3.kez dönmeyi planlıyorum; fakat Ahmet Nohutçu'da önsöz kısmında böyle bir yol belirlemişse de uymak da gerekli gibi düşünüyorum. Bu noktada sizler KAS'a nasıl çalıştınız Ahmet Nohutçu'nun belirttiği gibi mi. Tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

sdt uysl 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • sdt uysl
                          sdt uysl @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu Türkçe soruları yukarıda noktalama işaretsiz verilmiş cümlenin aynısını doğru noktalama işaretlerini kullanarak yazmak ya da cümle içinde yazımı yanlış olan kelimenin doğrusunu yazmak tarzıydı.Yani yazım yanlışları,anlatım bozuklukları ve noktalama işaretlerine detaylı çalışmak gerek.Tarih soruları kolay ve bilgiye dayalıydı ama bana sorarsanız tarihin altın pusulasını tavsiye ederim kitap detay olsa da bilgiye dayalı sınavlarda fark yarattığını düşünüyorm.Nohutu hocanın KAS kitabına gelince bende üzerine karalama yapmamanı tavsiye ederim çnkü dediğin gbi sırf kaymakamlık için 3-4 kez dönmek gerekli ve kaymakamlık dışındaki sınavlar içinde konu tekrarı olarak kullanılacak faydalı bi kitap.Eksikliklerini görebilmek için üzerine karalama yapmamanda fayda var.

sofuoglu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • sofuoglu
                            sofuoglu @sdt uysl Son düzenleyen:

@sdt-uysl teşekkürler hocam, önerilerinizi dikkate alacağım

• M
                              mehmetsy @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu Benim naçizane tavsiyem şudur; öğrendiğinizi sağlam öğrenin, kelime hataları harf hataları çok can yaktı son sınavda

• sofuoglu
                                sofuoglu Son düzenleyen:

@mehmetsy sağ olun hocam tavsiyeniz için, geçen seneki sınavda benim de yakın arkadaşlarımdan bazıları kelime/harf hatalarından sınavı kıl payı kaçırdı,gerçekten çok önemli.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • Y
                                  yapma volkan Yasaklı @mustafa58yilmaz Son düzenleyen:

@mustafa58yilmaz asıl yeni olan sensin ki bu tarz durumları çok yadırgıyosun.yıllardan beri olağan bişey ve olmaya da devam edecek.(savunmuyorum sistem böyle)

• M
                                    mustafa58yilmaz @yapma volkan Son düzenleyen:

@yapma-volkan Arkadaşlara yapılan haksızlığa kayıtsız kalmanıza bir şey diyemiyorum, zaten yasaklısınız da. Adınızda da yazdığı gibi yapma volkan bu kadar.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • T
                                      taromisaki9 @mustafa58yilmaz Son düzenleyen:

@mustafa58yilmaz dostum buradaki insanlar almıyor bu kararları.Biz idari hakimlik kotasını da yanlış bulanlardanız.Bizim bakış açımız bir şey değiştirmiyor malesef.İyi üniversitelerden mezın olup sınavda başarılı olmamız da bir şey değiştirmiyor mesela.Farklı değerlendirmeler mevcut mülakat aşamasında.AÖF konusu da bunlardan sadece bir tanesi

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • E
                                        elif atılgan Yasaklı @taromisaki9 Son düzenleyen:

@taromisaki9 sınav tarihi belli mi acaba

• G
                                          gonzaloluca Yasaklı Son düzenleyen:

Çalışmalar Nasıl gidiyo arkadaşlar yapılacağı kesin olmayan bi sınava çalışmak benim açımdan zor oluyo

K M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • K
                                            k-33 @gonzaloluca Son düzenleyen:

@gonzaloluca elbetteki zor çünkü hep bir tereddüt acaba açılmazmı diye fakat pişman olmamak için çalışmak gerek çalışmakla hiçbişey kaybetmeyiz ama çalışmassak çok şey kaybederiz

• 1
                                            • 2
                                            • 77
                                            • 78
                                            • 79
                                            • 80
                                            • 81
                                            • 781
                                            • 782
                                            • 79 / 782
                                            • İlk ileti