Tarım Kredi Kooperatifleri 10 Müfettiş Yardımcısı Alımı
-
an itibariyle belgeleri kargoya verdim. hayırlısı artık
-
@uçanizmirli puan ve sıralama kaç hocam , hayırlısı olur inşallah
-
@gorkemsır eyvallah hocam puan 92 sıralama 139
-
@uçanizmirli geçen yıl guy forumundan hatırlıyorum muhabbetlerden de , bi tahminin var mı senin sıralamanın nerelere gelebileceği konusunda
-
@gorkemsır kardeşim maksimum 300-400 e düşer. Müfettişlik sonuçta bu talep fazla olacaktır ve ilk ilanlardan biri. Eğer sıralamanız düşükse hiç boşuna notere ve kargoya para vermeyin derim ben
-
@uçanizmirli forumlardan gördüğüm kadarıyla çok talep gördüğü söylenemez ve bu belgelerle uğraşılması da cabası,benim tahminim de 600-800 bandı fakat 86,7 yle başvurdum 1027.
-
@gorkemsır uğraştıracak bi tek noterden alınacak diploma onayı var başka bişey yok ve 10 kişilik bi ilan olması da sadece kısıtlı bi kesimi ilgilendiriyo o yüzden pek konuşulmuyo olabilir ama ben yine de engellemek istemem seni başvuracaksan başvur içinde kalmasın
-
@uçanizmirli hocam en düşük kaçı görür sizce.
-
@ErtuğrulBEY puan olarak hiç bilmiyorum hangi puana hangi sıralama denk geliyo ama 300-400 hadi bilemedin 500 olsun anca o sıraya kadar düşer bence
-
Sıralama 1200-1300 e kadar geleceği düşüncesindeyim. Mesleği o kadar karaladılar ki neyse
-
6-7bin maas veren yere neden basvurulmasin ki. Sayistay veya hakimlikten maas olarak geri kalmayacak bi meslek. Sadece 657 degil , kariyer anlaminda yarisamaz onlarla ama maddi anlamda geri kalmaz. Memurlugunda bile cok yuksek puanlarla kapadi 2017 kpss oncesi. Memurlugunun da maasi iyiydi kimse isin ozelligine bakmadi. Kaldiki mufettislik cok kariyerli bir meslek, bende cok dusecegini dusunmuyorum. Yani gecen mayis ayindaki guydaki puanlari, insanlarin suan nasil bir issizlikte oldugunu gorunce herkesin her yere istisnasiz basvurdugunu gordum. Bunu umut karartmak icin yazmadim ama tarim kredi cok oyle tercih edilmeyen bir kurumda degil, bunu memurluk aliminda ve onceki alimlarda da gorduk hep
-
@kismetnasip maaşı okadar var mı cidden hiçbir yerde bilgi bulamadım ben maaşla ilgili
-
Aslında kurum tüm kamu kurumlarından daha iyi memuru bile diğer memurlardan çok iyi maaş ve yan haklar alıyor. Hele müfettişi çok çok iyi maaşlar alıyor. Bu yıla kadar 657 ye dahil olmaması insanları korkuttu. Bi de işyerlerinin köylerde ilçelerde olması gibi nedenler. Benim puanım yerde kurum beni nereye gönderirse göndersin giderim
-
@GAG tabiki, zamanla 8-9bini bulur. Mudur olursaniz 15bini bulur Duz memuru bile 4bine yakin aliyor. Tarim kredi insani zengin eder, bu bir gerçek:)
-
Köy, ilçe teftisi hakkinda da soyle bir bilgi vereyim. Ornegin mufettissiniz teftisiniz samsun bolgesindeki yerler mesela. Merkezde kalip, ilce ilce gidebilirsiniz. Yeri geliyor sofor filan tahsis ediliyor. Yani gercekten korkmayin ya korkulcak bi kurum degil Gittiginiz bolgede gezdirilirsiniz, ulkemizi tanirsiniz. Cocuklariniz icin de cok iyi bir genel kultur olur. Yani cok cok getirileri vardir tarim kredinin. Bence tereddudu birakip sinavina calisin:) ama dedigim gibi daha kariyerli bi yere gecmek isterseniz orasi baska
-
@kismetnasip Kardeşim verdiğin bilgiler için eline emeğine sağlık. Güzel bir gediği doldurdun forumda. Var olasın paylaşımcılığın için.
-
@paretowilfredo estagfrullah hocam ne demek Bildigim bir kurum oldugu icin elimden geldigi kadar yardimci olmak istedim. Esas sizler varolun
-
Bayan başvurmasınmış alınmazmış hak yemesinmiş. Aylar sonra yazmama sebep olan bu kelimeler beni çıldırtmaya yetti!!! Almışlar ağızlarına bir hak kelimesini bir siz biliyorsunuz de mi hak hukuk bu memlekette!! Kpss girmiş ve 70 üzeri puan alan herkes bu sınava başvurabilir şartlar bunlar cinsiyetçi pis zihniyetler bir Türkçe sözlük alın tekrar okuyun!! 90 puanla çalışmayacağım gitmeyeceğim istemediğim bir meslek olmasına rağmen başvurmak istiyorum çünkü asıl hak düşük puanlı torpilliler değil de yüksek puanlı HAK edenlerin yerinde olmasıdır. Gerçekten istemediğim aile düzenim daha ön planda olduğu ve bir çok yerden haber beklediğim için başvurmayacağım inşallah yerime başka bir kadın arkadaşım yada HAK eden yüksek puanlı cinsiyetçi olmayan bir erkek arkadaşımız girer, başarılar hak eden kazansın
-
-
Sınav kaç soru olacak olcak, dağılım nasıl olcak bilgisi olan var mı?