Tarım kredi kooperatifleri 10 müfettiş yardımcısı alımı
-
Başvurmayı kimler düşünüyor?
-
hocam p48 sıralamam 1526 şans var mı acaba başvurmayı düşünüyorum açıkcası ama büyük ihtimal gelmez gibi bana
-
Sağlam puanım var ama yaş şartı dolayısı ile başvuramıyorum.. kurumlar kafalarına göre yaş şartı belirliyebiliyor mu?
-
Sınav ilanı herkese hayırlı olsun. P48 : 93 ile içerideyim.
-
Dostlar 406. sıralamanın gelme ihtimali var mıdır, ayrıca tecrübeli arkadaşlardan nasihat dinlemek isteriz; ne soruyorlar, niye soruyorlar bilhassa ingilizceden...
-
GÜNCELLL
-
Başvuru yapan oldu mu? Nüfus cüzdanının tasdikli örneğini muhtarlıklardan temin edilebilir miyiz? Aradığım hanımefendi öyle dedi ama tatmin olamadım. Noterden yapan var mı?
-
@AlicenapSayha Ben nüfus cüzdanı fotokopisini göndereceğim, ve mezuniyet belgesinin fotokopisini, Notere para veremem açıkçası. Bazı kurumlar esnek davranıyor. Umarım bunlarda öyle yapar.
-
@AlicenapSayha kurumdaki görevli kadın mı sesi kardeşim nüfus için muhtarlık onayı olur diye.
-
Merhaba arkadaşlar, ilanda ingilizce ile ilgili detaylı bi bilgi verilmemiş gibi ingilizce bölümü klasik mi olacak test mi ?
-
@Sucuklu_Oralet bende senin gibi yapacagım .
-
@bluee genel bilgide test usulde yapılacak deniyor. İngilizce için ekstra bir durum belirtilmediği için onun da test olacağı muhakkak.
-
@bonus Evet. Ordan alacaksınız dedi.
-
Eski alimlarda, kac kisilik alimda puan kaca kadar düşmüş bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim.
-
Tahminen 85-87 bandında kapatabilir. Önceki verilere ve sorulara bende ulaşamadım açıkçası.
-
Arkadaşlar bu nüfus cüzdanı sureti nüfus müdürlüğünden alınan ve içeriğinde kendinizin ve ailenizin T.C kimlik no ve bilgilerinin olduğu belge değil mi? Belge teslimine kadar gidip tekrar nüfus müdürlüğüne dönmek istemiyorum malum çok yoğun oluyor.
-
P48 80.78 başvurayım mı yoksa boşuna uğraşmıyayım