Belediyede Tahsildar olmak
-
Arkadaşlar var mi tahsildarlik konusunda bilgisi olan ben öylesine tercih ettim Ama geldi çok şaşırdım ..
maaşları ne kadar ve ne iş yaparlar , sanırsam para ile ilgili bi meslek bu da beni strese soktu hiç bilgim yok varsa bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi ? -
@hevidar sıkıntı olacak.bir iş degil sadece ufak para girisleri olabilir veya su faturasi tarzi gise gorevlisi gibi düşünün.maasiniz normal memurdan 200-800 arasinda fark olur bunun sebebi belediyenin calisanlarina verdigi sosyal denge tazminati bu her belediyede farklidir
-
@guyan-gelmiş Belediyede Tahsildar olmak içinde söyledi:
@hevidar sıkıntı olacak.bir iş degil sadece ufak para girisleri olabilir veya su faturasi tarzi gise gorevlisi gibi düşünün.maasiniz normal memurdan 200-800 arasinda fark olur bunun sebebi belediyenin calisanlarina verdigi sosyal denge tazminati bu her belediyede farklidir
Anladım hocam çok saolun peki çakılı kadro mu ve sanirsam tahminen temmuz zami ile maaşı 3bini bulur yanılıyor muyum acaba sizin tahmininz ne ?
-
@hevidar hocam ilgili belediyede sosyal denge tazminatı var şuan düz memur 2700 maaş alıyor siz tahsildar kasa tazminatı fln var 50-100 lira.sosyal denge 400 lira alsanız ortalama 3150 gibi bir maaşınız olur.Evet kesinlikle çakılı kadro ama bunu tercih etmeden önce takip etmeniz gerekirdi.
-
@guyan-gelmiş Belediyede Tahsildar olmak içinde söyledi:
@hevidar hocam ilgili belediyede sosyal denge tazminatı var şuan düz memur 2700 maaş alıyor siz tahsildar kasa tazminatı fln var 50-100 lira.sosyal denge 400 lira alsanız ortalama 3150 gibi bir maaşınız olur.Evet kesinlikle çakılı kadro ama bunu tercih etmeden önce takip etmeniz gerekirdi.
Anladım hocam saolun ben açıkçası 84.5 puan ile 4. Atamada bile gelip gelmeyeceğini düşünmüyordum son saat tercih verdim ama sanirsam nakil denen bsy var hocam olmadi atandigimda tekrar Kpss çalışırım bilgilendirmeniz için çok saolun