Tezsiz Yuksek Lisans
-
@88spor yakın zamanda değişmediyse kayıtla birlikte yapılan tecil bozulmuyordu.
-
@aliveli İnşallah hocam bozulmaz tecil.
-
@88spor bende sdu ya kayit oldum benimde merak ettigim bi soru
-
Arkadaşlar varmı mülakat olmadan tezsiz kayıtları
-
Gerçekten askerlik sıkıntı çıkaracak gibi ilanlarda bn beklemeyi düşünüyorum para cezasıyla yırtarım herhalde hapise atcak hallwri yok ya zaten doğru dürüst evden çıkmıyoru gbtde sorun olur mu?
-
@pozitifdışsallık ilanları takip et kayıtları devam eden vardır bazıları daha başlamamıştır. Tezsizlerin çoğunda ortalama ile listeye giriyosun.
-
@zenginmemur gbt'te askerlik çıkmıyor. sadece havalimanı ve jandarma trafik çevirmelerinde çıkar. Onda da seni tutup götürmezler. Para cezası sembolik birşey
-
Sdü uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans için istenen ücret kesin kayıt esnasında mı yoksa okul başladığında mı isteniyor? Ayrıca taksit oluyor mu? Bilgi verebilecek arkadaş varsa minnettar olurum.
-
@Wolf_ ilanları toplu takip edecek bi yer var mı
-
Kastamonu üniversitesi kontenjanı başvuru sayısı kadar belirlemiş. Benim gibi askerlik tecilinde zor durumda olanlar için büyük nimet. Dönemlik ücreti 1800 liraydı diye hatırlıyorum.
-
@pozitifdışsallık akademikadro. net e bakabilitsin
-
arkadaşlar bi sorum olacaktı;
1987 doğumluyum 29 yaş doluyor.
2015-2016 Bahar döneminde tezsiz yüksek lisans kayıt oldum ve 2019 kadar askerlik yönünden sakıncası yoktur şeklinde tecilliyim. fakat yüksek lisans bitmedi. araştırmalarıma göre internetten tezsiz ylisans 3 yarı-dönem tecil ettiriyor deniliyor. ancak benim 3 yarı dönem bitti. askerlik tecil kaydım ise halen aynı görünmekte.
özetle; benim bu 2019'a kadar yani 32 yaşına kadar tecil sürem geçerli mi? -
bende bir soru sorayım yüksek lisansa başlıyanlar gss borcu ödüyormu? 25 yaşını gecmiş olsalar bile ?