Sapık gibi gib i arıyom artık sesimdem tanıyorlar beni hihihi
milton tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@ceks74 yani bılemıyroum imece cozzerken gib in sınav da dogru kabul ettiği cogu sey yanls zaten ve iptal etmemıs soruları biz talep te evet turev alıyoruz ama toplam faydadan dolayı ve bireysel talep egrıısı ne ulasılabılırlıkten dolayı alıyoruz burada ezbere turev ztwwn aklımıza gelen ilk islem oldu ki bende 125 ı buldum ama dedıgım gibi mantıhıma uygun dusmedı vazgeçtim yanls gelse dahı hala mantıksız bence
-
@keynesinruhu insllah acıklanır hocam ben kıtap Acamadım dinden bu yana
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Yok arkds lar yine aradım herhangi bir duyuru metni bize gelmedi diyor goruatum kısı ben zatwn ertelenmesi taraftarı degılım bu buyuk haksızlık ınsllah bile bir sey olmaz 2 gundr gundem de bu erteleme ve ders calısamouorız ınsllah bi an önce acıklanır
-
@secret hahaahaha cook dogruu biraz kafaları dinledi o esnada
-
@nopainnogain acıkcası bende ihtimal vermiyorum 80 altına duscenı
-
@no33 ben hamileyim koca kıs bende emek verdım deli gibi ders vmy calistum ankaraya geldim 35. Haftada 2bıne ev tuttum harcadıklarım cabası vmy icin Dı hepsi eylul bası olursa zaten gelemem yazık olcak emegıme ertelediler beni madur ettiler simdi gib e gıducem ne bu sacmalık canı gınuldenn sızı destekliyorum cogu insan ertelendi dıe seviniyor hayır bize yazık ben de sabah 6 karda kalktım elim yuzüm sis ders calısmak tan milletin azında bi hazır degildi mm ıyı oldu lafı kardes hazrlansaydınn o vakit bizim sucumuz ne maddi yaptığım setlerde cabası gidiyorum simdi goruscem gib le
milton tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@iktisadihatun Benım renk attı daha kendıme gelemedım gıb aradım zannnetmkyorum bugün herhangı bı çalışma yapılmadı dedı
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@maliyeüstadı nie olmasin ki yasal sure yokmus aramıstum daha önce sozluye hak kazanıldıgının ilanın dan 15 gun icinde yapamazlarmıs onun harici hemen sınav yerlerini acıkşayop istedikleri zaman yapadabılıyorlarmıs Kasım 8 deyiz daha
-
@872 bilgi zaten yasak biliyorsunuz arkadaslar sadece kasımda olmucanı söyleyebilirim dedı gib sınav merkezi ileri ki aylarda dıe söyledi
-
@intermilan biraz önce aradım Kasım olmucanı söyleyebilirim dedı
-
@gannicus, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Bir soru soracam arkadaşlar. Somut norm denetimine daha önceden kanun ve KHK tabiydi. Şimdi KHK kalkyı, cb kararnamesi somut norma tabi mi
Ewet cb kararnamesi tabi
-
Arkds lar su zor dedıgın iz guy denemesi Hangı yayın
-
Ayrıca baskanda bılıyotmus durumu yuzlerce tel alıyorlarmış ıletıyolatmıs ama ısrarla aramaya devam edelim derim
-
Bende aradım ders caçisamiyoz dedim yani calisin beklemeyin bizde bilmiyoruz bu gecmıste kaldı onunuzde bir sınav daha var calisan kazanacak dıe nasihat etti
ser verip sır vermiyorlar
-
@enki bilemıyroum kardes soruyu aynen ıktısat hocama yazdım sizin gibi burda tek yapılacak sey turev ama nie cok sacma dedi ve turev almayı da sacma buldu buyuk ihtimal su imece yı cozmeye basladı tan sonra gib 125 dıe kabul eder ama halen mantıhıma uygun bir cevap gelmedi
-
@ceks74 yani bılemıyroum imece cozzerken gib in sınav da dogru kabul ettiği cogu sey yanls zaten ve iptal etmemıs soruları biz talep te evet turev alıyoruz ama toplam faydadan dolayı ve bireysel talep egrıısı ne ulasılabılırlıkten dolayı alıyoruz burada ezbere turev ztwwn aklımıza gelen ilk islem oldu ki bende 125 ı buldum ama dedıgım gibi mantıhıma uygun dusmedı vazgeçtim yanls gelse dahı hala mantıksız bence