2017 PAEM Komiser Yardımcılığı Alımı
-
@ambitious 357 kd'lerde bolca arkadaş acemiyken terhis olmuşlardı yeni düzenleme varsa bilemiyorum.
-
@düsenberi Hocam bende öyle biliyorum daha önce terhis olmuşlardı kazanan arkadaşlar son pöh alımında dilekçe istemiş akademiden kazananlardan eğitimin uygun bir zamanda planlanması için komiserlik içinde aynısı olurmu bilemedim açıkçası birazda haksızlık olur eğer böyle ise agustos ayında 2 dönemi var agustosta gidenler benim gibi askerde oluyolar bu hakkı kayboluyor eylülde döneminde gidenlerin sınavı askerlikten önce belli oluyolar ve sorun olmuyor çıkamadım açıkcası işin içinden
-
@ambitious Benim de ağustos celbim vardı. Ancak tecili mayısta bozmamıştım. Kasıma celbi erteletebildim. Askerlikle ilişiği olmamak lazım mülakat tarihinde malesef. Ancak siz komiserlikte oluyor mu erken terhis diyerek akademiyi arayın.
-
@davidricardo Hocam Akademiye ulaşamadım gruplardan öğrendiğim kadarıyla sınava giremiyorum ne yazık ki bunda da benim nasibimde birşey çıkmadı girecek arkadaşlara Allah hakkınızda hayırlısını versin
-
@ambitious hocam şimdi bende bikac gune asker olcam gidecem daha başvuru yapmadım başvuru yapma hakkım yok mu bu haksızlık olur tam öğrenebildin mi ?
-
@ambitious Kardeşim gruplardan hayırlı adam çıkacağı ne malum. Fazla güvenme git askerlik şuesine en yakın. Olur çaresi nedir bir öğren. Tecili bozmasaydın iyiymiş.
-
Bugün açıklanıyor diye okudum bir yerde
-
Arkadaşlar 8 eylülde mülakatı olan var mı
-
şimdi listeler açıklandı gerekli evrakları hazırlayıp sınav günü mü teslim edilecek
-
74'le kapatınca bana sıralama gelmedi. Başvuru harcını geri alabilir miyim? İlana ulaşamadım başvururken de başvuru ücreti iade edilmeyecektir diye bir şey okuduğumu hatırlamıyorum
-
@John-Nash Mülakat tarihinizde evraklarınızı teslim edeceksiniz.
-
Mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak bilgisi olan varmı ?
-
@Şakir Emniyet genel müdürlüğü mülakat konusunda pek bilgi vermez.
-
@burcuburcu Her zaman bir bekleyiş içerisindeyiz. Acaba bir duyum felan da mı yok?
-
@Şakir normalde diğer kurumlar bu kadar sıkı değil ama EGM kolay kolay belli etmiyor.
-
Mülakat sonucu bekleyen var mı
-
@burcuburcu 2017 PAEM Komiser Yardımcılığı Alımı içinde söyledi:
@Şakir normalde diğer kurumlar bu kadar sıkı değil ama EGM kolay kolay belli etmiyor.
Mülakatların EGM ile ilgisi yok, Polis akademisi yapıyor tüm işlemleri.
-
@polisiye-roman polis akademisi nereye bağlı?
-
@burcuburcu EGM’nin tüzel kişiliği yokken Polis Akademisinin ayrı tüzel kişiliği, bütçesi vardır. Akademi EGM’ye bağlı değildir, devlet üniversiteleri ile aynı statüdedir, Ankara Üniversitesinin MEB’e bağlı olmadığı gibi.
-
@polisiye-roman bahsettiğinizden farklı olarak polis akademisi personel egm komserlerinden seçiliyor, yani aradaki ilişki meb ile ankara üniversitesi gibi değil yök ile ankara üniversitesi gibi.