9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@mülkiyeli.1 sipariş usulü cevap yazmıyorum diyosun, bence dediklerime verecek cevabın yok konuyu saptırıp duruyosun. Hiçbi dediğime yanıt alamadım çok şükür.
Nasıl davranacağımı en son öğreneceğim kişi bile değilsin emin ol. Kendi kendine takıntı yapmışsın yazdıklarımın hiçbirini anlamamışsın gelip buraya hadi ben kaçar paşam gibi saçma sapan ağızla konuşuyorsun. Bi de demişsin ki seviyemi düşüremem, seviye var mı ki düşsün sende.
Son olarak, ilk saçmaladığındaki ithamlarını ispat etmeni bekliyorum hâlâ; hani hangi başlığa girsem saçma sapan yorum yazmışım( senin kadar saçmalayamasam da ), siyasaldan mezunum diye ahkam kesmişim( 250 küsur giride siyasal adı 1 2 kere geçmiş sadece), mülkiye mezunuyum diye alkış beklemişim( bak bu en çok güldüğüm, üstelik bunu mülkiyeli diye kullanıcı adı alan biri söylüyor)( bi de mülkiye mezunu olmak dandik kpssden yüksek puan almak demek sanıyormuşum da onu nasıl uydurdun apayrı muamma.) vs vs diye giden saçmalamalarin.Bunlardan birini bile dediysem ispatla, ispatlayamazsan müfterisin, özür dilersen kabul ederim.
Ayrıca madem 4 aydır çalışıyorsun, neden mesai saatinde işinle alakasız sitelerde geziyorsun, sana buralarda saçmala diye mi maaş veriyorlar. Özeldeysen bilemem ama kamudaysan vay mükelleflerin haline, sen forumlarda gez diye vergi veriyorlar, yazık.
-
Daha önce de sordum yine sorayım. Mülakat için bir kitap almaya gerek var mı? Not falan var mı?Nasıl çalışmam gerektiğini bilmiyorum. Son alarak alanım ile ilgili konulara mı yogunlasmam gerekiyor iş kanunu dışında. Cevap verirseniz sevinirim.
-
@Elinor-Ostrom hocam anladığım kadarıyla kpss konuları + kurum mevzuatı. Bi de bölüme göre soruyolat diye okudum geçen sayfalarda. Mesela iktisat mezunusunuz iktisat ağırlıklı soruyorlar gibi.
Kişisel kanaatim kpss kitapları ve siz konusu kanunlar yeterli olur.
-
@Elinor-Ostrom şimdi benim yazdıklarım hariç tecrübeliler de yazsın ama bende Tüyo, Ömer Dönmez ve Usta var. Next Level sanırım Hazine 1-2 GUY için çıkartmış ve aynısı SGK için de çıkacak, vaktim kalırsa alırım dedim. Ayrıca daha önceden ÇSGB mülakatlarına (SGK'ya girmemiştim) çalıştığım Çalışma Sorunlarım ve A Kadro Çeko var ve çok iyi Çeko neti yaptırdı, onlara da bakarım. Ama ben farklı kaynaklara bayılırım. Az kaynak istersen Tüyo ve Çalışma Sorunları yeter.
-
@genclerbirlikli anladım hocam. Tüyo mülakat kitabını çok duydum gerek var mı diye düşündüm. Geçmiş yıllarda sgk soruları vardı mülakata girenlerin elinde 300-400soru falandı o sorulardan haberdar mısınız ? Sorulardan haberiniz varsa nereden temin edebilirim.
-
@Elinor-Ostrom dediğin bence şu bir arkadaşın -Deficit herhalde- paylaştığı sorular. İlk kaynağı hatırlamadım ama.
-
Benim gibi KAYMAKAMLIK sınavından sonra kalan sürede mülakat çalışacak var mı ? Mülakat çalışmak bana biraz saçma geliyor.️ Çalışmazsam sorulara daha iyi cevap veririm gibi bi fikriyat var bende.
-
@impressiveunit sayfa 48 ve bu konu
-
@Elinor-Ostrom pek haberdar değilim bi şey diyip sizi yanıltmak istemem ama 8.promosyon başlığına göz atmanız( mülakat zamanlarina özellikle) faydalı olabilir. Kitabı ankara daysaniz kökte veya kitapçılarda; ankara da değilseniz( ben sadece ankarayi biliyorum ) internetten temin edebilirsiniz diye düşünüyorum
-
@impressiveunit hocam ben guy içinde mülakata kaldım ikisi için tüyo yeter mi peki? Ömer Dönmezi almama gerek var mı? Onu da çok duydum. Guy için imece almıştım daha ondan bakıyorum ama kpss konularına çalışan birinin imecenin içeriğine hakim olduğunu düşünüyorum. Diğer kitaplarda böyle mi onu merak ediyorum açıkçası
-
@safiTÜRK69 ben düşünüyorum ama araya bi de yds girdi inş iktisat sorarlar çünkü kaymakamlığa çalışırken aradan çıkartacağım onu da
-
@safiTÜRK69 hocam ben iş kanunu ile ilgili konulara hakim olmadığım için bakmam gerektiğini düşünüyorum açıkçası zaten alanım ile ilgili bilgiye sahibim
-
@genclerbirlikli kardeşim ben biraz SGK yapısına bakarım yeter 2 ay önceden mülakat çalışmak bana biraz garip geliyor.
-
@Elinor-Ostrom hocam ilk Tüyo'yu alın, biterse Ömer Dönmez'i alırsınız. Ben çok iyi hazırlanıldığını duydum. Ben de sevdim. GUY'a da yeter bence. İmece ben hiç kullanmadım, yararlı mı tecrübeliler?
-
@genclerbirlikli o zaman o başlığa bakayım hocam teşekkür ederim
-
@impressiveunit Teşekkür ederim hocam en mantıklısı tüyoyu almak gibi öncelikle. Belki bu başlık uygun değil ama klasik sınavlar için kpss gibi çalışıp+ maliye için classic+ monografi+ hipotez iktisat yeterli? Bu konuda bilgi sahibi iseniz eğer cevap verirseniz sevinirim
-
@safiTÜRK69 sgk yapısından kasıt kurumun şeması mı yoksa mevzuat filan mı? Ben araya sıkıştırabilirsem mevzuata bakmayı düşünüyorum ama tabi başkanın ismini filan es geçmem
-
@Elinor-Ostrom rica ederim iyi çalışmalar
-
@genclerbirlikli denetmen ne iş yapar 4b 4c Bağkur biraz mevzuat vsvs
-
@safiTÜRK69 aynen onlara bakmak lazim, talip olduysak sorunca ne iş yaptıklarını bilelim rezil olmayalım