TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 lys sıralaması

YGS LYS
    11
    23
    4866
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • R
      raskolnikov @Enver Son düzenleyen:

@Enver hocam açıkçası böyle bir gerileme olması çok zor. dolayısıyla İstanbul dışına çıkmak problem oluyorsa ve bu okulun bu bölümlerini istiyorsanız ve kesinlikle bu yıl yerleşmem gerek diyorsanız sonlara aşağıdaki listeden uzaktan eğitim bölümlerini düşünebilirsiniz. ancak uzaktan eğitim hakkında İstanbul üniversitesine gidip detaylı bilgi almanızda fayda var. benim koşullar hakkında bir bilgim yok. bu arada benim sizin adınıza favorim 8. sıradaki seçenek, çok güzel ve geleceği olan bir bölüm.
      0_1500293689502_Screenshot (3).png

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • B
        beetle Son düzenleyen:

@Agor merhaba bi yakınımın ygs 2puanında barajı geçmesine rağmen eklenmiş puan türünün olduğu sağdaki tabloda ygs 2 puanının yerinde bi çizgi var bunun sebebi ne olabiliri?

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Agor
          Agor @beetle Son düzenleyen:

@beetle hocam hem kılavuza bakınıyorum hem sağa sola ama bu ek puan ile ilgili bilinmezlikler ile ilgili soru işaretleri tam giderilemiyor. Yakınınızın mezun olduğu alan hangisi, bölümünden tercih yaparak yerleşebileceği üniversite bölümleri ygs 2 puan türü ile mi alıyor?

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • 1
          • 2
          • 2 / 2
          • İlk ileti
            Son ileti