Tv bültenlerinde öyle şaşalı gösterişli hocalar psikolojik danışmanlıkları görüyorum övgüler iş imkanı geniş falan diye anlatıyolar.Kamudan hiç bahsetmiyolar yoksa durum tvlerdeki diğer bölümler gibi psikolojidede mi gerçek değil?
psikoloji bölümü-kpss
-
merhabalar, ben psikoloji 3.sınıfı bitirdim yani yeni dönemde 4. sınıf olup mezun olacağım. bilgisi olanlara sorularım var çok bilgisizim bu konuda..:)
psikoloji bölümü kpss'de hangi sınavlardan sorumlu?
sınavlar ne zaman oluyor?
önerebileceğiniz kaynak kitap, internet sitesi vs.. var mı?
başka önemli bi şey var mı? varsa onları da yazarsanız çook sevinirim. şimdiden teşekkürler:) -
Psikoloji bölümünü bitirdikten sonra nadiren açılan bakanlık merkez teşkilat kadroları (uzman yardımcılığı, denetçi yardımcılığı gibi) için her sene yapılan kpss genel kültür genel yetenek sınavına girebilirsiniz. Eğer bu kadrolar haricinde devlet kurumlarına atanmak isterseniz çift yıllarda yapılan kpss genel kültür genel yetenek lisans sınavına girmeniz gerekir. Psikoloji bölümünün alan sınavı yoktur, toplam 120 soru çözüyoruz bitiyor:)
https://www.youtube.com/channel/UCjLv1XVYi5K4Pq33lY0K22w
Böyle bir youtube kanalı var, genel kültür derslerinin hocaları kesinlikle faydalı olacaktır. Somutlaştıracak olursam, 2018 kpss genel yetenek genel kültür sınavına hazırlanmaya başlayın derim.
-
Tv bültenlerinde öyle şaşalı gösterişli hocalar psikolojik danışmanlıkları görüyorum övgüler iş imkanı geniş falan diye anlatıyolar.Kamudan hiç bahsetmiyolar yoksa durum tvlerdeki diğer bölümler gibi psikolojidede mi gerçek değil?
-
@zenginmemur televizyonda neler anlatıyorlar bilmiyorum ama durumun çok iç açıcı olduğunu söyleyemem. alımlar azalıyor ve mezun sayısı artıyor.
-
@susturak psikoloji mezunlarının favori kurumu kamu hastaneleri. 2018 yılı genel kültür genel yetenek sınavına girin 80 ve üstü puan aldığınız takdirde merkezi atamayla yerleşirsiniz.
-
@username hocam bnde diyorumki tvlerde öyle bi anlatıyolar ki sizler memurluğu düşünemessiniz bile öyle şaşalı reklamlar falan yapılıyoki okul bitince sizler kazancınız çok olcak gibi bn bundan bahsediyorum
-
@zenginmemur Anladım hocam.