@Rorschach159 ben genel olarak duyumların paylaşılmasınin her açıdan faydali olduğunu düşünüyorum. Sonuçta ilan gelse bile kpss ye gireceğiz. Kendi adıma Teşekkür ederim kardeş çünkü en azından derse olan motivasyonum artıyor.
Şakir tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
Vay vay vay etkinlik yapınca adam yok ilan gelmiyor diye ağlayan sayısına bak. Bu iibflilerin % 80 i yüzsüz ve çıkarcı. Ne güzel de ahkam kesiyorlar hani ilan gelcekti sanki sözleşme imzalamışız. Herkes elinden ne geldiğince öğrenmeye öğrendiğini de paylaşmaya çalışıyor. Çıkarcı ve faydasızlar öte de oynayın.
-
![alt text](image url)http://hizliresim.com/o0GAXo
Gençler mesajlar yayımlanıyor TGRT #günbiterken mesaj atın saat 00.01 den sonra bakın benim mesaj yayınladı.
3-4 ayrı mesajım yayınlandı. Herkes çalışıyor ibfliler ağlayarak ilan bekliyor Bu huyunuzdan vazgeçin.
-
Arkadaşlar yeri gelmişken yazım daha öncede söyledim ama yine bu kadar stresli bekleyen arkadaşı görüyorum. Emin olun bende öyleyim. Özellikle erkekler askerlik sınav ne olacak ne zaman gelecek ilan tecil bitti bitiyor hesabı yapıyor. Bende onlardan biriyim. Bu hesabı yaparken askere gidersem ne olacak atama vs vs kafama takılan soruların cevabını almak için Gelir Müdürlüğü merkezine gittim. Durumu kapidakilere anlattım inandıklarını bilgi için nerden en doğru bilgiyi alabileceğimi söyleyip yönlendirildim. Sınavları yapan bölümün Şefi ile konuştum. Tabi buraya kadar gitmemde belki yanımda çarşıya gitmek için gelen annemin güler yüzlü karakterinin faydası varmıdır bilmem ama Şef uzun uzun sohbet etti ilan gelir dedi askere gitme hatta baya fazla alım olacaktır dedi.
Vel asıl kelam bende sizin gibi bekleyen biriyim. ilan gelir gelmez bilemem ama öğrenebildigim bu.
-
Hay Varlık fonuna kafam şişti ya. İlan bekliyoruz kardeşim. Cumhurbaşkanı nasıl bunu bakan diye atamış merak ediyorum. Herhalde uykulu felanmış yada boş bir an'ına mı denk geldi nedir. Ne güzel Mehmet Şimşek pat pat atama yapıyordu.
-
Referandum oyum Evet di ama ilan gelmezse.Beni 2 mülakattan eleyip 1 yıl sınava hazirlatip 1 yıl da bekletip 2 yılımın heba olmasını sağladılar diye teşekkür edecek halim yok. O zaman bana yasattiklari bu zorluklar aklıma gelir ve Tabiki Hayır Tabiki Hayır derim.
-
Az önce buradaki yazıyı görüp arkadaşıma mesaj attım is yoğunluğunuz nasıl diye arkadaş dedi ki. Çok az adam var ihtiyaç var dedi.
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Sonuçlar ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı?
-
RE: Hakim - Savcı Adaylığı Sınav Başvuruları Başlıyor!
@aliveli senin bu söylediğin netler 30gk-gy 70 Alan değil mi?
Çünkü önceden sınav soruları fazlaydı o yüzden soruyorum.
Şakir tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 PAEM Komiser Yardımcılığı Alımı
Mülakat sonucu bekleyen var mı
-
@burcuburcu Her zaman bir bekleyiş içerisindeyiz. Acaba bir duyum felan da mı yok?
-
Mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak bilgisi olan varmı ?
-
Bende itiraz etmeyi düşünüyorum var mı yardımcı olabilecek biri ?
-
Sonuçlar ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı?
-
@turkkızı inanın sistem hakkında birşey sormadım, aklıma gelmedi daha doğrusu. Çarşıya yolum düşerse öğrenip yazarım 2 tane guy arkadaşım var onlara sorayım şimdilik ama onların bile bileceğini sanmıyorum.
-
@turkkızı tamam polemiğe girmeyelim. Yani tekrardan gib merkezine gitmem lazım. Ama bu sefer ilan gelecek mi gelmeyecek mi diye soramayacağıma göre ne sorabilirim. Bilmiyorum ama geçmişte konuştuğumuzda ilan referandum öncesi gelir demişti Şef. Ben adamı çok samimi buldum hatta doğu illeri de olacak demişti.
-
@turkkızı Ben geçmişte de yazdım eğer okuduysanız. Askere gitme ilan gelecek diye buraya da defalarca yazdım. Geçmiş mesajlarımdan okuyabilirsiniz.
ek olarak tanıdıgım biri de yok ayrıca sıradan bir vatandaş olarak bilgi almak için gittim yardımcı oldular. Şuan ben burda teşekkür edeceğiniz kişilerden biriyim. Tavrınızdan hiç hoşlanmadım.
Geçmişte yazdıgımı buraya kopyalıyorum.
Gib merkezine dedimki halkla ilişkilerden biriyle görüşmek istiyorum dedim. Konu nedir dediler anlattım. Tamam 6. kat çıkabilirsin dediler kimlik bırakıp çıktım. Sonra Sınav işleriyle uğraşan bölümünü buldum. Adamla(Şefleriydi) 15-20 dk konuştum. Ben duyumcu değilim bıkmıştım artık askerdeyken işler nasıl olacak diye öğrenmeye gittim. Adamlar çok düzgün açıklayıcı konustular. Böyle işte siz bilirsiniz ben yaşadığım bir günden bir bölümü anlattım ister inanırsınız ister inanmazsınız.
ben de geçmiş zamanda referandum öncesi alım olacağını bizzat öğrendim. Hatta nasıl öğrendiğimi kimin söylediğini herseyiyle bu foruma yazdım Ama işte oradaki en üst düzey sorumlunun söylediği çok büyük alım Olacak dedi. Askere gitme puanın iyi bekle dedi bana. Bende bekliyorum bakalım doğru mu çıkacak yalan mı zaman gösterecek.
-
Arkadaşlar video ders linki varsa biri özelden bana yazarsa çok makbule geçer.
-
@TugayÇ kardeş Nüfus müdürlüklerine alınacakmış diye okudum.