Türkiye Suriyelilerin vatanıdır
-
Bu ileti silindi! -
Burada islam kardeşliği, onlar müslüman kardeşimiz, ensar muhacir diye zırvalayanları yakın geçmişe bakmaya davet ediyorum. Kuzey ıraktan kaçıp gelenler nasıl başımıza bela olduysa bunlar da olacak,oldu bile hatta. 2 gün sonra kardeşiniz eşiniz dostunuz suriyeli müptezel tarafından para vermedi diye bıçaklanır ve ya öldürülürse zırlamayın. Kendiniz öldürülürseniz de allah taksiratinizi affetsin.
Nasıl savaştan can havliyle kaçmaysa plajlarda nargile içiliyor, sıra sıra çocuk yapılıyor, hatta bayramlaşmaya gidiliyor.
Buldular 80 milyon enayiyi, güzel memleketi, bedava yaşayıp üste para almayı; dönerler mi çöle.
Suriye kardeş diye ağlayanlar evlerine birer tane alabilirler. Sonra geri bırakmak yok ama.
-
şimdi bir şerefsiz çıkıp bir masum kadına tecavüz etti diye tüm suriyelileri bağrımıza basmak olmaz.. olamaz.. askerlik çağında 600 bin erkek var burada suriyeli.. senin vatandaşın ölecek burada sahillerde denize girecek.. ondan yardım bundan yardım öyle dünya yok... öyle bi durum yok.. TÜRKİYE KURUCU UNSUR TÜRKLERDEN SONRA KÜRTLERDEN SONRA DİĞER GÖÇMEN TÜRKLERDEN OLUŞUR BULGAR,KAFKAS VE DİĞERLERİ.. ARAPLAR KENDİ DEVLET KURMAK İSTEDİ İSYAN ETTİ GİTTİ... BİZİM ÜLKE ÇOK MU DEMOKRATİK BİZ ÜLKEMİZE İSYAN ETMİYORZ BURASI VATAN DİYORUZ DEVLETİN TOKADINI DA YESEK ÖNCE VATAN DERİZ.. ÖNCE VATAN.. YOK ÖYLE ARAP SEVİCİLİK.. VATANDAŞ OLACAKSA DA BU DİLİ ÖĞRENECEK ASKERLİK YAPACAK.. KÜLTÜR OLARAK ÇOK GERİLER
-
ARKADAŞIMA DA KATILIYORUM.. EĞER İLLA BAKMAK İSTEYEN VARSA EVİNE ALSIN BAKSIN.. VATANI DİYEN KARDEŞ SEN PARANI PAYLAŞ EVİNİ DE ARABANI DA..NEDEN YAPMIYORSN DA LAF KALABALIĞI YAPYRSN
-
@qha02 eksi sana.. çok islam istiyorsan.. git irana.. arap dini iyi gelir sana orada
-
@kürşad
Sakin ol arkadasim.O arkadas lafi ortaya atti gitti biz burda birbirimize düşücez.Amaç belli. -
@1903bjk dostum her gün görüyüroz yaşyrz neler.. tamam bir tane şerefsiz çıkmış hayvanlıktan da öte büyük bir suç işlemiş bence cezası idamdır.. hukuk affetmek amaçlı değil caydırcıı olmalı da neyse.. bakıyorum ekranlarda yandaş adamlar gördünüz mü suriyeliler dönüyor alın işte çok battı size diyor.. bizim kadar elma ile armutu karıştıran.. terimlere hakim olmayan.. bir bağımsız olayı diğeri ile birleştiren kaç millet var çok merak ediyorım.. ben cidden anlamıyorum artık.. ülkeden ümidimi kestim artık.. hiç umudum yok..
-
suriyeliler geçicidir ve böyle olmak zorundadır... hiçbirzaman bu ülkenin topragına ortak olamazlar , din ile bu insanları bu sefer kandıramazsınız acıtasyonlar filan artık yemeyeceğiz. biz TÜRKlerin en hassas yanı din ile kandırılmak ve olaylara duygusal bakmamız... bugun AB ABD gibi devletler bu kadar gelişmesinin sebebi dünyaya duygusal bakmamalı... TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR....
-
@yetkili-AĞAbey olaya müdahil olmayacaktım ama yazdigin yazı dikkatimi cekti, sunu şuraya birakayim da izlemek isteyen izlesin,kendince analizini yapsın
-
Vatanini, vatandaslarini sevmek irkcilik degildir.
Türk olmaktan gurur duymak, olmayanlari otekilestirmek degildir.
Islam dini arap dini degildir.Araplastirmiycaz ulkeyi.
Her muslumanin iyi insan olamayacagi gibi musluman olmayip farkli dine mensup olan ya da inanmayan diger tum insanlar kotu degildir.Elma ile armut ayni meyveler degildir.
Evet magdursun, evet yasadiklarini bilmeden onyargili davranmiyorum sana, evet belki zor durumdasin mecbur kaldin ulkeni birakip geldin.Herseye eyvallah.Ama bu ulke sana kucak acip ekmegini seninle paylasiyosa o ekmege saygin olsun be kardesim.
