TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kaymakamlık kaymakam 2017 mülki idare
    560
    15631
    5509649
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Ö
      öktem_ilteriş @siyasal Son düzenleyen:

@siyasal a kadronun yeni cıkan kitabını sparis vermistim kardesim bugün ulaştı kitap, @balkes kardeşim kitabı inceledim beklentilerimi karşılar nitelikte gözüküyor emek verilerek hazırlanmıs, inş fayalı olur..

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • U
        Unutan @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu Var kardeşim. İnsan Hakları yapamadım ve iktisattan sadece 2 soru yaptım ama mülakata kaldım. Tabi yine de çalış derim, 1 soruyla sınav kazanılıp kaybedilebiliyor.

sofuoglu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • S
          siyasal @öktem_ilteriş Son düzenleyen:

Teşekkürler kardeşim. İnşallah beklentilerini karşılar...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • V
            vlkrt Son düzenleyen:

http://m.n11.com/kaymakamlik-konu-anlatim-kitabi-P197899629?cid=604001&gclid=CLvYjZW8_9QCFfEK0wodYXwAuQ&gclsrc=aw.ds
            Bu kitabı almayı düşünüyorum arkadaşlar kullanan var mı yeterli bir kitap mı?

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • sofuoglu
              sofuoglu @Unutan Son düzenleyen:

@Unutan hocam takribi kaç doğrunuz vardı hatırlıyor musunuz?

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • F
                FreeBoY @vlkrt Son düzenleyen:

@vlkrt a kadronun resmi sitesinden alırsan 5 6 lira daha ucuz kardeşim bugün elime ulaştı başlicam çalışmaya

V V 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • V
                  vlkrt @FreeBoY Son düzenleyen:

@FreeBoY iyi mi yorumları biliyor musun hem konu anlatımı hemde soru bankası galiba

F K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • U
                    Unutan @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu O kadar zaman geçti ki hatırlamak için tüm sorulara bakmam gerekiyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • A
                      aycan Son düzenleyen:

@sofuoglu hocam nohutcunun kitabini bilmiyorum ama ben inmsan haklarini kutluay kararlinin kitabindan calisiyorum. Konular derli toplu ve konu butunlugu var. Sadece kitap biraz kucuk ve yazi puntosu kucuk oldugu icin "gel beni calis" demiyor o kadar 😃 onun haricinde begendim ben. Calisirken de ilk defa bu derse maruz kaldigim icin ufak notlar alarak calisiyorum.

Kahramanlar can verir
                      Yurdu yaşatmak için...

O sofuoglu 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • O
                        OseneBuSene @aycan Son düzenleyen:

@aycan sırf o fontu okumamak için reşit gurbuzu okudum ama o font bu sefer Türkiye ekonomisinde karşıma çıktı mecbur okudum

• F
                          FreeBoY @vlkrt Son düzenleyen:

@vlkrt evet konu soru.ben beğeniyorum a kadronun kaynaklarını sevdimde bu kitabı ama tek olarak yeterli olmaz başka kaynaklarla destekliceksin.geçen senenin kitabını beğenenleri duymuştum bu sene iki katına çıkmış sayfa sayısı

• sofuoglu
                            sofuoglu @aycan Son düzenleyen:

@aycan hocam 2015 basımı'mı çalıştığınız, Kutluay Kararlı'nın 2015 basımı bende de var;fakat sınavı iyi bir derece ile kazanmış bir arkadaşıma sordum kitabı pek önermedi diye ben de ahmet nohutçu aldım acaba ben de ona mı baksam bilemedim.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • A
                              aycan @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu evet hocam 2015 basim. Tabi bu iki yilda degisen birkac sey olmus onlari da isledim kitaba. Ben simdilik memnunum bakalim sinavda gorcez ne kadar ise yaradigini😃

Kahramanlar can verir
                              Yurdu yaşatmak için...

• K
                                k-33 @vlkrt Son düzenleyen:

@vlkrt bugün bu a kadronun kitabını bende sipariş verdim inş beklentilerimi karşılar

• S
                                  sasvesas Son düzenleyen:

k.a.s. ve 4t nin 2017 basımları çıkacak mı bir bilgisi olan var mı yoksa beklemeden almalı mıyım ne dersiniz

• G
                                    gonzaloluca Yasaklı Son düzenleyen:

Herkes A kadro demiş bende almayı düşünüyorum kısa sürede konuların bitmesi için. Acaba ordan hızlıca okuyup Kas tan soru çözsek yeterli olur mu

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • O
                                      OseneBuSene @gonzaloluca Son düzenleyen: OseneBuSene

@gonzaloluca ben yasin çoban ve Reşat gürbüzu okudum üstüne kampında sonra a kadroya dönünce 2 gunumu alıyor tekrar etmek

• K
                                        kadersiz Son düzenleyen:

Bende hazirlnacagim hangi kaynak daha iyi sizce

• V
                                          vforvandetta Son düzenleyen:

arkadaşlar bu a kadro yaynınlarının kitabını alan arkdaşlar bahsedebilir mi kitap yeterli mi kaç soru var

• G
                                            Göktürk Son düzenleyen: Göktürk

Cümleten merhabalar,
                                            Foruma uzun süredir okur olarak iştirak ediyorum. Son sınavda 69 da kalmış bir kardeşiniz olarak ben de soru ve cevaplarımla güzel sohbetinizin içinde bulunmaya çalışacağım. Allah bu görevi layıkıyla yapabilecek, emek veren kardeşlerimize nasip etsin.
                                            sorularımla başlayayım,
                                            2017 anayasa değişikliklerinin bu sınava etkisi ne olacak ? ben nohutçunun kaymakamlık kampiyla sınava hazırlanmıştım. ama şimdi o kitaptan çalışmak istediğimde kitap güncel olmadığı için son Anayasa değişiklikleri kafamı bulandırıyor.
                                            Örneğin ; AY 73 sorulmak istendiğinde "vergi de aşağı ve yukarı sınırlar içinde değişiklik yapma yetkisi kimdedir? " sorusunun cevabı Cumhurbaşkanı mı olmalı yoksa bakanlar kurulu mu?
                                            ya da yasamanın devredilemezliği ilkesi sorulduğunda Olağan KHK lar kalktığı için nasıl cevap vermek gerekir.
                                            yürütme yetkisi kimdedir? şeklindeki soruda da aynı çelişkide kalıyorum.
                                            idari yapıya mevcut sistem olan Bakanlar kurulu artı cumhurbaşkanlığına mı çalışmalı yoksa sadece yeni yetkileriyle cumhurbaşkanına mı odaklanmalı?

Meramımı anlatabildiğimi düşünüyorum. teşekkür ederim

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 88
                                            • 89
                                            • 90
                                            • 91
                                            • 92
                                            • 781
                                            • 782
                                            • 90 / 782
                                            • İlk ileti