Hala ısrarla geçen seneki sınav kolaydı yığılma oldu diyenler var.. Yigilmanin olma sebebi 2015 de sadece1750 guy alımının olması ve 2. İlanın gelmemesi ve guy mülakat sonucunun nisan da açıklandığı için guy u kazananlar tekrar sınava girmesi.. Sınavın kolay ya da zor olması birşey değiştirmez...
yetkili AĞAbey
@yetkili AĞAbey
SAU MALİYE 16
yetkili AĞAbey tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
bakan 2000 kişi imzaladım dedi 1.ağızdan ama siz gidip bakan yrd. kardeşinin ağzından çıkana inanıyorsunuz.. çok ilginç değil mi?
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
Sınav aciklandiktan sonra en çok konuşulanlar sunlar olacak.. 1) nasil olurda bu kadar yanlis olur ben 15 yanlis bekliyordum.. 2) osym ye nasil itiraz ediyorduk arkadaşlar.. 3) hadi 10 yanlisim olsun ama 20 yanlis nedir kesin bir hata var vs vs.. Simdi den yaziyim burda dursun face deki gruplarda burda bunlar sık sık yazılacak
-
@Rorschach159 ya ilan gelirse sen bu gruptaki insanlardan özür dileyecekmisin? Ilan gelir de onları umutsuzluğa sevk ettiğin kişilerin çalışmayı bırakanların veballerini nasıl ödeyeceksin? İlanın gelmeyeceginden bu kadar emin olabiliyorsun
-
@Rorschach159 Sen 75 puan dahi zar zor aldığım için bizi anlayamazsin... Çünkü sen su anda kpss ye hazirlaniyrsin biz ise kpss yi verdik kurum sınavı bekliyoruz yani senden level olarak usteyiz... Burdaki insanlar sabah akşam ders çalışacak kadar robot insanlar değil ayrici olmayan sınava çalışmanın mantigida yok çünkü biz yarin kpss olsa girsek yine 80 bandından aşağı almayız ...yani devamlı ders çalışılacak diye birşey yok her sınavın konsepti farklı kpss ye çalışılır gibi calisilmaz her sınava..
-
Öğretmenler yazmış, gib 'deki memurlar yazmış uzmanlık sınavı açılsın diye ama bizden yazan bir elin parmaklarını geçmez...gerçekten bu kadar umursamaz bir topluluk olmaz... Ama kitap dagitsan 2.000 kişi yorum yapar... Çok boş bir topluluguz kadro filan açmayı bırak daha alım varmı yok mu onu sorduramiyoruz
-
guy başvurusudan tutun sınavına kadar bütün süreç saçma sapan... guy olmak için birazda ŞANS gerekiyor açıkçası hiç adil bir sistemle alım yapmıyor 73 ile guy olan varken 79 80 ile sınava dahi giremiyor, ayrıca sınav da tam bir ezber ve şans sınavı 80 bandına kadar herkes gelebiliyor ama 3-4 net şansa yapan geçiyor ve şans devreye giriyor... acilen bu sistemin değişip 5 katı sınava çağrılmalı ve 2 il seçme hakkı verilmeli, 2 katta mülakata kalmalı..
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@beetle benim yoktu referansım kpss 80 krum 87 mülakat çok iyi geçmemişti ama oldu
-
@Rorschach159 Hocam dünya tersine döndü heralde siz bile duyum paylasiyorsunuz ve bizlere umut veriyorsunuz... Siz karsiydinuz böyle duyumlara umit vermelere ama bu iş diğer türlü olunsuzlukla ilerlemiyor bir gaz lazım ders çalışabilmek için
-
Naci agbal sakarya da orhan camii de ikindi namazını kilacakmis... Daha sonra esnafı dolasacakmis sakarya da olan varsa konuşmak için büyük fırsat
yetkili AĞAbey tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Vmy 500 kişi 2018
Böyle bir anlayis mı olur nasıl mantık bu biz boşuna mı puan aldık başvuru yaptık.. sınav ertelendi hakkınız korunacak dendi 4 ay geçti aradan sınav ertelendi diyorlar bu sefer de.. Bu nedir biliyor musunuz Liyakatsizligin bize dönüşüdur
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@beveridge-eğrisi başkan bile demedi kesin diye p.tesi belli olacak
-
@milton bakan değil vdk başkanı ertelenebilir p.teri belli olacak dedi twiterda
-
@milton Başkan uyduruyor kardeş o zaman
-
Başkan erteleme diye belirtmiş. Yüzde 99 ertelenecek arkadaşlar. Ben ilanın yenileceğini düşünmüuiyorum yenilense bile 1890 adayın hakkı korunur diye tahmin ediyorum. Açıkçası benim açımdan iyi olacak halihazırda guy olarak çalışıyorum yapılandırmadan ötürü pek çalışamadım ama tam anlamıyla hazır olan arkadaşlarada modlarını düşürmemeleri gerekiyor yoksa toparlamak zor oluyor
-
Twetler ve yanıtlar kısmına bakın cevap vermiş soruya
-
Hüseyin karakum vmy sınavı ertelenme ihtimali olduğunu belirtti arkadaşlar twiterda
-
C.tesi günü hangi sınav olacak arkadaşlar
-
@yasaklı neden bekliyorlar acaba ben de onu anlamıyorum.. Zamanları yok heralde başvurmaya