Canakkalede yasiyorum ve bu topraklarda burda her an iliklerime kadar hissediyorum vatan ugruna can vermenin ne demek oldugunu.Hassasiyetim bu yuzden.
Selametle -
@mrym neyin 100tl si?bugün sen ben işsiz kalıyorsak bunun nedeni, suriyeliler.Senden benden daha kolay iş buluyorlar ..Hangi sektöre kolunu uzatsan elin bir Suriyeliye çarpıyor..5 kişilik bir Suriyeli aile düşünün, 3 yetişkin çocuğu olsun ..Her biri 1000 tl den iş bulsa 3000 tl..Savaş travmasından sonra bu para bence nur nimet artısıda bizlerin işsizliği...
-
@1903bjk aynen kardeşim bu ÜMMETÇİLİK ZİHNİYETİNİ bir kenara acilen bırakmalıyız..Başımıza ne geliyorsa ümmetçilikten
-
Haymatlos olarak sen ,seni sahiplenen ülkenin vatandaşını öldürüyorsan,yoldan geçenden haraç almaya kalkıyorsan ,kendi gençleri işsiz olup sana iş veren Türkün ümüğünü sıkıyorsan ve milletin karısına kızına laf atıyorsan bu iş başka hallere doğru yol alır.
Sakaryada yaşanan vahim olay ise provakatörlerin işidir.Biz Türk milleti ve gençlği olarak bu tehlikeli tuzaklara düşmemeliyiz. -
Eğer her devirde şanıyla kendinden söz ettiren Türk milletinin mensubu olmak ve Türkiye'yi sevmek ırkçılıksa evet biz Türk gençleri ırkçıyız! Şu suriyelilere içinizin acıdığı kadar sınır ötesinde onların memleketinde, çöl sıcağında, o askeri kıyafetlerin içinde ağır teçhizatla( ki bu teçhizatın ağırlığı 30-40 kiloya kadar çıkmaktadır) göreve hazır olan ve gerektiğinde vatanından başka yerde şehit olmak için gözünü bile kırpmayacak olan MEHMETÇİĞİMİZ'e içiniz acıyor mu gerçekten merak ediyorum. Hakları helal olmaz o yiğitlerin. Oturduğunuz yerden ahkam kesmek kolay tabi.
-
Türkiye nin Suriyelilere muhtaç bunu kabul etmeseniz de Türkiye nin nüfusu hızla yaşlanıyor.
http://www.aljazeera.com.tr/haber/turkiye-nufusu-yaslaniyor
Suriyeli kardeşlerimiz ülke nüfusu ihtiyacı olan iş gücü karşılayacaktır. -
@kürşad bu ülkede sadece Türklerin değil bu coğrafya mazlum milletlerin vatanıdır.
Patlasanda catlasanda bu böyle olacaktır. -
@qha02 "Suriyeli kardeşlerimiz ülke nüfusu ihtiyacı olan iş gücü karşılayacaktır" bunu bu platformda nasıl dile getirebiliyorsunuz gerçekten hayret ettim, burada işe girebilmek için senelerini/emeklerini/hayallerini veren bir sürü arkadaşımız varken, nasıl olupta "suriyeli kardeşlerimiz iş gücünü karşılayacak" dersiniz.Ülkedeki genç işsizlik oranları tavan yapmışken siz nasıl olupta "suriyeli kardeşlerimiz iş gücünü karşılayacak" dersiniz.Bu ülkenin önceliği kendi vatandaşı,genci olması gerekirken siz bu platformda böyle pervasızca bir yorumda bulunuyorsunuz anlam veremiyorum hakikaten.Ama şu yazınızdan sonra sizin art niyetli olduğunuzu düşünmeye başladım,tek gayeniz burada bu tarz söylemlerde bulunup,buradaki insanları birbirine düşürmek ve bundan keyif almak olduğu kanaatindeyim.Yönetici arkadaşlardan ben de istirham ediyorum,bu mevzu çok farklı boyutlara gelmeden, önlem almalarını talep ediyorum
-
@qha02 la oğlum sen bizimle maytap mı geçiyorsun? Türkiyenin isgücünü karşılayacakmış.
-
@qha02 seni gidi küçük provakatör:)başlığı açmakta ki amacınız anlaşılmış oldu. Adminleri sahneye davet ediyorum. Başlık miadını doldurmuştur. @paretowilfredo @aliveli @Antimülakat
-
Site yöneticilerinden talebimdir. Daha önceden siyasi söylemleri olduğu için başka sayfalarda uyarı alan arkadaşlarımız oldu. Siteyi terk edenler de oldu bu yüzden. Bu sayfada da üstü kapalı bir şekilde olsa da siyasi propaganda yapan, kendi söylemlerini değil de kendisine söyletilenleri söyleyenler ve bir nevi ortamı kızıştırmak isteyenler var. Lütfen isteğimi dikkate alıp o kişileri engelleyin ya da bu saçma sayfayı kapatın.
Saygılarımla