@sasasa @torpil-siz yarın arayıp foruma yazabiliriz
bu arada tek bir ik olmadığı için farklı beyanlar verebilirler ya da başından atmak için ''süreç devam ediyor ''diyebilirler
bir tanemiz olumlu cevap alsak kafi
VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
-
Eylülde ilk maaşı alırsak bu yıl sonunda ortalama maaş 3100 felan oluyor. Dilime girmiyoruz. Ancak seneye 2900-3000 civarı
-
-
Minimum yatan maaş 2300tl sanırım
-
...............
-
@totti hocam 2300ü 21 ile çarpıp 12ye böldünüz sanırım. Üstte belirttiğim gibi çift maaş aldığımız zamanlar tazminatın da çiftini almıyoruz. Temettü aldığımız da da brüt maaşın 3 karına kadar alıyoruz.
-
Bi umutsuzluk çöktü gruba
-
@samet06 aynen fazlasiyla ümitsisiz ,arkadaslar surekli arayalim ÍK'yi kendimizi hatirlatalim ,bizi unutacaklar yoksa
-
@forrestxyz aramaktan da yoruldum ben
-
@samet06 Elimizden baska birsey gelse keske ama yok
-
Açıklamada gene cuma olur diye düşünüyorum cumaya kadar umutla beklemeyin salın kendinizi cuma hepsini kullaniriz
-
@torpil-siz hocam günde 50-100 defa foruma giriyoruz. Nasıl salalım kendimizi?
-
Bende aynı durumdayım heyacanla ve telaş içinde bakıyorum başka şeylerle uğraşmazsak sıyiricazz
-
Hakan Altun gibi telefonun basinda caresiz bekliyoruz
-
@kpss bizi mülakata bile çağırmadılar yine de foruma bakıyoruz .
-
Gün içinde ya da dün ik'yı arayan oldu mu? Memurlar'da biri ik'nın cumaya kadar açıklanacağını söyledi diye bir yazısı olmuş..
-
@totti kardeşim inşallah doğrudur bu zamana kadar ik'yı aramamıştım ama bende yarın aramayı düşünüyorum. Verdikleri cevabı buraya yazarım.
-
@totti tam olarak ne yazmışlar hacı kopyalabilirmisin nereden öğrenmiş yani sağlam bilgimi:)
-
Arkadaslar bugün aradığımda ik cumaya kadar açıklamayı düşünüyoruz dedi.Hepimiz aynı durumda bekliyoruz insallah ik nın dediği gibi olur ve süreç bu cuma sonlanır,hakkımızda hayırlısı olsun BÖYLE YAZMIŞ
-
@sasasa @torpil-siz yarın arayıp foruma yazabiliriz
bu arada tek bir ik olmadığı için farklı beyanlar verebilirler ya da başından atmak için ''süreç devam ediyor ''diyebilirler
bir tanemiz olumlu cevap alsak kafi -
@samet06 arkadaşlar memurlar.nete yazan benim bugün aradığımda ik nın söylediğini yazdım siz de arayıp sorabilirsiniz 2 hafta önce arayınca da temmuz sonu ağustos başı demişti yine ik da telefonu cevaplayan.Hepimiz aynı sürecin sıkıntısını yaşıyoruz aynı durumdayız umarım cumaya kadar biter bu iş.