28 Tem 2017 07:57

@BCd özlük hakları guy ve sgk denetmenliğinden çok daha iyi meslek. vmy'den daha fazla para alır yoğun olmayan rahat bir yerde, il çapında saygı görerek mesleğini icra edebilirsin. ben tavsiye ederim, ha ben çok memnunum ama kafamda başka düşünceler olduğundan bir kaç sınava hazırlanıyorum, onlar da nerede olursa olsun herkesin hazırlandığı sınavlar zaten.

@burcuburcu politik baskının olmadığı pek bir yer yok zaten fakat ben kendi adıma bir baskı görmedim, daha doğrusu baskıyı başkan absorbe ediyor:) verdiğim cezalarda cezayı verdiğimiz kim olursa olsun onaylandı, yeter ki deliller sağlam olsun, vicdanlı idareciler hala mevcut:) valla ben kamuya girip yurt dışı yüksek lisans yapabilen pek görmedim, o işler sıkıntılı işler ki yurtdışına gönderilme konusu her teftiş kurulu yönetmeliğinde olduğu gibi bizde de var hatta yurtdışına gitmek baya kolay burada yaptığımız anlaşmalardan dolayı. yükselme imkanının olmaması diye bir şey de yok açıkçası, örneğin biz 2 kişiyiz ve muhtemelen teftiş kurulu başkanı da burada olduğumuz sürece 2'mizden biri olacak. zaten müfettişin yükselmesi nasıl olur ki bilemedim. bir vergi müfettişi örneğin nereye yükseliyor mesela.