BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Hukuk alanı için hakimlik mülakatını kazanan arkadaşımız var mı acaba ?
-
@criminalawyer ben varım hocam hatta bu konuda mülakatta da çok üstüme gelmişlerdi
-
@birsondakika hayırlı olsun, tercihiniz nedir peki
-
@lawer12 Keşke BDDK da önce açıklayıp sonra soruşturma yapsaydı. EPDK belki önden bir soruşturma yapmış olabilir, süreçler artık farklı işliyor. Neyse yakın zamanda iyi haberler alırız umarım.
-
@criminalawyer sizin de mi öyle bir durum var? mülakatta da uzmanlıkları tercih edeceğimi söylemiştim isteğim hiç değişmedi. Yalnız şöyle bir sıkıntı var bugün itibariyle adliyelere göreve başlama yazılarımız gelmiş eğer mülakat sonucu açıklanmazsa 15 gün içinde göreve başlamam gerekiyor
-
@birsondakika yok ben hakimliği denemedim hiç a kadro istediğim için İstanbul'da kalmak istediğim için fakat hakemlik de çok güzel bir meslek imkanlarınız mümkünse tercih edebilirsiniz, b kadro avukat olup hakimliği tercih eden çok arkadaşım var ve şuan çok memnunlar.. umarım hakkınızda en hayırlı olan olur
-
@birsondakika hocam ben de bddk ve hakimlik arasında kaldım. Siz neden uzman yardımcılığını tercih ettiniz?
-
@lawer12 hocam fakültedeyken işimle birlikte yüksek lisans ve doktorayla devam edip uzmanlaşmak istiyordum ama mezun olduktan sonra bunun hakimlikle birlikte götürmenin daha zor olduğunu düşünmeye başladım hem küçük yerlerde görev yapma hem de bir ihtisas mahkemesinde olsanız bile daha sonra her zaman başka bir alanda görevlendirme ihtimalinin yüksekliğinden dolayı. Şuan için de hala bir umut bddk açıklanır mı diye bekliyorum. Sizin aklınızdaki tercih sebebi nedir?
-
@birsondakika hocam ben mesleki tatminlik açıdan bir hukukçu olarak hakimlik daha tatmin edici olur diye düşünüyorum. Hakimlik kazanıp da gitmezsem pişman olursam tekrar hakimlik kazansam bile mesleğe kabul olunmadığını duydum bu da tereddüt etmeme neden oluyor .
-
İnteraktif Aylık Bülten Haziran 2017 verileriyle güncellenmiştir.
-
@eeengineer55 O da bişey mii FİNTÜRK Haziran 2017 verileriyle güncellenmiştir.
-
O zaman; 26.07.2017 Tarihli Günlük Bankacılık Sektör Raporu diyorum
-
BDDK yı buradan takip edebilirsiniz.
-
O değilde kurum çok acil insan lazım diyordu hikaye imiş ya da acele kavramlarımız oldukça farklı.
-
@oguzhan24 hocam inşallah güzel haberler alırsınız sizin sonuçlar açıklandıktan kısa bir süre sonra yakın bir tarihte BDDK nın ilana çıkma olasılığı var mı sızce mülakata kalan arkadaş az old ıcın en azından alım sayısına oranla bır de sanrm eylülde tekrardan alıma cıkabılır dıye yazmışsınız önceden ondan soruyorum
-
@Nameless Bize kurumdaki bir çalışanın söylediği bu ve bu duyum sadece benim tarafımdan değil odada bulunan yaklaşık 10 kişi tarafından biliniyor. Fakat artık bu tarz bilgilere dahil prim vermiyorum çünkü yine aynı gün işe alım biriminin müdürü de önce mülakatlar açıklanacak daha sonra soruşturma olacak denmişti fakat görüyoruz ki daha çalışanların dahi sürecin nasıl işlediğinden haberi yok. Biraz sert yazmış olabilirim kimse kusura bakmasın bu aralar bu konular yüzünden oldukça sıkıntıdayım. Yakın zamanda başvurduğum birçok özel firmadan olumsuz dönüşler alıyorum ve kamuda da kesin bir bilgi alamadığımızdan geleceğe çok olumlu bakamıyorum. Şu anlamsız bekleme sürecinin bir an önce herkes için bitmesini temenni ediyorum. Düşünün ki bir kamu kurumu işe alım noktasında vatandaşına zulmediyor gerçekten ilginç Allah bize böyle çalışmayanlardan işini hakkıyla yapanlardan olmayı nasip etsin. Eleştirilerim hiçbir kurumu yermek için değil yapıcı olması ve böylece şahısların özveriyle çalışması içindir.
-
@oguzhan24 anlıyorum süreç hakkındaki bütün fikirlerinize katılıyorum iyi yönünden bakın insallah kazanırsanız üst bir konumda en azından biz bu süreci çektiğimiz için başkalarına bu zulme izin vermeyiz gerçekten yaşayan anlıyor bir tek emeklerimizin karşılığını en kısa zamanda alırız insallah..yardimci olduğunuz için de teşekkür ederim bekledigim bir ilan ve bddk nin rutin bir tarihi olmadığı için sormuştum bir ihtimal eylül e gelebilir mi ilan diye..
-
@Nameless umarım sizin için de en iyisi olur. Dediğim gibi kurumda söylenen eylül de alım ilanı açılacağıydı.
-
Arkadaşlar eylülde alım olacağını duymuştuk en azından benimle aynı gruba denk gelen arkadaşlar hatırlar fakat eylül için fazla zaman yok acaba bizim sonuçlar bu ay belli olur mu? Herşey soruşturma dosyalarına bağlı gibi ama hala ses seda yok. Bu konudaki yorumlarınız nelerdir?
-
@oguzhan24 Ben yorumsuzum hocam nisanın 20 sinden beri yorum yapıyorum hiç biri olmadı